<מפרסמת בשביל חברה>
שלום לכולם, שמי רחלי ואני תרפיסטית במוזיקה. בעקבות מפגשים בין דוריים מרגשים מאוד שערכתי במסגרת תפקידי, עלתה בי השאלה לגבי הקשר בין גיל לבין תפיסות של שירים ישראליים. התחלתי השנה ללמוד לימודי השלמה לקראת תואר שלישי. במסגרת לימודיי, אני עורכת מחקר שעוסק באופן בו אנו תופסים שירים ישראליים בגילאים שונים. המחקר כולל האזנה ל-32 קטעי שירים קצרים. לאחר ההאזנה על המשתתפים להשיב על מספר שאלות אמריקאיות ששואלות לגבי דעתם (ולא דורשות ידע). לסיום, יש למלא שאלון רקע ללא פרטים מזהים.
אפשר לענות על השאלון באמצעות מחשב או סמארטפון. עדיף שמילוי השאלון יתבצע ברצף, אך ניתן גם בהמשכים, והוא נמשך כ-45 דקות.
כבר ענו לי על השאלון 218 אנשים. נשאר לי עוד פחות משבוע לאסוף נתונים. חשוב לי שיהיה במחקר ייצוג נכון לכל האוכלוסיה, ולכן כרגע חסרים לי פרופילים מסויימים של אנשים.
אם אתם עצמכם כאלה או שיש בסביבתכם אנשים אחרים שעונים על הקריטריונים, אשמח מאוד אם תוכלו לשלוח להם.
על כל המשתתפים להיות יהודים, ילידי הארץ או שעלו עד 1972, לא מוזיקאים או תרפיסטים במוזיקה, ולא אחים או נשואים למי שכבר ענה.
כל משתתף שיענה ממש ממש יעזור לי ויקדם אותי.
הפרופילים החסרים הם:
🎼נשים בנות 61+
🎼גברים בגילאי 11-91
אם אתם מעוניינים להשתתף, הנה הקישור לשאלון: Online Survey Software | Qualtrics Survey Solutions
אני יודעת שאני משוחדת, אבל אני מאמינה שהמחקר הזה חשוב ומעניין, ומאוד מאוד יעזור לי אם תענו!
אשמח גם אם תוכלו להפיץ אותו במעגלים נוספים.
בתודה מראש,
רחלי ליטל rachelygv@gmail.com