|נושם עמוק|ריעות.

טוב. אז האמת היא שאני מאוד מאוד אוהבת בני אדם, אבל קצת יותר קשה לי עם עצמי. זה לא שאני שונאת אותי, בכלל לא, ברוב הזמן אני אפילו אוהבת אותי, אבל כן יש חלק משמעותי של הזמן שבו אני לא מרוצה ממי שאני. תמיד נדמה לי שאני יכולה להיות מישהי אחרת, שאנשים יאהבו יותר.

וככה יוצא שעם כל אדם אני מתנהגת בצורה שונה, לפי מה שנדמה לי שיאהבו אותי. זה לא שאני מחליפה אישיות, אני פשוט מטשטשת צדדים שנראה לי שאנשים לא אוהבים, ומגדילה צדדים, אפילו הקטנים ביותר, העיקר שאנשים יחשבו שאני מגניבה\ מצחיקה\ חכמה\ ווטאבר.

וזה לא מוצא חן בעיניי. אני מי שאני וכן, אני שומעת טיילור סוויפט ולא אכפת לי אם אתם חושבים שזו מוזיקה זבל, אני חושבת שהיא נהדרת. כל שיר ושיר. אני לא אוהבת שר הטבעות, ויותר מזה- אני חושבת שזה משעמם נורא. אז מה אם זה הספר הקדוש שלכם. בעיניי הוא רק גיבוב של תיאורי שקיעה. אני מכילה להט"בים בהרבה יותר דרכים מרוב האנשים שאני מכירה, אבל רוצה להעיף לאלף אלפי עזאזלים כל ערבי. אני לא גזענית, אני פשוט חושבת שהאחוז האחד שהוא ערבים טובים לא שווה את שאר הנזק. אז מה אם זה נשמע פנאטי. אני *כן* פמיניסטית קיצונית. אני חושבת שנשים עדיין לא מקבלות יחס הוגן. אני חושבת שמעטים מאוד הגברים שהבינו את זה. שוקולד לבן הוא כן טעים. השיר עונות של אביב גפן מעביר מסר בעייתי באופן מזעזע. וואלה אלוהים הוא בהחלט החבר הכי טוב שלי.

וזה לא דברים שאני יכולה לומר סתם ככה. אולי אתם כן, אני לא. אני נלחמת על כל טיפת קשר שיש לי עם אדם כלשהו, ואני ממהרת לוותר על עצמי כדי למצוא חן בעיניי אחרים.

אז הנה אני אומרת את זה למרות שאני שונאת להודות בזה- אני, ריעות, עושה כמעט הכול כדי לקבל טיפת תשומת לב.

מניחה שהרבה מאיתנו יודעים על דברים כאלו שעשיתי. לא חושבת שצריך לפרט.

אבל איכשהו קרה השבוע שזה התחיל להשתנות. פתאום אני אומרת לא לאנשים. פתאום אני מעיזה לומר דברים שלא אמרתי קודם. פתאום זה בסדר להיות אני, אולי זה יסנן ממני והלאה אנשים רעים.

ופתאום אני אוהבת את עצמי יותר. אני גאה בעצמי. אני מרגישה שאני יכולה.

וזהו, מחשבה פתאומית כזו.

אז ככה, אם אני מסוגלת לפתוח את הלב, אז אני אגיד שכואב לי. שהלבד התהומי שלי מתחיל להיסדק וזה מפחיד אותי לאללה. גם כי האנשים שהכנסתי לחיים שלי- לא את כולם אני אוהבת ולא את כולם אני רוצה, ועדיין קשה לי להרחיק אנשים כי אני מפחדת לפגוע בהם, וגם כי- הצילו. בניתי סביבי כל כך הרבה חומות הגנה, ועכשיו פתאום להכניס אנשים לחיים. זה כל כך קלישאתי, אבל זה ככה.

אני מפחדת כי אני עוד שניה בת 20, והתכנון היה להיות במקום לגמרי אחר. אבל הנה אני, יושבת לבד בפורים בערב, בוכה כי אני שונאת חגים ותמיד קשה לי בהם, רק מתפללת שאירדם הלילה בלי הצורך האינסופי במחשבות וחישובים.

ואני רוצה שיהיו לי חברים. אנשים שאפשר לשלוח להם הודעה באמצע היום סתם כי משעמם לי, או כי אני רוצה לשתף איזה סרטון שראיתי. ויש לי את החברות שלי, אבל הרחקתי אנשים במשך כל כך הרבה זמן, והדרך עד שנחזור להיות החברות שהיינו רחוקה מאוד.

ליצור קשר חדש זה תמיד קל יותר מלתקן קשר ישן.

והשבוע הזה היה מטלטל מאוד, וכשהגעתי לפסיכולוגית אפילו לא התחלנו לדבר על זה וכבר היא הציפה אותי והפגישה נגמרה מהר ואני עדיין מוצפת ממה שדיברנו. בכיתי בכל הנסיעה הביתה וגם כמה שעות אח"כ. אני עדיין לא יודעת מה לעשות עם עצמי ומה הפיתרון למצב הזה.

והאמת היא שאני רוצה נס. אני רוצה מלאך. איי דסרב א גאדאמ סופרהירו. אני לא מחכה לאביר על סוס לבן. אני כן חושבת שמגיע לי מישהו שיילך איתי בדרך הזו. ברור שזה אומר שגם אני אלך איתו, אבל זה כל כך מוסיף. זה כן מהחלקים הטובים, כי אני אוהבת לאהוב ואני אוהבת להעניק ואני אוהבת להרגיש שאני עוזרת ונחוצה וחשובה.

וביום שני בצהריים כשיצאתי להוציא את אחיות שלי מהמסגרות זה פתאום הזכיר לי דבר אחר שקרה בדיוק במצב כזה, וככה ביליתי שעה במחשבות על הדבר הזה, וזה עדיין אוכל אותי.

זה אוכל אותי כי מישהו פעם אהב אותי ככה, ומה אם זה לא יקרה שוב.

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך