אני די חופרת בעניין אבל בבקשה אשמח לעזרהRachlosh

אני ממש אוכלת המוןןןן אני לא מפסיקה לאכול כי זה תאים והלכתי לרופאה והיא אמרה שאין צורך בדיאטנית זה סוג הגוף

עכשיו דיאטנית אמרה לי כול מיני דברים והצעות להפחתת אוכל והיא לא עזרה לי בגרוש לכם יש רעיונות

זה מצב כזה שאפילו באמצע השיעור אין מצב לא לאכול פשוט כול הזמן

למי שלא קרא את ההודעה הראשונה אז זה התחיל ככה

בעלייה במשקל בקצב מהיר והשמנה בצדדים ובליטת הבטן בצורה גדולה בגדים קטנים אחר כך היתה קצת הפסקה ואז הגיע שלב של כווול הזמן אוכל אוכל אוכל

מישו יכול לתת עצה?

היי שמעי לפני העצותקיש תפוא

אני לא מבינה גדולה אבל אולי כדאי לך קצת להרגיע זה נראה שאת מאוד לחוצה ויהיה לך יותר קשה לפתור את זה בלחץ... אחרי הכל תמיד אפשר להוריד ומלא אנשים עשו את זה לפניך ויהיה בסדר בע"ה....

תודה פשוט זה מלחיץ חחח תחשביRachlosh

בן אדם שאת מכירה תופח כמו בצק 

תירגעי איזה תופח?קיש תפוא

זה לא מתחיל בבום ואת לא תופחת סתם ויאללה מובן מי לא אוהבת אוכל? ומי שקצת יותר באטרף יקח לה זמן אולי אבל בסוף יהיה טוב והיא תבין מה עוזר לה אישית וזהו באמת שזה אחת הבעיות שאפשר לפתור ויש מלא שיטות...

נכון לוקח זמןRachlosh

אבל סתם עצה להתמודד עם שומן

כי תקשיבי השמנה ממש שונה מחברות ודיאטנית נתנה דברים שקשה לי

אם זה ממש חשוב לךקיש תפוא

אז תחליטי שפעם ביום את לא אוכלת משהוא מסוים כאילו יום אחד את אוכלת הכל חוץ משוקולד יום אחר הכל חוץ מ... או אם קשה אז לוותר פעם ביום על דבר אחד...

ואוו תודההההRachlosh

זה נורמלי..Rachlosh

לשקול בזיוות ה60 בגיל 14?

היי, כמה דברים ריעות.אחרונה

קודם כל אל תהיי בלחץ. את בגיל שהגוף גדל בקצב מהיר ולכן הוא דורש הרבה אוכל. כמובן שאנחנו רוצים לשלוט במה אנחנו מכניסים לפה כדי לא לתת לרעב להשמין אותנו יותר מדי, אבל תזכרי שאת צעירה, הגוף גדל ולאט לאט הוא יתאזן ותמצאי את המשקל שנכון לך.

דבר שני, בשביל עצות פרקטיות כדאי באמת להקשיב לדיאטנית. לא כל אחד צריך להפסיק לגמרי עם שוקולד או שמן וחבל להכניס את עצמך למקום שאת לא חייבת להיות בו. אם קשה לך עם העצות שלה- תאמרי לה את זה. היא תאט את הקצב ותעזור לך לעשות את זה לגמרי בדרך שטובה לך.

והכי חשוב- לא להיות בלחץ. תנשמי עמוק, הכול בסדר. את יכולה לצאת להליכה ולנשום את האוויר הנקי, זה גם בריא וגם משחרר את המתח מהגוף. לא צריך להיכנס לאטרף של ספורט, לא צריך לעשות דיאטות. פשוט לבקש עזרה מאנשים שמבינים בזה ויכולים לדעת מה טוב לך.

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך