צריכה שתחזירו אותי לשפיות... לפרופורציה.
אז ככה, התחילו לי משלשום צירונים, (היה לי גם בהריון הקודם לאורך כל ההריון בלי השפעה על צוואר הרחם), אז הרופא שלי נתן לי הפניה לאולטרסאונד צוואר רחם, קבעתי בקופה ליד העבודה שלי והלכתי אתמול בבוקר. (ב"ה הצוואר רחם באורך מצויין)
היתה טכנאית מה זה לא נחמדה, אני מפרטת קצת שתבינו למה היה מוזר לי המשפט שאמרה:
היא היתה קודם כל עם פרצוף זועף, לא נחמדה, מדברת בטון קצר רוח: קומי, שבי, זוזי וכו'. אח"כ עברה לראות את העובר: לב, ראש, מוח, בטן וכו'. ככה יורה מילים בטון עצבני. (היה רגוע, לא היו אנשים לא לפני ולא אחרי, לא היה לה לחץ על הראש, אין לי מושג מה רצתה ממני).
בסוף היא חזרה להתעכב על הראש מלמעלה, היא הסתכלה עוד פעם ועוד פעם ואז שאלה אותי: את עושה סקירה מאוחרת? אמרתי לה שכן, אז היא: אההה, בסדר. וזהו.
מאז אני בסרטים שהיא ראתה משהו ולכן שאלה. עכשיו זה יכול להיות פרשנות שלי, יכול להיות סתם טכנאית לא סימפטית ששאלה שאלה ששואלים לפי הפרוטוקול כל אחת. אבל אתן יודעות איך זה, ברגע שננס הספק הוא שם.. אוף תעזרו לי להוציא מהראש שיש בעיה ח"ו, שהכל בסדר. תכתבו לי הכל, רק שיחזור לי ההגיון. בבקשה.
הטכנאית בכלל יכולה לראות משהו בעייתי בשבוע כזה? (אתמול הייתי 16+4)
(בעלי ניסה להרגיע ואמר שהרופא שלנו, שהוא מאוד מומחה, לפני שבועיים ראה אותי ועשה לנו מיני סקירה מוקדמת, לא רשמית כי אנחנו לא עושים, אבל מעצמו בדק את כל האיברים ואם היה משהו ח"ו הוא היה רואה את זה. וההיא סתם טכנאית. ואני גם בסרטים עכשיו שאולי נלך לרופא שלי לסקירה בפרטי, ככה עשינו בהריון הקודם. ועכשיו החלטנו שלא כי זה עדיין יוצא אחרי ההחזר 300 שקל שחבל לזרוק לפחח, אם יש לי רופאים מצויינים בהסדר בקופה. קבעתי ללפי המלצתכן, לד"ר טאובר. אוף בבקשה תרגיעו אותי. אני לא מצליחה להספיק לחשוב על זה.)