מעניינים רצח...מפה לשם השיחה התגלגלה והוא אמר לי שהוא מוסלמי...הוא אמר שבקוראן לא כתוב בכלל להרוג את היהודים,להיפך צריך לכבד כל אדם ובשום פנים ואופן לא להרוג אותו בלי סיבה אמיתית!!!וסתם להרוג יהודי כי הוא יהודי זה לא נקרא סיבה.
היום בדואי העלה אותי טרמפ,הוא היה גשש בצבא ויש לי סיפוריםנצח נצחים
מזל שהוא לא מצא סיבה לפני שהוא הוריד אותך..ברגוע
נכון, לכן כמעט כל ארגוני הטרור לא מתנגדים כל כך ליהודים.הגיגים בע"מ
רק למדינת ישראל, כי לפי הקוראן, אם הייתה אדמה שהייתה שייכת לערביך, אסור לוותר עליה. מותר לחתום על הסכם זמני של ויתור עליה, אבל לא על הסכם קבע.
הבעיה היא, שלדעת ארגוני הטרור, מותר לפגוע ביהודים כדי לקבל את מדינת ישראל.
אבל במדינות ששיכות לערבים כבר, אין להם בעיה עם היהודים.
ולכן במהלך ההיסטוריה היו המון פוגרומים בארצות האסלאםסביון
רוב הפוגרומים היו של הנצרות.הגיגים בע"מ
ונכון, היו פוגרומים של ערבים. אבל רוב הפעמים הם היו בניגוד לאסלאם. ששם יש מושג של בני חסות, וכל מי מבין הנוצרים והיהודים שדואג לקיים תנאים מסוימים, נקרא בן חסות של מוחמד בעצמו, והשליט מחויב לדאוג שזכויותוי לשמור על דתו ועל בטחונו ישמרו.
מוחמד בעצמו טבח ביהודיםסביון
ייתכן, אולי מה שאמרתי זה רק בנוגע ליהודים שלא מתנגדים לשלטוןהגיגים בע"מ
אבל אפשר מקור בבקשה?
גם בזה אני אשמח למקור, בדקתי את הדף של הפוגרומים בויקיפדיה ובין הפוגרומים שנעשו על ידי ערבים לא מצאתי פוגרום שנבע מהצהרת בלפור.
ואני מסכים שהיו פוגרומים ערביים, אני רק אומר שרוב הפעמים הם היו בניגוד לאסלאם. ייתכן שבמיעוט מהפעמים הם לא.
ואגב, בויקיפדיה היה כתוב על 20 פוגרומים, מתוכם רק 4 היו על ידי ערבים.
אני לא בקי מדי בנושאסביון
ושוב אמרתי שאני לא יודע מה בניגוד לאסלאם ומה לא, העניין הוא מה שקורה בפועל. ובפועל היו פוגרומים בהרבה תקופות של חוסר יציבות שלטונית (אולי כדבריך, שאין בצילו של מי לחסות) ולא רק אז. עיין כאן (מצאתי בגיגול זריז): האם יהודים ומוסלמים אכן חיו בהרמוניה בארצות האסלאם
לגבי מוחמד שטבח ביהודים, עיין בערך עליו בויקיפדיה. באמת נראה שם שכשקיבלו את מרותו הפכו לבני חסות.
אבל אני לא מדבר על המצב בפועל שקרה.הגיגים בע"מאחרונה
אנ הגבתי לנצח נצחים, שדיבר על זה שאין באסלאם עיקרון של להרוג יהודים.
המשפט האחרון קצת מצחיק אבל סבבההנסיך הקטן.
למה?הגיגים בע"מ
גם מדינות מוסלמיות שמתנגדות מאוד למדינת ישראל, כמו איראן למשל, נותנות ליהודים לגור בשטחן ודואגות לבטוחנם.
אתה באמת מודע למצב?פיצוחית
תסתכלי בויקיפדיההגיגים בע"מ
פיצוחית
היא צודקתu
יש לי שכן שעלה מאירן במהלך השנים האחרונות. מאז מהפכת השלטון שם הרבה פחות אוהבים את היהודים, הרבה נשארים בגלל שזה מה שהם התרגלו לעשות בגלות- להוריד את הראש ולחכות שיעבור הזעם. מאוד קשה לעזוב את כל מה שאתה מכיר, את הכסף שלך, המשפחה והחברים....
בדיקהטיפות של אור
--טיפות של אוראחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם

- לקראת נישואין וזוגיות