איפה אפשר להשיג תשובות לבגרות במעבדה?(שהיתה היום)שרית
ד.א-משהו/י עשה את בעיה 2?
היו שלוש מועדיםאנונימי (פותח)
אז זה שאת אומרת "בעיה 2"  זה יכול להיות כל מיני דברים??
תיהיה יותר ספציפית...
יקח עוד קצת זמן אבל-מוריונת

בעקרון מהמורה שלך..

אני עשיתי את הבגרות של הבוקר שאלה 3 (עם המחשב...התכתבנו באיסי עד שהבגרות התחילה...)\

יומצוין!
בצלב"א..

בעיה 2..שרית

זה מה שהיה אמור להיות עם המקרוסקופ...(זה לא מעבדה ןלא מחשבים)

וחוץ מי זה שבראש כל בגרות היה כתוב את מס' הבעיה...ככה שאין יותר מידי אפשרויות:למה הכונה..

חבר'ה!שלומית16

ספרו איך היה לכם?

היו זמנים שונים לבגרויות .תגידי מתי עשית או אולי מה היה הנושא של הבעיה.

וואו אני ממש במתח לדעת איך הלך לי!!!!!!!!!!אין לי כח לחכות עד הציונים זה פווווול זמן!!!

יש פה מישו עם קשרים?

לי ישאנונימי (פותח)
המורה בדקה לי את הבגרות ואמרה שהלך לי לא רע בכלל  ( וכל זה בזמן הבחינה מול הבוחן )
מושחת או לא מושחת?!שלומית16
יש אנשים שצריכים לחכות לבוחנים של משרד החינוך ולהתפלל שלטא יפלו לידי איזה חננה...
זו הייתה סתם זקנהאנונימי (פותח)
ולא שאלנו אותה מה לעשות ומה לא...

היה לי נבטים של תירס..שרית
לבדוק את כמות הסוכר של הנבטים בתמיסת סוכרוז..לבדוק רמת PH....וכו'..
לי היה משו הזוישלומית16

של צמחים ואבקנים...לפעמים משרד החנוך הזה עושה ממנו צחוק!

סורי- מסתבר שאני לא יוכל לעזור לך....למה כזה לחוץ לך לדעת את התשובות?

סקרנות....שרית
זה קורה לאנשים הכי טובים....שלומית16

מלא ב"הצלחה לכווווווולם בכל הבגרויות מתכונות...

ותזכרו: נתגבר זה זמני וזה עובר...עוד "קצת"וזה מאחורינו!

(צפיתם כאן בנסיון עידוד עצמי...אל תנסו את זה בבית...)

חפשי באתר של משרד החינוך.3יפי
אוי... הבגרות בביולוגיה...יוכי

ניראלי רצו להעיף אותיכבר באמצע הבגרות מרוב שעשיתי שטויות... (יוכי ושלומית,לא לדבר, אזמה אם שלומית רוצה את הסרגל שלך... יוכי, אם את רוצה שעון אל תבקשי משלומית... יוכי- אל תחייכי לחברה שיושבת לידך... יוכי, למה את צוחקת?? יוכי ושלומית תפסיקו לדבר!!!) חחחחחחחחחחח  זה היה קטע אחד מצחיק...

גם... ממש התלהבתי שהקישוא נהיה אדום... אזמה אם שמנו אתזה באבקת סוכר ורודה? אני היחידה שהתלהבה מזה?
ובכלל... אני חולה על פנול פתלאין... חיחיחי
ועוד קטע קורע, כל הבגרות כתבתי תפוח אדמה במקום קישוא! ואז לפני שבאתי להגיש המורה הכריחה אותי לבדוק... אז שמתי לב לזה והייתי צריכה לשנות את הכל חחחחח וגם בטעות כתבתי את כל הבעיה של המיקרוסקופ בעיפרון כי הוא כבר היה ביד שלי כדי לצייר את מה שאני רואה... קיצר... מצחיק...

עזבו... היו לנו שם קטעים הזויים עם המורה, ניראלי הבוחנת רצתה להעיף אותה מרוב שהרצנו איתה צחוקים... הבוחנת כזה אומרת לנו "אם המורה לא בשקט לפחות אתן תהיו בשקט שתוכלו להתרכז" חחחח

אז זהו... קשקשתי מלא שטויות... אבל זה ביולוגיה.... מי צריך אתזה בכלל?... זה שווה רק בשביל הצחוקים בבגרות...

אצלי לא היו בעיות בבדיקהאנונימי (פותח)
המורה בדקה לי את הבגרות ואמרה לי איפה לתקן ....
בטעות הרסתי את כל הקישוא שלי, אז הכנתי חדש שוב ושוב ושוב...

ולאבקה האדומה קוראים גלוקוז
לא..יוכי
זה לא היה בגלוקוז... זה היה אבקת סוכר לא?... או שאבקת גלוקוז ואז ישלי פאשלה? בעעע מי זוכר בכלל???
אל תתפלי אם נכשלתאנונימי (פותח)
לאבקה הלבנה קוראים עמילן, לאבקה האדומה קורים גלוקוז ולאבקה הצהובה קוראים סוכרוז ושניהם הם בעלי מולקולות סוכריות...
חחחחחיוכי

לא היה לי מלא אבקות... היה לי רק אבקה אחת... ואני לא אתפלא אם נכשלתי בלי קשר...
כנראה עשינו 2 בגרויות שונות.. אתה יודע.. היו כמה מועדים היום...

לפי מה שנשמע עשינו את אותו אחדאנונימי (פותח)
עפ הפנול פתלאין, ההיביסקוס, והחומוס.
הבגרות שלי התחילה ב- 12:00
שזה אומר מועד ב'

אז זהו...יוכי

ששלי היה עם הפנול פתלאין (שזה היה עם גרגרי שעועית...)

ההיבסקוס...

וקישוא.. שקיבלתי איתו רק אבקה אחת!

ושאלתי תמורה... היא אמרה לי שלא כל הבגרויות אותו דבר.. אני עשיתי את הזה של 9:00 בבוקר... כנראה לא עשינו את אותה אחת... חח

הכי קטעאנונימי (פותח)
שבמעבדת מיקרוסקופ שלי עשיתי בלי מיקרוסקופ, זכרתי הכל מהראש, כך שלא הייתי צריך מיקרוסקופ...
פחחחיוכי
מאיפה זכרת? ניראלי הייתי אולי 5 פע' השנה במעבדה.. אז אינלי יותר מדאי מאיפה לזכור.. אולי משנים שעברו...
אני לא הייתי בשום שיעוראנונימי (פותח)
אבל המורה שלנו מקושרת היטב אז היא ניחשה מה תהיה הבגרות ומה יהיו השאלות, ונתנה לנו את השאלות למתכונת, ולמדתי עם המתכונת ( שהיו בה את כל השאלות שהיו בבגרות ... "במקרה" ) לבגרות - ומשם זכרתי את כל השאלות במעבדה ...
מותר למורה לעשות את זה?שרית
אצלנו המורה ישרה כמו סרגל!!!!היא בקושי בקושי מיקדה אותנו מה הולך להיות...
מה??יוכי
דווקא המורות שלנו אמרו לנו מה לפי דעתן הולך להיות בבגרות.. הרי זה בכל מקרה לא בטוח אז מהזה משנה?...
אבל אצל מלכצ היא ממש נתנה ת'שאלות!שרית

חוץ מי זה שאני גם לא כ"כ בטוחה שמותר להן לגלות מה הולך להיות!!!

עובדה ששלנו לא גילתה...

ת'כלס נותנים לבצפר ת'חומרים להכין מטעמים של זמן ולא כדי שיגלו לתלמידים ת'שאלות...

אההיוכי

אחרי שנתנו להן את החומרים הן לא גילו לנו... רק לפני, כשהן חשבו מה הולך ליות בבגרות.. וזה לא בעיה.. כמו שהמורה שלי במתמטיקה אומר כל מיני דברים שלדעתו יהיו בבגרות.

טוב..יכולהיות..אני ישאל ת'מורה שלי...שרית
בעקרוןמוריונת

כל המורות מקבלות את הרשימה של החומרים כדי שהלברונטיות (בע..אתמול פעם ראשונה השתמשתי במילה הזו בניסיון נואש להסביר לגב' ממשרד החינוך שהחליטה באופן בלתי מוסבר לקפוץ אלינו לסיבוב במעבדות המאולתרות...) יוכלו להכין את הדברים לבגרות.אין שום בעיה שהם יגידו מה הולך להיותאבל אצלינו הם לא אומרות אפילו על איזה אוביקט מסכן הבגרות כדי ש"נשאיר את הראש פתוח...".

בקיצר -אני שונאת תירס!אנ'לא מאמינה שממש נגעתי בזה...תראו מה בגרות עושה לבן אדם..

ובאמת היו 2 מועדים בוקר וצוהרים ובכל מועד היו 3 סוגי שאלונים (בבוקר היו 2 מעבדה ו-1 מעבדה ממחושבת כמו שלי) ובצוהרים 3 אחרות (אני חושבת 2 מעבדה ועוד 1 מיקרוסקופ)

והעיקר שזה מאחורינו!
בהצלוחה!
בצלב"א...

העיקר שזה מאחורינו...יוכי
חחח הייתי רוצה שזה יהיה הבגרות במתמטיקה.... בעעעעעע לורוצה מתמטיקה!!!!! (יוכי... שהרגע המורה שלה שאל אותה אם היא לומדת מתמטיקה... חחח לורוצה אתזה!!!!!)
מסכימה איתך!!!דורותי

זה הסיוט השנתי שלי...

בכל אופן יש לי מחר מתכונת בהסטוירה, ככה שגם אם אני רוצה אין לי זמן ללמוד למתמטיקה...ואל תשאלי אותי מה אני עושה פה עכשיו...

זה פ'סדר...יוכי
גמאני אמורה ללמוד הסטוריה עכשיו (שלומית... מה אנחנו עושות פה???) אבל... אינלי כוח לישון עכשיו... חבללזמן!
דווקא אני בדיוק עכשיו אמורה להתחיל את כל הנושא שלדורותי

השואה.

שזה באמת מעניין...אבל יש לי עוד כ"כ הרבה חומר חוצמזה...אין ספק, אני אצטרך ללמוד עד השעות הקטנות של הלילה..במיוחד כשאני נמצאת פה בשעות הקטנות של היום...

גם אנחנו!!מוריונת

יש לנו מכונת ביום שישי והכרזנו על היום כיום השואה..

בהצלוחה רבה לכולם!
בצלב"א...

היום?דורותי

אם המתכונת ביום שישי, אז יום חמישי אמור להיות יום השואה, לא?

וחוצמזה שאל תשכחי שזה גם יום הזיכרון ויום העצמאות...

אוף..גמלי יש מחר מתכונת בהסטוריה..שרית

החומר לא זז!

כמעט 500 עמ'..

נשאר לך 500 ע"מ, או שאת מדברת על כל החומר?דורותי

כי כל החומר זה בערך 540, לא כולל מושגים...

חחח

נשאר לי עוד 160 ע"מ ומושגים...ליל שימורים...

דיברתי בכלליות..שרית

אני ספרתי ת'עמודים בספר ויצא לי יחד עם המושגים כמעט 500 עמ'....

ומבחינת ההספק מצבי לא טוב....

אני בשוק!דורותי
את יודעת שגיליתי שבע"מ עם החומר למתכונת שהיא נתנה יש עוד 15 עמודים שהיא לא כתבה אותם, אבל היא כן כתבה את הנושאים שלהם? בקיצור...כנראה שהיא התבלבלה...אז תדעי שיש לך עוד חומר...(185-302)
אנל'א מבינה פה משהו...רחלי ברק

איך זה יכול להיות שאתן לומדות באותו מקום, אחת מכן ביא' ואחת ביב' ואתן עושות את אותה יחידה?

דברים כאלה קורים רק בצביה בבת ים...

בצלב"א.

חחחחחחדורותי

תודי שזה נחמד לסיים הסטוריה בכיתה י"א!

בכל אופן, זה באמת המצב למדנו השנה את אותו החומר בדיוק כמו כיתה י"ב ואנחנו עושות את אותם מתכונות...ומסיימות השנה!

פיקשוש שלהם..שרית

אם הם תיהיה שאלה על החומר הזה..אני מצידי אומרת שזה לא היה כתוב בעמודים שהם נתנו ללמוד..(וכמו שאני מכירה ת'כיתה שלי כולם ימחו על זה-חחח)

איזה תחמניות....חחחדורותי

אני למדתי את זה כמו ילדה טובה...

הרי בסופו של דבר תמיד תהיה רשות, מה שאומר שאם תהיה על זה שאלה, תצטמטם לך שאלת רשות...מה שבטוח, זאת לא המורה שתסבול מזה...אז מה את אומרת מתחרטת?( 185-302....)

100 עמודים מפרידים ביני לבין החופש!

תקשיבי,אנונימי (פותח)

סתם עצה נחמדה: כדאי לך למקד לעצמך ת'חומר בהיסטוריה..

נגיד אני החלטתי שאנלא לומדת את ארצות האסלאם.. וזה הולך נהדר..

וככה גם יש פחות חומר..

גם ככה בארצות האיסלאם יש מיליון ארצותדורותי

וצריך ללמוד רק על 2, ככה שזה לא ביג דיל...

וחוצמזה, שעשינו עבודה מסכמת כזאת על הנושא, והמורה שלנו שכחה להחזיר לנו אותה, אז היא אמרה שלא צריך ללמוד...חחחח (שרית? אני רואה עצבים...?)

וסתם שתדעו ותקנאויוכי
ישלי מחר מתכונת בהסטוירה וסיימתי את כל החומר הבוקר בשעה 11:00!!!! ומאז אני נהנית לי... חחח תקנאו! "מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת" (שלומית- מוקדש לך באהבה...)
שיהיה לך בתאבון...דורותיאחרונה

אני רק רוצה להבין, אני אמורה לקנא בך כשאת לפני מתכונת בהסטוריה שאני כבר סיימתי אותה היום??

אופסי...חחח

בהצלחה לך!

אני עכשיו חושבת רק על מתמטיקה...מתכונת ביום רביעי.

מקסימום חומר במינימום זמן עם 0 ידע.

דעתי נשארת בעינה(ככה הולך הביטוי?)שרית
צ'מעי..אני מכירה ת'כיתה שלי טוב..וברגע שהמורה תשים שאלה שלא היתה כתובה בעמ' שהיא נתנה ללמוד..הם יעשו עליה אמבוש והיא תחליף שאלה...
אה..ובקשר לאיסלאם-המורה הורידה לנו את זה-חחחחחחחשרית
גם לכם היא הורידה בסוף?דורותי

מה זה צריך להיות? זה פריבלגיות שמגיעות רק לנו!

טוב אני מניחה שזה בגלל שזה אותו טופס...

אנשים אני אחרי המתכונת והיה פשוט נחמד! שמת לב שבוקשי היתה שאלה על מבצע סיני ומלחמת ששת הימים? איזה כיף! לא למדתי את זה..בניתי על הרשות...והיא לא איכזבה!

ב"ה..גמלי היה נחמד..שרית

היתה לי ממש סיעתא דשמיא(לא למדתי את כל החומר של אחרי מלה"ע ה-2..והבחירה יצא לפי זה..)

קיצור-אנשים תתפללו לה' בשפה הכי פשוטה-הוא עונה!!!!!!!!

אהה נזכרתי בעוד משו...יוכי
תגידו.. לכולם בעיה 1 התחילה מעמ' מ' 2 והיא היתה מצולמת משמאל לימין כמו בגרות באנגלית?...
כל הבגרויותמוריונת

מתחילות מעמ' 2...עמ' 1 זה ההסברים עם השם של השאלון והזמן וההוראה הזו שכל ההוראות כתובות בלשון זכר ומכונות לזכר ונקבה כאחד (כל פעם מחדש יש לנו מערוכנים על זה...ותדעו שמצאתי בגרות שזה לא כתוב בה!!!)

אבל למה כמו אנגלית??

יומצוין!

בצלב"א.

שמתם לב?אנונימי (פותח)

חצי מהדברים פה זה על בגריות ולימודים-ממש חבורת חרשניות,כל הכבוד על החרישה,הלוואי שגם אני הייתי מסוגלת...

בהצלחה בכל הבגריות ומה שמסביב...

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך