"מי שמצביע קדימה הולך אחורה לגיהנם"xxxבת-יםxxx
צודק 100%!!!!!!!!!!!!!!!ברבי
זה פשוט בושה וחרפה שש"ס נכנסו לממשלה עם קדימה!!!!! זה חילול ד' וחרפה גמורה וזה פשוט מעשה שהיה אסור לעשות!!!!! במחילה- אף פעם לא אהבתי את ש"ס...תמיד הם הולכים איפה שיש כסף לא איפה שהערכים שלהם אמרים להם ללכת.....
ברבי יקירתי אל דברי ככה על ש"ס וואי מה אני יעשה לךרות22
אהההה .... רות... מספיק!!!!!!!!!!!!!!!ברבי
מותק שלי אני ידבר על ש"ס איך שאני רואה לנכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ברבי...שרית
תכף אני יטפל בך איך שאני רואה לנכון..
אני בכלל לא בטוחהרחלי ברק

שש"ס הכריזו שהם לא ילכו עם קדימה...

בצלב"א.

לא יודעת מה הם הכריזו אבל....ברבי
העובדה היא שהם נכנסו כבר. הם בממשלה כבר וזה בושה כמו שאמרתי מקודם... גועל נפש.
באמת בושה צודקת בהחלטיערה
אבל שס בכלל לא הכריזו שהם לא ילכו אם קדימה למיטב זכרוני וחוצמיזה צריך לדון כל אדם לכף זכות נקווה שיהיה טוב ערב מקסים
אין כמו ש"ס!שרית

א.הם לא הכריזו שהם לא יכנסו איתם..

ב.ש"ס עושה דברים רק לאחר התיעצות עם מר"ן הרב עובדיה יוסף..והוא קצת יותר גדול ממכם...אז תשקלו מילים!

דוגרי ש"ס הולכים איפה שיש כסף!! ברבי צודקת!!!עדי,
סליחה...אנונימי (פותח)

ש"ס הולכת איפה שאפשר וצריך לעזור ולתת לעמ"י!

ועם כל הכבוד לאיחוד לאומי מי בדיוק אם לא ש"ס ידאג לבתי כנסת ומקוואות?

מי אם לא ש"ס ידאגו לחינוך ,לישיבות ,למדרשיות?

מי אם לא ש"ס ידאגו ליתומים,אלמנות,חולים,עניים וכו?

הדבר היחיד שהאיחוד לאומי יודעים לעשות זה להתבצר על גגות ,להשליך אבנים ולצעוק :"יהודי לא מגרש יהודי"...תודה רבה! אבל לא את זה צריך עמ"י . עמ"י במצב הנוכחי זקוק למפלגות כמו ש"ס שידאגו למינימום של תנאים אנושיים.

וברור שהם ילכו איפה שיש כסף...כי רק עם כסף אפשר לעשות!והרבה...

בורות מושלמתראשון_בנשמ"ה
סליחה, לא התכוונתי לפגוע, אבל זה מעצבן אותי כל פעם שאנשים חושבים שאיחוד לאומי זה רק א"י. בתור אחד שעבד הרבה לפני הבחירות אני יודע שהאיחוד יצאו הפעם במצע שהמאבק על א"י הוא חלק ממש קטן ממנו. יש שם גם, רווחה, דאגה לחולים ונכים, דאגה לישיבות ושירותי דת ועוד. בבחירות אגודת הנכים תמכה באיחוד בגלל שהם דאגו לה הכי הרבה עד עכשיו.
התשובה בגוף השאלה...אנונימי (פותח)

מצע! מה אתה בדיוק רוצה שהם יציעו לציבור הבוחרים שלהם? רק את ארץ ישראל?

צריך טיפת שכל בשביל להבין שלפני הבחירות צריך להציג מצע מגוון ולא רק מה שבאמת מעניין אותם.

ש"ס לא מציעה ש"ס עושה!

בכלל לא מדויקראשון_בנשמ"ה
הבאתי גם דוגמא קטנה לדברים שהם עשו בפועל כמו נכים. את יודעת שהמפדל הם המפלגה שחוקקו הכי הרבה חוקים בכנסת האחרונה ורובם בנושאים של חברה ורווחה?!

וחוצמזה, גם ש"ס הבטיחו הפעם כל מיני דברים. אז מה? הם קיימו?
ולא נראה לי שש"ס תדאג בדיוק לתקציבים לישיבות הסדר וכד'.

אני מצטער, אבל אני מסיים את הצד שלי בויכוח, אני ממש שונא לדבר על פוליטיקה.
שרית- בחייאת דינקום אל תשגעי אותי!!!!!!ברבי

א. מה זה משנה הכריזו או לא??? הם נכנסו נקודה הם מושחתים נקודה

ב. זה ידוע שהם הולכים איפה שיש כסף הם אומרים את זה בעצמם!!!!! תגידי לי איפה את חיה???? הם אומרים את זה בעצמם!!! חוצמזה השחיתויות שיש שם זה באמת משו נורא... עובדים על אנשים תמימים שאם הם יצביעו בשבילם יהיה להם עושר בחיים.... מחלקים כמהות.. תעשי לי טובה מה זה זה???? גועל נפש!!! חוצמזה אני שמעתי ראיון שהיה ברדיו קול חי עם אלי ישי.... והוא אמר" אם כל הכבוד, העם צריך ללכת קדימה... אנחנו ניתן שטחים עם צריך.... הערבים ואנחנו אותם בני אדם.. נושמים את אותו אויר... " נשבעת לך במילים האלה אינ שמעתי במו אזני... מה זה הגועל נפש הזה?? תעשי לי טובה..... אולי הם עושים גם צדקה וחסד לעניים... אבל הגועל נפש שהם עושים לא פחות מזה וזה ממש חילול ד'!

ואיך הרב עובדיה יוסף טוען שיהיו בגהנום ?אורטל לאה
ע"פי סמך מה הוא טען זאתת? אמר זאת? הוא לא מתקשר או מלאך כאילו על מה אמר זאת? איך הוא יודע?
שטויות!..הרב עובדיהשרית

לא הזכיר גהנום בדרשות שלו..הוא רק הבטיח 4 שנים של זכויות!!!

גברת...אנונימי (פותח)

אפשר לדעת מה רע בזה שהם הולכים איפה שיש כסף? מה את חושבת שהם עושים עם הכסף הזה?

קונים סגריות?מכוניות פרטיות? מלונות? וילות? עם הכסף הזה הם עוזרים לעמ"י,לנזקקים שבנינו,שבתוכנו.

אז איפה הבעיה? או שאולי הבעיה היא שהם לא סוגרים ישיבות כדי לזרוק אבנים וצבע על חיילים בזמן פינוי?

ונגיד שהם רואים לנכון לפנות את יהודה ושומרון אז איך זה הופך אותם למושחתים?

וגברת אורטל,תזהרי מאוד לפני שאת פותחת את הפה שלך על הרב עובדיה. הוא יודע מה שהוא אומר ויש לו את הזכות לומר את מה שהוא אמר ככה שאת האחרונה שיכולה להעביר עליו ביקורת.

אולי תפסיקו כבר את הדיון הכ"כ מגוחך הזה!דורותי

פזית ושרית, זה הרי ברור שש"ס הולכים רק לאיפה שיש כסף וזה ברור שזה בעיקר כי הם רוצים לתפח את הציבור שלהם (שזה לגיטימי) וברור שבשביל זה הם צריכים כסף! הדיון הוא על זה שהם הרבה פעמים מוותרים על הערכים שלהם, בשביל להישאר בממשלה-בשביל הכסף. שזה מבחינתי כבר מסריח!

ובקשר לקמיעות וההבטחות והקללות, ש"ס שמו בתשדיר שלהם את הרב כדורי שמברך את מי שמצביע ש"ס, זה לא בסדר! אסור לקלל/ לברך מישהו שמצביע למפלגה מסויימת. תסלחי לי, מחלקים תהילים וכל מיני דברים, זה הרי שימוש בדת למטרות פוליטיות. יש עוד הרבה מפלגות דתיות שמציעות מצע פוליטי ומי שמאמין בו מצביע להם. הם לא מציעות ברכות מכל מיני רבנים. איזה מן דבר זה?

נשמה,אנחנו יודעות טוב מאוד על מה הדיוןאנונימי (פותח)

ואת לא מחדשת לנו כלום.זה דבראשון.

דבר שני,כל צעד ואפילו הזעיר ביותר שעושה מפלגת ש"ס היא עושה אותו בהוראתו ובאישורו של גדול הדור הרב עובדיה יוסף...אז אם הוא החליט שהצלת עמ"י טיפה יותר חשובה מ"הערכים" שאתם כ"כ אוהבים לדבר עליהם כנראה שהוא יודע מה שהוא עושה! ולנו יש את הזכות אחרונים לבוא ולחלוק עליו ובטח ובטח שלא להעביר עליו ביקורת!

ומה הבעיה שהרב עובדיה מברך את בוחרי ש"ס? זאת מצווה! מי שנותן יד לקיום המצוות מבורך! בזכות בוחרי ש"ס יכולה המפלגה לעשות את מה שהיא עושה(והיא עושה הרבה)...ותגידי לי את מה עדיף..לשחק אותה שומרים על הערכים ולוותר על הזכות להציל עשרות אלפי נכים,חולים,אלמנות,יתומים? לוותר על הזכות להציל בנות ישראל מנישואים עם ערבים? או שפשוט עדיף לא לעשות כלום ולהשאיר את העם במצוקה כדי שלא יפנו לנו כמה התנחליות?

נראה לי שהתשובה ברורה לכולם ואם לא המצב באמת עגום. ואסור לך לשכוח מי ישבה עם שינוי בממשלה ועשתה איתם הסכם! אז שלא נדבר על קטעים מסריחים...

שלא תעזי להזכיר את הנכים!דורותי

את יודעת למי הנכים בצטרפו? - למפד"ל!

אז אל תוציאי עוד מילה! זה רק מוכיח לך שלמפד"ל לא אכפת רק מא"י והיא דואגת גם לעם! מעניין למה הנכים לא הצטרפו לש"ס, תני לי רגע לחשוב...אהה אולי זה בגלל שהם פיזרו הבטחות אבל הנכים גילו שבפועל מי שבאמת עזר להם זה המפד"ל? יכול להיות?

חחחחחחחחחחחחאנונימי (פותח)

תרשי לי לגחך יקירתי! ראית את הדיסק של ש"ס? לפי דברייך רואים שלא. כי אחד הנכים אמר שם שלא היתה להם שנה יותר טובה מזו שש"ס היתה בקואליציה! אז נראה לי שאת זו שלא צריכה להוציא אף מילה!

ושימי לב איך התשובה עם הנכים חוזרת ונשנית אצלכם. אין לכם עוד דוגמאות? תיקון העולם נגמר בהצלת הנכים?אז זהו שש"ס פונה לכל המגזרים ולכל העדות! ש"ס מפזרת הבטחות? את מי את באה להצחיק? לא קמה מפלגה שעשתה יותר ממנה!

גם אני יכולה להביא איזה נכה שיגיד שהוא אוהב את ש"סדורותי

ממש מגוחך!

העובדות מדברות בעד עצמם את ממש עושה צחוק! את נותנת לי דוגמא מאיזה נכה שמדבר איפה? למרבה הפלא בדיסק של ש"ס! תרשי לי להיקרע מצחוק! ואומר שש"ס הכי עזרה לו. את חושבת שככה מודדים מפלגה????לילכת! אני אומרת לך שהנכים כארגון עברו למפד"ל, לא איזה נכה ששילמו לו להגיד שכיף בש"ס. ממש מגוחך!

שמישהו ירגיע אותן...רחלי ברק

עוד שניה עפים פה ראשים באויר...

בצלב"א.

ככה זה בת-ימים...דורותי
למה אני לא מתפלאת?רחלי ברק

שהרי אמרו כבר גדולים וחכמים ממני.. בת ים= בוא תרד יש מכות...

בצלב"א.

את יודעת שיש לזה צינזור...דורותי

בוא תרד יש מצוות!

זה בד"כ השיכנוע שהמדריכות שבאות לבת- ים עושות לעצמם...

אולי ככה זהרחלי ברק

באורות התורה, מקסימום בבואבוב....  

בצלב"א.

אוווו את מפגינה בקיאות!דורותי

האמת, שאורות התורה, צביה ואריאל, משפיעים על העיר ממש לטובה, לא נראה לי שאפשר להגדיר אותה כבר כעיר פשע...

דווקא העיר שלכם מידרדרת...צלבי קרס בבתי כנסת...אני במקומכם לא הייתי יוצאת מהבית...

אנו קוראתרחלי ברק

מפות ערים בשעות הפנאי...

מותק, אל תסחפי... לפני חודשיים בערך רצחו אצלעם איזה ילד בן 17 באיזה פיצוציה....

בפ"ת, אנחנו רק אומרות שאנחנו מפאתח ואף אחד לא מתקרב אלינו!   

סתם, באמת בעיה פה בזמן האחרון אני בעד שנעשה שלוחה של צביה ואורות התורה בפ"ת.. אולי תוכלו לסייע..

בצלב"א.

חחחח בשמחה!דורותי

וואלה בא לי לבקר תסניף שלכם!

אתם נשמעות ערסיות כבדות...תמיד חשבתי שזה הסימן זיהוי של הסניף שלנו בלבד...

זה מה שקורה כשהתנועה מתרחבת מיו"ש...רק חסר פגישה עם נתניה ואנחנו מקימים מחששה...

חחחח..מוריונת

נראה לי שכשנודיע על פתיחת מחששה הסניף שלנו יתרחב פלאים....(עין ערך הערסים של המקלות..)

וגב' ברק היקרה מה את קוראת להם לסיע לתושבי השכונה???זה התפקיד שלנו ,לנו קראו!!! %)

חיים ארוכים !שאעבס!
בצלב"א...

דורה כפרהאנונימי (פותח)

אהבתי שתפסת מילה אחת מכל מה שאמרתי והתחלת ללכת בעקבותיה סחור סחור.

העובדות מדברות בעד עצמם? חחחחח מאמי,איזה עובדות? ש-2 מפלגות יחד לא הצליחו לעשות מה שמפלגה אחת עשתה?

דורה יקירתי,הבחירות דיברו בעד עצמם,אזרחי מדינת ישראל ענו לך על השאלה! ש"ס הצליחה להביא 12 מנדטים בעוד ששתי המפלגות הנכבדות שלכם יחד הביאו רק 9 ועוד אחרי פינוי גוש קטיף. אז תעשי לי טובה ותביני לבד מה העם מעדיף... 

במחילה, את יודעת למה ש"ס הביאו יותר מנדטים?דורותי

כי לא רק החרדים מצביעים להם. אלא גם כל החילונים והמסורתיים (שהם ספרדים) ורוצים ערכים דתיים מצביעים להם.

חשוב שתזכרי שחלק מאד מרכזי מהמצע של ש"ס הוא העובדה שהם ספרדים. (בדיוק למדתי על זה בהסטוריה..)

כך הם מצליחים לרכוש עוד מצביעים, אולי עכשיו זה פחות בולט השונות העדתית אבל לפני כן זה היה ממש חזק ועכשיו כבר כל אלה שהיו רגילים להצביע להם, ממשיכים להצביע וקשה לשכנע אותם שיש מפלגה שדואגת גם לא"י ויש לה ערכים ולא הולכת אחרי הכסף, כי אנשים לא אוהבים לקבל דברים חדשים, הם אוהבים לעשות מה שהם התרגלו אליו כבר. תאמיני לי שזה המצב (קוראים לזה "תסמונת היד הרועדת")

כמה זמןאנונימי (פותח)

לקח לך לחרטט את השטות הזאת?

תסלחי לי אבל זה כמו להגיד שקדימה ניצחה בבחירות כי העם התרגל לאולמרט! מה זה השטויות האלה? בגלל שאנשים התרגלו הם ממשיכים להצביע?

למה שינוי קרסה אחרי 14 מנדטים בבחירות הקודמות? למה הבוחרים שלה לא המשיכו להתרגל?

למה הליכוד קרס אחרי 40+ מנדטים? מפלגה שיא הותיקה! מה עם הבוחרים שלה לא התרגלו? הם לא אוהבים לעשות דברים שהם התרגלו אליהם כבר?

פשוט קשה לכם לקבל את העובדה שש"ס פועלת מפעם לפעם יותר ויותר ומה ששרית כתבה זוהי ההוכחה לכך! וההוכחה היותר גדולה היא שהעם הכריע!

זאת פשוט התעלמות טוטאלית מהעובדה שאת עמ"י כבר פחות מענינת א"י!

וזה עצוב! זה לא אידאל!דורותי
אם זה עצובאנונימי (פותח)

או לא על זה אפשר להתווכח! אבל עם עובדות קצת יותר קשה.

פזיתוש כפרה- את מתחילה לשגע את שכלי!!!ברבי
אולי די עם ההערצה הזאתי לש"ס???? חלאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ראסמייייי אני מרשה לך להצביע ש"ס...דורותי
נשמה...אנונימי (פותח)
אני ממש לא מעריצה שלהם. אני רק מעריכה אותם,את התרומה שלהם והעזרה שלהם לעמ"י. לא יותר!
חחחחחחחחדורותי

אני כבר רואה אותך שמה פוסטרים של אלי ישי כזה ל כל החדר...

אל תדאגי, ברור לי שאת לא מעריצה אותם...נסיים את הדיון?

ממש לא אלי ישי...אנונימי (פותח)

אם כבר אריה דרעי!

וכן,סיימנו את הדיון. יאללה תודי שנתתי לך נקודות למחשבה.

חחח ממש לא!דורותי

מה את אומרת על זמר המוערץ דודו דרעי?

כבר קנית את כל הדיסקים שלו??

על מי את עובדת,הא?אנונימי (פותח)

את לא מסוגלת להתמודד איתי!

מי זה דודו דרעי? אפילו את השם שלו לא שמעתי...

אני יכולה להמליץ לך על זמרים אחרים שאיכשהו גם קשורים לש"ס(יהודה סעדו...)

זה שוב אותה שאלה.רחלי ברק

מה באמת כוחו של הרב עובדיה יוסף? זה שוב העניין של אמונת חכמים.

לדעתי רבנים לא צריכים להוות סמל למפלגה כלשהי.

בצלב"א.

מילים כדורבנות!דורותי
ש"ס הכריזו שהם לא הולכים עם קדימה?3יפי
כי אני ממש לא בטוחה בזה.
כנסו!שרית

ש"ס נכנסה לקואליציה כשההסכם קובכע כי ישי אינו מחוייב לתוכנית ההתכנסות!!!

ולכל המדברים שררה על ש"ס שתדעו ש..:

1.משרד הדתות קם לתחיה בזכות שר מטעם ש"ס.

2.היתר נישואים לפסולי חיתון(חחח מזכיר לי אישות..),שהיה אחד מנושאי הדגל של קדימה בבחירות,נקבר קבורת חמור!

3.וההישג הכי חשוב..קצבאות הילדים.(הקיצוץ שנקבע על סך 650 מיליון ש"ח בוטל ..)

ותבינו שכל זה..רק ההתחלה!אז תפסיקו לבלבל ת'שכל ולהגיד על ש"ס כל מיני שטויות!!!!!!!!!!!!

אמרתי- אני לא יודעת.3יפיאחרונה
צריך לבדוק את זה.
עצוב...123

עצוב מאוד...

בצ"ל אריאל!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך