מ-ז-ע-ז-ע ! ! ! ! !מוריונת

בס"ד!!

שלום לכולם..

ישבתי לי היום בבית ופתאום שמעתי מכונית עם הגברה עוברת ברח' פתח תקוה ואומרת לכל הקהל הקדוש לצאת לביכנ"ס הגדול לתפילה ברוב עם..

בואו נגיד שזה לא קורה כל יום..אז התענינתי מה יום מיומים ותראו מה גיליתי-

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3246874,00.html

פשוט הזדעזעתי!ישבתי פה עם דמעות בעינים..

רציתי לשמוע את דעתכם.

למה זה קורה ומה אנחנו יכולים לעשות עכשיו ובאופן כללי..

יומצוין ושנשמע בשורות טובות..בצלב"א!

ריבונו של עולם!עוזיה

גרמת גם לי לבכות...

בית הכנסת הגדול!!! חולל!!! בפ"ת!!!!

אני מצרף את הכתבה בדמעות...

אלמונים השחיתו בית כנסת בפתח תקוה

האלמונים חיללו את בית הכנסת הגדול בעיר. צלבי קרס רוססו על קירות המבנה, ארון הקודש ועל ספר הפטרה עשוי קלף שהיה מונח על הבמה. על דלת בית הכנסת נכתב "היטלר". מתפלל בבית הכנסת: "זה כבר לא מעשה שנאה - זה טירוף"

מתפללים שהגיעו הבוקר (יום ה') לבית הכנסת הגדול ברחוב חובבי ציון בפתח תקוה נדהמו לגלות שאלמונים פרצו במהלך הלילה למקום וריססו צלבי קרס על קירות המבנה, ארון הקודש ועל הריהוט בבית הכנסת. שוטרים שהוזעקו למקום פתחו בחקירת האירוע. בתחילת חודש מרץ רוססו צלבי קרס על קירות בית כנסת אחר בעיר.

המתפללים שהגיעו לתפילת שחרית הזדעזעו לראות את הצלבים שמצוירים על המבנה, אך הזוועה הייתה קשה יותר כאשר נכנסו לתוך בית הכנסת וגילו כי שצלבים רוססו גם בפנים - על ארון הקודש בו נמצאים ספרי התורה. משטרת פתח תקוה שיגרה למקום צוות זיהוי פלילי על מנת לאסוף ממצאים בשטח, שאולי יובילו לאיתור זהותם של מחללי בית הכנסת. 

ככל הנראה, המשחיתים שהגיעו הלילה לבית הכנסת ידעו היטב מה הם מתכננים. הם פרצו דרך החלון שנמצא סמוך לדלת הכניסה וכבר בלובי ציירו צלב קרס גדול ולידו שם של להקת רוק גרמנית. על דלת הברזל הגדולה נכתב בגדול "היטלר" ועל קופת הצדקה הקבועה במשקוף צוייר צלב נוסף.

האלמונים המשיכו לרסס צלבי קרס גם על הריהוט בבית הכנסת, על הבמה של קריאת ספר התורה ועל עמודי ארון הקודש בו נמצאים ספרי התורה. המחללים לא פסחו גם על ספר הפטרות עשוי קלף שהיה מונח על שולחן הבמה וריססו אותו בשחור.

יעקב פלהיימר שמתפלל בבית הכנסת, וגם חבר במועצת העיר, אומר כי "מה שעשו בבית הכנסת זה כבר לא משהו שהגיע משנאה אלא מגיע ממש לטירוף. מספר אנשים פרצו לבית הכנסת וממש השחיתו את המקום בציורי צלבי קרס, ורשמו 'היטלר'. לא מדובר בכיתוב אחד אלא בכמות גדולה של ציורים. יש כתובת אחת שאנחנו לא מצליחים להבין מה כתוב בה ונראה שזה שייך לכת השטן".

פלהיימר מוסיף ומספר כי בית הכנסת קיים כבר למעלה מ-100 שנים והוא בית כנסת מרכזי שפתוח לקהל הרחב. לדבריו, "גם אח של אימי מתפלל במקום. הוא והמשפחה הגיעו מגרמניה לישראל. חלק מהמשפחה ניספה בשואה. איך אדם שאיבד משפחה בשואה יכול לבוא לבית הכנסת ולראות את צלבי הקרס. יש לציין שהפגיעה בבית הכנסת וזה רק 10 ימים לאחר יום הזכרון לשואה.

"המחזה הוא יותר ממזעזע, השחתת ספרי קודש, ריסוס צלבים על עמודי ארון הקודש והבימה עליה מתפללים, עשרות כתובות. לא רוצה לחשוב מה האנשים שביצעו את המעשה יכולים לעשות לאנשים אחרים. מה שנעשה לבית כנסת זה יום שחור לא רק לתושבי פתח תקוה אלה לכל המדינה ולכל היהודים".

עם היוודע הידיעה על חילול בית הכנסת החלו להגיע למקום עשרות נשים, גברים ונערים שבהביעו זעזוע רב ממראה עיניהם. תושב העיר, ניצול השואה שאול הרשקוביץ, עמד בכניסה כשהוא ונחרד. "אין לי מה להגיד", הוא אמר בשקט, "אני סבלתי מהשואה, ועכשיו אני רואה צלב קרס פה בישראל".

תושבת נוספת שהגיעה למקום סיפרה ל-ynet: "שמעתי על מה שקרה בבית הכנסת ובאתי לראות, זה פשוט נורא, זה מזכיר את ימי הנאציזם. אני חילונית וזה מזעזע". בכניסה לבית הכנסת עומד זוג נוסף שמביט בזעזוע על צלבי הקרס. "זה בית כנסת של יהודים, לא עושים ככה", אומרת האשה.

רבים מבאי בית הכנסת מפנים אצבע מאשימה לעבר העולים מרוסיה, אבל לעומתם אומרים אחרים: "שום יהודי לא היה

עושה דבר כזה. אנו בטוחים שהמשטרה תיקח את הנושא ברצינות ותפעל לתפוס את המבצעים".

בתחילת חודש מרץ השנה אירע בפתח תקוה מקרה דומה לאחר שאלמונים ריססו צלבי קרס ורשמו "מוות ליהודים" על קיר בית כנסת רמב"ם בשכונה הדתית כפר אברהם. בנוסף, נמצאו כתובות דומות על קיר של ישיבה בשכונה וגן ילדים.

בעקבות ריסוס צלבי הקרס אומר הרב הראשי לישראל, הרב יונה מצגר, כי "חילול בית בכנסת מזכיר ימים אפלים יותר בהם חוללו בתי כנסת ברחבי אירופיה. אני מקווה שהעומדים מאחורי המעשה הנפשע הזה יתפסו במהרה וימוצה איתם הדין".

הרנינו גויים עמו, כי דם עבדיו יקום.

ונקם ישיב לצריו, וכיפר אדמתו עמו.

אמן.

ד' ירחם....ברבי
באמת זוועת עולם.... אין מה לעשות יש נבלות בארץ...
אה,עוזיה

אמא שלי הגיבה ככה:

"הלוואי והייתי משוכנעת שלא יהודים הם אלה שעשו זאת"

מצטרף.

רק חבל..מוריונת

שזה לא הפעם הראשונה שזה קורה פה בקהילת קודש פאתח..

לפני חצי שנה היה בביכנ"ס אחר וכל שבת נוער דתי סובל מנחת זרוען של מי שלא מחבב את שומרי התורה..

מי היה מאמין כ"כ הרבה שנים אחרי הפוגרמים באירופה..

שנשמע בשורות טובות!
בצלב"א...

כן..עוזיה
אני מודע למצב.. אבל בכל זאת.. בית הכנסת הגדול! זה המם אותי שהם נכנסו פנימה.. ימח שמם! אני אומר זאת בפה מלא!
זה לא כ"כ קשה לפרוץ..מוריונת

הבנין הוא בן מאה ומשו שנים..

הנק היא שכל התושבים של העיר ידעים את החשיבות שלו לתושבים ובדיוק יומים לפני זה היתה תפילה חגיגית בביכנ"ס וברחבה שלו לכבוד יום-העצמאות (כן ,כן ..פאתח ההממלכתים...) אז גם יצא לכולם לראות את החשיבות..

חבל שזה לא נוגע מספיק לאנשים.
בצלב"א.

פתאח לא ממלכתים...אנונימי (פותח)
אין מה לעשות בכל מכום יטוב ורע
לא מזעזע בכללמשה
כלומר, מזעזע אבל לא בלתי צפוי.

2 מטר (בדקתי), בשביל מאחורי ב"כ הגדול, ישנה חנות חזיר אחת לפחות

עוד 2 דקות הליכה, ויש סופר-חזיר בשטח ענקי

ובסביבה יש עוד כמה חנויות חזיר ואחרות הפונות לקהל יעד רוסי/אוקראיני וכדומה.

מי העלה אותם ארצה ?
מי הביא אותם לפה ונתן להם סל קליטה ?

תחשבו לבד.
בדיוק חשבתי עלזהעוזיה
בפעם האחרונה שהסתובבתי שם...
נו, אז זה באמת לא מפתיע...3יפי
מי העלה אותם לארץ?רחלי ברק

אני אגיד לך בדיוק מי.

הממשלה החילונית שפחדה שיהיה רוב דתיים בארץ בגלל ממצאי הילודה (שברור שמבחינת אחוזי ילודה הדתיים משתלטים על המדינה) עשתה יד אחת עם הסוכנות היהודית והעלתה לארץ גם כאלה שהם לא בהכרח משתוקקים לחיות פה כי זו מדינת ישראל וכ"כ אכפת להם ממנה אלא בגלל  חוק השבות שמאפשר להם לעלות גם אם סבא שלהם שחי לפני 200 שנה והם אפילו לא מכירים אותו, היה יהודי...

בצלב"א.

ימח שמם ושם זכרםאליעזר

ב"ה

גם אם זה יהודים, אין להם תקנה. אני מקווה שיתפסו את החראות האלה ויערפו להם את הראש!!!!

שים לב למשו מעניין..עוזיה

אתה מסרב לומר שצריך לערוף את שרון וחבר מרעיו, אבל את הפושעים הללו אתה מוכן לתלות במקום.

שניהם עשו את אותה פעולה, ושרון הגזים קצת יותר.

אז חביבי, כדאי שתסגר על עצמך.

ימח שמם וזכרםאנונימי (פותח)
שיעשו לו מה שצריך לעשות לשרון ( לקצוץ לו את האצבעות אצבע אצבע)
ימח שמם!מייק

פשוט מפחיד ללכת ברחובות פ"ת!!

והכי מעצבן זה שבטח עוד כמה ימים ישכחו מזה ויחזרו לשגרה,

שכל לילה מסתובבים שם הרבה יצורים ולא עושים איתם כלום!

פשוט מזעזע!!!!!

נמאס כבר!!

תשתדל לא להיסחף עם המילים...3יפי
אני כבר לא יודע מה קורה לאנשים בפאתחראשון_בנשמ"ה
לפני בערך חודש סיפרו לי מה עשו לקומונר בחודש אירגון (ומי שמכיר את הסיפור יודע על מה אני מדבר), עכשיו חילול בתי כנסת, למרות שיש לא מעט דוסים בפ"ת מכל הסוגים ומכל הצבעים.

נקוה שזה לא ימשיך יותר.
גם בסניף בנות היה..מוריונת

במוצש"ק ארגון הרביצו לרב של הסניף כשהוא בא לדבר במפקד...

פחד..

שבוע טוב!בצלב"א.

דדאאאיייי!ענת=)

אל תעשו לי את זה! סליחה על  החריפות לא באתי להאשים אתכם במשהו, שפוט אני אמורה להגיע לפ"ת השבוע לענין נורא חשוב וכל הסיפורים פה ממש לא גורמים לי חשק לכך...

מעצבן אותי שיש אנשים מטומטמים וחולי נפש במדינה שלנו שיש להם בכלל זכויות פה, אני היתי שולחת אותם לכל הרוחות וכמה שיותר רחוק מאיתנו!

ככה החים!מוריונת

ואל תדאגי בדרך כלל ביום הכל רגוע ואת בכלל באה לחלק אחר של העיר!אל חשש!!!
מצפים לך!!!
שבוע ממצוין ובצלב"א...

אל תלכלךking
הקומונר והצוות פתרו את הבעייה שהייתה בחודש ארגון...
הפתרון אולי לא הוסכם על כולם,  אבל היה פיתרון ועכשיו יש ב"ה שקט...

וד"א - מדובר בשני סוגי אנשים שונים : רוסים, וערסים מעמישב
כנראה לא הבנת על מה אני מדברראשון_בנשמ"האחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך