האם חוסר חוויה של אירוע יכול להשפיע על האדם לאחרחפץ הלב

לאחר כמה שנים? אם כן במה

תלוי מאדחי(נ)וך

תלוי מאד במה מדובר, במי מדובר, בסיטואציה וכד'.

מוות של קרוב משפחה ואחרי שבועיים אישפוז של אבא אחר דום לבחפץ הלב

אוי!! איזה כואב וקשה!!חי(נ)וך

כל אחד מהאירועים האלו קשה מאד מאד לבד, אז קל וחומר כשזה ביחד!

עכשיו הבנתי מה קרה, אבל לא הבנתי איך זה קשור לשאלה הראשונית שלך: "האם חוסר חוויה של אירוע..."- מה זאת אומרת חוסר חוויה של אירוע בהקשר הזה?

מכיוון שאני הבוגר בבית כשאין אבא ואימא אתה צריך לטפל בכולםחפץ הלב

ולכן אין זמן להרגיש את הצער והכאב, כרגע זה לא יעזור אז אני פשוט לא מרגיש

עכשיו הבנתיחי(נ)וך

בעצם אתה אומר שאתה לא פנוי כדי לחוות את הצער והכאב, כי כל האחריות עליך עכשיו. אתה עסוק.

וזה כל כך מובן וטבעי.

אם האירועים עוד טריים, וקרו לאחרונה- הגיוני שעדיין לא תתפנה לטפל בעצמך ולחוות את זה בעצמך.

אך לאחר זמן, כאשר תכנסו לשגרה מסויימת (עד כמה שאפשר, לאור האירועים הקשים הללו)- כדאי שתתפנה לעצמך. תתפנה לחוות את זה. לכאוב את זה. לבכות את זה. ולעבד את זה. אם תוכל- תפנה אף למישהו חיצוני או קרוב משפחה / חברים שיוכלו להקל עליך.

לטווח הארוך, אי-עיבוד של אירועים קשים כאלו בהחלט יכולים להשפיע. לכן כדאי שכשתוכל שהמציאות מאפשרת, ואתה מסוגל- תעבד עם מישהו את מה שעברת.

אם אתה בקטע של כתיבה- יכול לעזור לך למצוא זמנים קצרים לכתיבה. זה גם עוזר ומקל.

אשריך על שאתה מצליח לעזור למשפחה במצב קשה כל כך!

בתפילה שיהיו לך כוחות וסיעתא דשמיא להתמודד להמשיך הלאה בבריאות איתנה, מכל הבחינות.

(חשוב לי להדגיש שאני לא איש מקצוע בתחום הזה, אני כותבת על סמך דברים שעברתי ומההיגיון שלי, אז כדאי לקחת את הדברים בערבון מוגבל..)

זה היה לפני שנהחפץ הלב

השאלה האם יש קשר בין בעיות עכשוויות למה שהיה אז? (אין לי בדיוק עם מי להתייעץ על זה, אז שאלתי את זה כאן)

בהחלטחי(נ)וךאחרונה

בהחלט יכול להיות קשר, אבל כמובן שאי אפשר לדעת רק על סמך מה שכתוב פה בהודעות. חסרים הרבה מאד פרטים.

אם אתה רוצה, אפשר להתקשר ל"חברים מקשיבים", ולדבר איתם טלפונית. יושבים שם אנשים מקסימים שעונים לטלפונים ואפשר לדבר על כל מה שרוצים. הם מאד עוזרים.

זה האתר שלהם:

haverimakshivim

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך