הסתדרות המורים ועמותת המוריםtali1
שלום
מה ההבדל בין הסתדרות המורים ועמותת המורים? ואיך נהיים חברים בהם?
אשמח לעצתכם ולמענה ממי שיודע ומכיר כי העניין לא ברור
מה שאני יודעתחי(נ)וך

אני לא בקיאה בהבדלים ביניהם. בד"כ אומרים שההסתדרות זה לבתי ספר יסודיים, והארגון זה לתיכונים וכד'.

אני מכירה את הסתדרות המורים. בשביל להצטרף אליהם, צריך למלא טופס ולשלוח להם. יש לקחת בחשבון שהם מורידים סכום מהמשכורת מדי חודש, אך שומרים לך על הזכויות כל הזמן.

זה הקישור לטופס הצטרפות:

טפסים

אולי @נפשי תערוג ידע עוד פרטים.

לא מספיק בקינפשי תערוג
אבל עמותת מורים זה עמותת בת של כל אחד מארגונים העובדים

וכמו שכתבת כך מצטרפים
בארגון זה די דומה
הסתדרות ועמותת המוריםמגילה 8אחרונה

הסתדרות המורים היא גוף המהווה בית עבור כל עובדי ההוראה. בכל בעיה/ קושי או כל עניין אחר, את פונה אליהם לעזרה. והם נענים לבקשת העזרה ולעתים אף בודקים עם הנהלת בית הספר את העניין.

עם הסתדרות המורים יש למורה גב חזק.

כדי להיות חברה בהסתדרות המורים, צריך למלא טפסים, לשלוח תלוש משכורת, יש תשלום סמלי היורד כל חודש מהמשכורת.

בעמותת המורים  יש פעילויות תומכות וכן  פעילות העשרה לקידום המורה. עמותת המורים מציעה מגוון רחב של פעולות לעמיתים בעלות מסובסדת.. למשל: שבתות עיון בבתי מלון, סדנאות, מפגשים מעניינים, סיורים, טיולים ועוד.

ממליצה בחום להיות חברה בהסתדרות המורים בכלל ובעמותה בפרט. 

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך