שמעתם שהזמר מייקל ג'קסון מת הלילה??ואחת עם חצאית
הוא מת מדום לב..
תודו הזוי לחלוטין..!!כאילו,מי בכלל חשב שיקרה לו משו או שמע עליו בזמן האחרון..?!
האמת ש...Sapir xD

כתבו בעיתון שיש לו סרטן העור.

לכן הוא היה לפתע כ"כ לבן בהתחשב בעובדה שהוא כושי

לא..הוא עשה ניתוחים בשביל להפוך ללבן זה דברואחת עם חצאית
ידוע..ולא היה לו סרטן העור..בדיוק עכשיו בחדשות אמרו שחושבים שאולי זה בכלל התאבדות,או שהוא לקח כדורי הרגעה או משו..
זה פשוט הזןיי!!שירושקי
כאילו, ממש לא מעניין אותי איך הוא מת או מה היה לו בעור אבל...
זה פשוט הזויי שהוא מת...כאילו, הוא באמת היה זמר מצליח והיו לו עשרות אלפי[אם לא מליוני] מעריצים מכל העולם...
היו לו שירים פשוט תותחים[קול קצת פחותתת...] אבל זה פשוט הזוי שהוא פשוט ככה מת...
כל העולם באבל בגלל זה...
מאז ומתמיד הוא היה חולה נפש..אז כן,זה מפתיעואחת עם חצאית
כי זה בא די פתאום..למרות כל הבלאגן והחובות..כי גם בלעדי החובות-יש לו מליונייים!!!
וחוצמיזה,כנראה שהוא לקח כדורים נגד דיכאון יותר מדי..סוג של התאבדות..לפחות לדעתי..
מה??סרטן העור?לההה..בקטנה
אני תמיד ידעתי שיש לו בעיה בפיגמנטציה(אממ מלשון פיגמנטים לכל הלא מבינים..) סרטן העור אפפם לא שמעתי..מוזר..
האמת שמעתי רדיו באותה השניה ואז איזה אחד אמר כזה(ברדיו כן?) "בשניות אלה מייקל ג'קסון חטף דום לב והוא בטיפול נמרץ.."
ורק למחרת שמעתי שהוא מת..
מישו היה שומע אותו?
טוב ושמחה..
נדמה לי שהכדורים נגד הדיכאון האלאדבורל'ה
זה סמים ולא כדורים של תרופה..
סמיילים(=]=]=])שירושקי
מייקל ג'קסון נכנס לטיפול נמרץ ממש לפנות בוקר, למה היית ערה בשעות כאלה??
מה?!הוא לא נכנס לטיפול נמרץ ממשואחת עם חצאית
מצאו אותו חסר הכרה ואז ניסו לעבוד עליו שעה ולא הצליח,הוא החזיר את נשמתו לבורא..
(זה הדבר הראשון שאמא שלי אמרה לי ברגע שפתחתי את העיניים ביומשישי[שהוא מת כאילו] חחח;) )
למה שלא אהיה ערה?חח..אני בנאדם של לילה..בקטנה
ברוף דיין האמתמתו"ש
שמעתי על זה...מופי=]]
בס"ד

אפילו אמרתי כמה מילים לזיכרו.. איזה מסכןן היו לו ת'כלס כמה שירים יפים.. ואיך שהוא רקד כחח...ביכלל..

איזה מיסכןןן.. טוב אבל הוא היה מטורף.....

אמרו שהעוזר שלו או משו בסגנון  התחכש לזה שהיה סרטן העור....

יואוו אני כזה הייתי בשוק כחחחח
סוף סוףשלומיbn
פחות סוטה אחד בעולם
היה צריך לשים אותו בבית חולים לחולי נפש בגלל שזה ערוץ 7 אני לא יפרט אבל ידועות לכולם הסטיות שלו
עולם נקי יותר!
תראה..סוטה סוטה..בקטנה
אבל זו לא סיבה לשמוח שמישו מת, ת'כלס הוא לא עשה לך שום דבר רע וממש לא כאב לך מה שהוא עשה..לא ככה?
טוב ושמחה.
היי היי, בוא נרגע.נדב =)
אני לא שונא את סקורפיונס בגלל שהם גרמנים, אז לך אין סיבה לשנוא אותו כי הוא לדעתך [ואני לא נכנס לעובדות] סוטה.
תסתכל על התרומה שלו לעולם, לא על זה.
זה כמו דודו טופז, מופרע מופרע, אבל את הדברים שהוא עשה למען כל כך הרבה אנשים לא ישכחו כל כך מהר.
נדב =) יש הרבה אנשים שכן שונאים אותם כי הם גרמנים!ואחת עם חצאית
אני למשל,אשתדל לא לשמוע גרמנים כי אני חיה כל יום את מה שהם עשו לסבתות שלי!בסדר,אני לא ישפוט את הלהקה בפרט..אני פשוט ישתדל לא לשמוע,בשבילי..
והבנאדם הזה היה חולה נפש ברמות גבוהות.יש עובדות לכל מה שהוא עשה.אם היית שומע את הסיפור מהילדים עצמם ואת איך שזה שינה להם את החיים?!גם אז היית אומר את זה?אז מה,בגלל שהוא "זמר" "יוצר" וכל השאר זה אומר שהוא נשמה טהורה?ממש ממש לא.
היי תראי..חכו שניה..אתם ממהרים להסיק מסקנות!בקטנה
אני לא חושבת שנדב אמר שהוא נשמה והגיע לרמה של הערצה.
אני גם לא חושבת שיש פה מישו שהגיע לרמה של הערצה לגביי כל האנשים\הלהקות שמוזכרים פה,ואני לא מדברת על הערצה ללהקה\זמר בגלל המוזיקה אלא על הערצה אליהם בתור בני אדם.
וכן!!צריך לזכור דברים טובים על בנאדם, למה על בנאדם קרוב שנפתר אנחנו נאמר רק דרים טובים אבל אם הוא לא מוכר ולא אכפת לנו אז נלכלך עליו חופשי?? תחשבו על זה..
חוצמזה..בנאדם שלא עשה לכם רע אין שום סיבה שלא תאהבו אותו, וגם אם לא תאהבו אותו אין צורך לשנוא. ממש לא.
טוב ושמחה.
אוו לי..רשמתי נפתר במקום נפטר..מה עובר?חחבקטנה
תודה לאל!סלים וארזה
פחות מייקל ג'קסון = עולם יותר טוב.
כנ"ל מדונה, AKON, 50 סנט, וכל הבולשיטים האלה... ללהקות מותר להישאר... (לינקין פארק וסימפל פלאן לשלטון!!!!!!!!!!! |יורד רמה| )
יאללהשרון אבורביע
מי בא איתי להרוג את מדונה?
הנה אני בא!סלים וארזה
אנחנו רגועים! (לפחות אני..):]המלכה של העולם
חחח קבלו משו חזק ששלחו לי!!! :tomerittal
חח עצוב כמה שזה מצחיק!!ונכון..ואחת עם חצאית
אוו חח זה רע..בקטנה
אח ש'לי ראה קליפ ש'לו משהוא על סוף העולם ...צח ואדום
אז.... משהוא יודע איזה שיר זה ?? וגם היה במוצ"ש ב"גלגל"צ"  ב"ספישל חצות" שזה כל מוצ"ש ב 12:00 היה ספישל מייקל ג'קסון וקיצר היה שם שיר שקראו לו"קרמינל" הוא שיר יפה אבל אני לא סגור עם הוא נקי סבבה??!  
היה ספיישל חצות על מיקל ג'קסון?איזה הזויים..חחבקטנהאחרונה
מי כאן מנגן על קלידים (אורגנית)?נ א

אתם גם אוהבים את הכלי הזה?

אני מנגן על קלידים...

....צאצא

אני מנגן, וגם די עושה אירועים בקטנה, אבל האמת שלא אוהב את הכלי הזה

יש כלי אחר שאתה אוהב?נ א
יש כאן עוד מי שמנגן על זה?נ אאחרונה
20 שנה לגירוש מגושד קטיףשירים חדשים
תווים לחלילית לשיר מי אוהב את השבתאהבנו
היי זקוקה בבקשה לתווים מלאים לשיר מי אוהב את השבת. תודה ענקית!
הינה:מטרינולוגאחרונה

C  C  D  E  G   G  F  E  D  C

מחפש תווים לשיר 'שובי נפשי' בלחן של הרב קרליבךחופר
ולא לפסנתר
איך מפרקים אקורדים בליווי בפסנתר ביד שמאל?בית פרטי

היי לכולם,

אשמח לעזרתכם.

מנגנת בפסנתר קלאסי.

רוצה ללמד את עצמי לנגן שירים, כאשר יד ימין מנגנת את השיר ויד שמאל אקורדים.

מכירה את האקורדים עצמם, שאלתי - איך או איפה אפשר ללמוד לפרק את האקורדים וללוות איתם את יד ימין? יודעת שיש כאלה שעושים את זה משמיעה, אך לא ככ מצליחה.

מחפשת הדרכה איך להתחיל, מבחינת פירוק, קצב ועוד

אתכם מכירים אתר או סרטונים שמלמדים שיטות לזה?

תודה!

אפשר להתחיל מהפשוטאגוז16

קצב של 4\4 לעשות את התוים 4 פעמים בסדר עולה של האקורד, (לדלג כל פעם צליל כדי שלא ישמע צורם בנמוכים)

ושל 3\4 לעשות 3 פעמים

כשאת קצת מתקדמת אפשר לחזור אחורה באותו אופן בהתאם לקצב ולכמה פעמים שהאקורד חוזר

פירוק אקורדיםחובביםאחרונה

אפדר קודם לנסות לנגן את האקורד הפשוט, לדוג' אם זה אקורד C אז לעשות את המצב הבסיסי, כלומר, דו מי וסול ביחד, אצבעות 1 3 ו-5. לאחר שמצליחים לשלוט באקורד בצורה חלקה, אפשר לנגן את הצלילים אחד אחרי השני בארפג', כלומר דו נפרד ולאחריו מי נפרד ולאחריו סול נפרד ואז הדו שלמעלה, כי ארפג' מורכב מ- 4 צלילים. אם זה אקורד של 7, כמו D7, G7 וכדומה, קודם לשלוט באקורד ואז לפרק אותו לצלילים אחד אחרי הני. לדוגמא ניקח את G7, נפרק אותו לסול נפרד, סי נפרד, רה נפרד ולפה נפרד, שהוא בעצם התו השביעי של האקורד. כמו כן אפשר לפרק את האקור ד C ככה: דו, סול, דו ומי, וכך נקבל מרחב גדול יותר של צלילים.

מקווה שסייעתי לך.

משנכנס אדר - מרבים בשמחה!שירים חדשים
איך אפשר להרגע מהנגינה?אנונימי (פותח)

יש לכם רעיונות איך אפשר להשתמש בנגינה לריפוי, להרגע?

זה מה שהרבה אומנים עושיםשדמות בחולות

מנגנים את כל הרגש שלהם החוצה.

שאלתי את הAI:

נגינה יכולה להיות כלי ריפוי חזק מאוד! הנה כמה דרכים שבהן ניתן להשתמש במוזיקה ובנגינה לריפוי:

1. **תראפיה במוזיקה**: להיפגש עם מטפל מוסמך במוזיקה. טיפול במוזיקה משתמש בנגינה, שירה, יצירה והאזנה למוזיקה כדי לשפר את בריאות הנפשית, הרגשית והפיזית.

2. **נגינה באופן אישי**: אם אתה מנגן בכלי נגינה, נסה לנגן באופן קבוע. זה יכול להיות מרגיע ומספק לך דרך לבטא את רגשותיך.

3. **האזנה למוזיקה**: שמיעה למוזיקה שאתה אוהב או למוזיקה מרגיעה יכולה לעזור בהורדת רמת הלחץ ובהגברת התחושות החיוביות.

4. **יצירת מוזיקה**: לכתוב שירים או ליצור מוזיקה חדשה יכולה להיות דרך מעולה לבטא רגשות ולהתמודד עם חוויות קשות.

לנגן מלודיות מאוד פשוטות, מרגיע אותיאחו

מלודיה פשוטה ורגועה, במיוחד על כלי נשיפה, משהו שלא מצריך יותר מדי מאמץ, זה מרגיע.

מחפש כלי לכתיבת תוויםחופר
ואם הכלי יודע להעביר סולמות ולשנות מקצבים- זה בכלל בונוס

אולי יעניין אותך