יש שכבת גיל שבה אפשר להיות נחמד לילדים?בלדרית
אני מלמדת בחטיבה בשנה בסטאז' וקצת מתוסכלת. כשאני מתנהגת לילדים בחביבות (תוך אסרטיביות ועמידה על גבולות), הם מנצלים את זה ועושים בלאגן בשיעור.
כדי לנהל איתם שיעור כמו שצריך צריך להיות מאוד תוקפני ואטום לבקשות כלפיהם.
האם זה מאפיין של גילאי החטיבה או ספציפי לבית הספר? הילדים מקסימים ואפשר לדבר איתם אבל איכשהו בקבוצה הם שוכחים איך צריך להתנהל ומה ההשלכות של מעשיהם.
מכירים את זה? אשמח לעצות, גם לגבי התנהלות בשנה זו וגם לגבי איזו שכבת גיל לבחור לשנה הבאה. תודה!!!!
ככל שהם יותר גדולים זה אפשרינפשי תערוג
אולי דווקא גיל החטיבה הוא כזה ..בלדרית
מעניין אותי איך זה ביסודי ובתיכון. או בחטיבות אחרות...
בתיכון הם גדולים יותר לאחראים יותרנפשי תערוג
ומודעים לעצמם
אני עושה את זה בכיתות נמוכותחי(נ)וך

אני משתדלת מאד להיות נחמדה אליהם. זה טוב להם וטוב לי.

אבל זה לא סותר את זה שאני עובדת גם על גבולות וכללים ברורים בכיתה.

גיל החטיבה הוא גיל מאוד קשה.נושבת באוויר!
ולדעתי גם התיכון. אבל כן בהחלט יש הבדל בין בתי הספר הדתיים לחילונים. לצערי אני חושבת שזה המצב שצריך להראות קשיחות מסוימת.
אבל אפשר לשדר מעט אהבה בניואנסים קטנים .
ילדים מרגישים שאוהבים אותם וצריכים גבולות בעיקר
בגיל הקשה הזה שהם מגלים את עצמם.

אני יודעת שבחטיבות ובתיכונים חילוניים מסויימים. יש חוקים קפדניים מאוד ! מהערות משמעת ודיווח אוטומטי שנשלח להורים על ידי אפליקציה, וכלה בשעה ביציאה (כמו בצבא )
זה כל כך מבאס...בלדרית
אני בחטיבה כזו, מאוד קשוחים איתם. אני גם נותנת הערות ומתקשרת להורים אבל עדיין אני בנאדם נחמד, הילדים אוהבים אותי אבל מנצלים את זה שאני חדשה ונעימה איתם כדי לא ללמוד, למרות שכן חשובים להם הציונים.
אני לא מסוגלת להיות אדישה או קשוחה בקטע אטום. ככה שאני רוצה לדעת אם יש מקומות בהם זה לא ככה. בית ספר דתי זו גם אופציה מבחינתי.
ממליצה לך ללמדלטובה
בבית ספר דתי שבו רק בנות. ב"הצלחה רבה!
אני לא חושבת שצריך להיות אטומיםנושבת באוויר!אחרונה
את חדשה והם בודקים גבולות זה טבעי . אולי בהתחלה את צריכה להראות יותר קשיחות כדי שהם יבינו שגם אצלך מתנהגים טוב כמו אצל השאר. ולאט לאט להפוך לרכה יותר חזרה.
יש הבדל בין בין נחמדות לקשיחות בעייני זה לא בא זה על חשבון זה.
את יכולה להיות אסרטיסית, לעמוד על שלך ןבכל זאת להראות להם נחמדות ואהבה.
כמו להיכנס בבוקר עם חיוך, לצחוק איתם שמתאים והשיעור זורם חלק. וכמובן לתת גם מדי פעם מחמאות.
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך