הנני מוכן ומזומן לפתוח את אשכול ה-1001!!!xxxבת-יםxxx
מה קורה עם שבת ירושלים??
יו!מוריונת

יש שרשור כזה בדיוק מלפני שנה!!!!
תחפשו שם..

בדיוק דנו שם על התיזמונים של התנועה...(זה לפחות מה שהמוח הסנילי שלי זוכר!!)

שיהיה במזל!
בצלב"א...

יש פליירים בהנהלה...שלומית16

הקומונרים/יות אמורים לחלק לחבר'ה...

בשבת שאחרי יום ירושלים זה הבנים ושבת לפני זה הבנות.

תגידי,יוכי
זה לא שבת שהיא יומיים לפני הבגרות במתמטיקה????????? בעעע
לבניםהדרדק
ואז מתפלאים למה סניפים לא יוצאים...
דפקא..יוכי
אני חושבת שזה לבנות... אם זה בשבת בהר-בחוקותי אז זה שבת לפני מתמטיקה...
לא..אנונימי (פותח)

זה שבת לפני הבגרות באנגלית.. רק שבוע אחרי זה הבגרות במ"מ..

וחוצמזה, אל תשכחו שלא לומדים בשבת..

וואלה...יוכי

צודקים... התבלבלתי...

וואי... כמה טוב ליות בת =) (ולמה עכשיו אני מרגישה בכיתה א'?... חחח) איזה כיף! כולה בגרותבאנגלית! מי לומד לזה בכלל? אבל... משומה ניראלי שזה יום לפני מתכונת בתנ"ך. בעעע שונאת! שונאת! שונאת בגרויות!

מי לא לומד בשבתהדרדק
אה, יה אכסוף נועם שבת!
השבת השבת נועם הנשמות ועונג הרוחות!
נשמה יתירה(ביצנ טז.) במיוחד בערב, לפני שיושנים, שהיא עדיין חדשה בגוף, איזה לימוד בשבת! שינון בשבת תענוג(בקיאות)
ואכן, מי לומד לבגרות באנגלית? מה כבר ניתן ללמוד( חוץ מ-5 דקות לפני המחבן איך כותבים מכתב רישמי, בשאלון F הארור)
מסכימהא יתך...יוכי

חוצ'מזה... שרוב המקצועות שנבחנים בהם אפשר ללמוד בשבת... מה הבעיה?  (חוץ ממתמטיקה ואנגלית...)

שאלון F? יאא איזה נוסטלגיה...

אוף! יא דוברים!אנונימי (פותח)

אני בקושי מצליחה לעשות את D ואתם מדברים על F, לא הוגן!!!
למה מי שלא חכם, תמיד נדפק?!

כי הוא לא מפעיל ת'מוח !!!!!אנונימי (פותח)
אפשר להרגע.עוזיה
גם לך (הדס50) יש מספיק יתרונות בדברים אחרים. אני מבטיח לך שיש.. רק תחפשי. ותתנחמי בשלוש יחידות שאני עושה.
זה פסדר,אנונימי (פותח)
לא צריך לנחם אותי.. בינתיים אינלי רגשי נחיתות בנוגע ללימודים, פשוט אני מבואסת שאני לויודעת אנגלית! אני לא מצליחה לקלוט ת'שפה הנוראית הזאת!!! אבל כמו שכבר איזה חכם אחד אמר "ישנם צרות גדולות יותר.." [כמו מתמטיקה..]
מה הקשר חכם??יוכי

אני מודה להורים שלי כל יום שדיברו איתי אנגלית בבית! פעם פשוט שנאתי אתזה! הייתי עונה להם דווקא בעברית.... היום אני כל כך מעריכה אתזה! זהו! מסיימים עם אנגלית עוד שבועיים... איזה כיף!! שנה הבאה- 5 שעות חופשיות כל שבוע... ומשומה ניראלי שהכל ירוכז ללמוד מתמטיקה...

דוגרי, בחיים לא למדתי שפה חדשה... ניראלי זה מהזה קשה! איך אפשר?

יוכי,רחלי ברק

צר לי להגיד לך שאני ממש לא מסכימה איתך...

אמא שלי עלתה מאנגליה בגיל 25 ואז היא התחתנה עם אבא שלי (כן, אני בריטית.. רואים את זה בנימוסים שלי.. ) והיא רצתה שנדבר בבית אנגלית והיא עדיין רוצה ואבא שלי לא הסכים בשום אופן ואני מגבה את ההחלטה שלו בלב שלם.

למה אנשים שחיים בארץ ישראל ב"ה, צריכים לדבר בשפה שהיא לא לשון הקודש?!

אז נכון שאולי זה יותר קל לך עכשיו אבל ז לא נורא כי בדיוק בגגל זה יש 5 שעות אנגלית בשבוע לגיבושון עם המורה... חוצמזה, בחים לא הייתי מסכימה לא להיות חלק מאיזשהו שיעור כי זה פשוט פיספוס של הוואי עם הכיתה והחברות שלי. כשתעזבו ת'בי"ס תצטערו על כל השעות שהפסדתם....

מנסיון....

בצלב"א.

לא הבנת!הדרדק

אני דיברתי על גמרא, לימוד לשמה, עונג שבת!!!(תשאלו את הקומונר שלי איזה בעיות אני עושה לו כשיש עונ"שים בערב...)
אני יכול לומר את זה גם על שאלון G(נבחנתי בכיתה י על כולם) אבל גליתי השנה שהציון הגבוה קובע אז אני ניגש שוב(אלא אם אני אשכח לבוא באותו יום)

הדס50; דוברי אנגלית, בד"כ, עושים 5 יח"ל.

אה, וכל הכבוד על הורדת התמונה, באמת התחיל לעצבן אותי לכסות את תחתית המסך. ;)

יווווווווווכי.....שלומית16

יום לפני המתכונת בתנ"ך נדפקנו חזק,אה?

שלוווווומיייייית =(יוכי

מה עושים??? אוף! שונאת את המקצוע המעאפן הזה! הופכים את התנ"ך למשו סיוטי... וזה לא אמור ליות ככה! זה אמור ליות כיף לא?... אווווווף נמאס לי...
ניראלי פשוט לא לומדים.. מה דעתך? גם ככה נדפקנו חזק עם כל הבגרויות והמתכונות (כן כן... מתכונת במתמטיקה יום אחרי יום ירושלים - יותר נכון ביום ירושלים.. בתאריך הנורמלי, זה שלא הוקדם...) בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

תגידי תודההדרדק
לנו יש מתכונת בתנך מחר(אני לא כותב את זה סתם, הכוונה היא שתתפללו עלי...)
ובמתמטיקה ב-כ אייר.
בכלל זמן הבגרות בתנך הכי מעפן- ישר אחרי שבועות(כל שנה), לא יכלו למצוא תאריך אחר?
אז אנחנו בכלל נדפקנו..אנונימי (פותח)

ישלנו מחר מתכונת במתמטיקה [06 פיכס!] וביום ראשון אחרי שבת ירושלים גם מתכונת בתנ"ך..

ובאמצע יש גם מתכונת בהיסטוריה על 500 עמודים.. אם אני יעבור ת'מתכונות והבגרויות האלו, זה יהיה נס!

דאאאאאי!!! תפסיקו לדבר על הבגריות-אנונימי (פותח)אחרונה
אני אחרי מתכונת ענקית בהיסטוריה...באתי כי רציתי להתרחק קצת מהלימודים...אז לפחות תספיקו בשבילי לדבר על הבגריות...!!!! ואגב- אני לא מבינה יש פה תחרות למי יש יותר עומס של בגריות ומתכונות????
זה ירד..רחלי ברק

טוב, אני המטומטמים שעושים את E F וG רק בכיתה י"ב אז אני יכולה להגיד את מי שזה מעניין אותי ומתכוון להראותאת פרצופו בבחינה, שירד מכתב רישמי....

צריך רק דעה ותאור. בהצלחה.

בצלב"א.

מה אתם מתרגשים??? כולו בגרות...פילוני
מה אתה ממליץ?עוזיה
לעשות בגרויות כמו שאתה עושה? עדיף להילחץ ולהצליח בסופו של דבר, מלקחת קליל ולהיכשל. בכל דבר בחיים. (וההודעה הזאת נכתבה גם בשביל עצמי..)
היי יש לך טעות!דורותי

אין מכתב רשמי בשאלון F! כדאי שתדע את זה!

יש או טיעון או תיאור, אני לא בטוחה, אחד מהם זה ב- F ואחד ב-G, אני בכל אופן צריכה לעשות את שניהם...אוף...

מה שבטוח שמכתב שזה הדבר הכי קל מבין ה-3 ירד! אז אתה מוזמן להפסיק לשנן...

חחחחחיוכי

הוא דיבר על הבגרות של מועד חורף, שנשאר רק מכתב רשמי...

ו... אמאלה... אשכרה לומדים את הצורה שכותבים?? כאילו, בG ישלנו לכתוב opinion (איך אומרים אתזה בעברית????) אז פשוט... פיסקה ראשונה- מציגים את הרעיון ואומרים את הדעה, פיסקאות 2+3 טיעונים בעד ונגד פיסקה 4- סיכום... זהו לא?... הרגע היתה לי מתכונת באנגלית... נכון תמיד הסיפורים שם מוקרצים ממש? אינלי מושג מאיפה הביאו אתזה....

דעה.דורותי

דעה זה עוד מילא, את כותבת בהתחלה כזה את הנושא ואומרת שאת לא מסכימה איתו.

ואז את מפרטת מה האחרים חושבים.

ואז את מפרטת את מה שאת חושבת (למה את לא מסכימה איתם)

ולסיכום את כותבת שוב את דעתך, ומוסיפה איזה משפט מחץ לסיום כדי שהבוחנת תתלהב...

הבעיה היא יותר עם תיאור...אתמול במתכונת כבר כתבתי לה סיפור אהבה שלם...לא ידעתי מה להמציא זה לקח לי 190 מילים במקום 120...חחח ולא היה לי כח לצמצם...מעניין מה יהיה הציון...

מתוקית...יוכי
מותר לכתוב יותר.. אסור לכתוב פחות... אל תדאגי לא ירדו לך נקודות כי כתבת יותר... פשוט יש יותר סיכוי שיהיו לך שגיאות כתיב / grammer
שאלה(קצת בלי קשר)הדרדק
אז מה יש? אני תמיד מתבלבל במיקום של תאריך וכו' ועכשיו אין?(לא ידעתי שיש מיקוד באנגלית, מה כבר יכולים להוריד, את כל המילים שמתחלים בF?)
מאמר רגיל של מה שאני חושב על XYZ
והשני- מה זה בדיוק?
אני לא בטוחה שהבנתי אותך נכון אבל-רחלי ברק

אחד זה דעתך. באמת מה אתה חושב על דבר כז או אחר,

והשני זה תאור. יכולים לבקש ממך לתאר את התאונת דרכים שראית לפני שלושה ימים וגם יכולים לבקש ממך לתאר אדם שאתה חושב שמתאים למשרה מסוימת.

בהצלחה ובצלב"א.

תאור? באנגלית?הדרדק
איך עושים את הבית הראשון?
שנתיים בלי שיעור אנגלית ממש שחקו אותי...
בוא נעשה סדר...דורותי

דבר ראשון, זה לא נתון לבחירתך, איזה סוג חיבור לעשות, זה שאלה של איזה שאלון אתה עושה.

אם אתה עושה שאלוןF אז אתה צריך לעושת תיאור, ואם אתה עושה G אז דעה.

לפי מה שהבנתי אתה עושה F אז זה הולך ככה, ניתן דוגמא. למשל אם ירצו שתתאר איזהשהיא החלטה שהיית צריך לקבל בחייך, אז תתחיל ב " היו לי הרבה החלטות שהחלטתי בחיי, אבל החלטה על X היתה החשובה מכולם"

או אם זה מסיבה שהיית בה אז "הייתי בהרבה מסיבות בחיי, אבל את במסיבה שהיתה בשבוע שעבר לא אשכח לעולם"

אח"כ תתחיל לפרט למה, ומה היה במסיבה הזאת וכו'.

כדאי שתלמד לפני כן כל מיני מילים כאלה מתחנחנות באנגלית- מקסים, נפלא, בלתי נשכח וכאלה...זה קונה את הבודקים...

"דורותי"הדרדק
אני אמריקאי.
גליתי שהציון הגבוה הוא הוא הקבוע ולא האחרון אז אני ניגש שוב- כבר יש לי ציון...
מפאת זה איני חושב שאני צריך ללמוד מילים.
איזה עיצבון, לא יכלו לשים את התיאור בG? (אני חושב שאני האדם היחיד בעולם שיש לו ציון בG יותר גבוה מבF)
אי סתם מתלונן בגלל מתמטיקה(ווקטורים אלגבריים יכולים לשגע), תתעלמו ממני.
בתור דובר אנגלית דווקא תיאור אמור להיות לך יותר קלדורותי

כי הרי אתה תכל'ס מתאר בשפה שיש לך בה אוצר מילים והיא סבבה בשבילך. לא?

דווקא ללא דוברי אנגלית (כמוני...) עדיף לעשות מכתב, כי זה מסוג הדברים שפשוט משננים את המבנה. בתיאור אתה זורם עם מה שבא לך בערך...

ונראה לי שאתה ממש לא היחיד שהולך לקבל ב-G יותר מ-F עם כל הטיפים שניסיתי לתת פה...גם אני ללא ספק מעדיפה את הדעה...

כמה הוצאת בחיבור?הדרדק
מה הממוצע הארצי?
הרי זה השפה שלנו! אנחנו מדברים אותה כל הזמן.
וד"ל.
מה?דורותי

לא הבנתי לאן אתה חותר...זה אולי השפה שלך בתור דובר..או שאתה מדבר על כל הסלנגים כביכול?

לא עשיתי עדיין חיבור באף בגרות. עשיתי רק את E ושם לא צריך חיבור..אבל אני עשוה את שני השאלונים עוד שבועיים...

הציון שלי בחיבור כרגע הוא בין 30 ל-35 מתוך 40.

דיברתי על חיבור בעבריתהדרדק
אחת הבגרויות עם הציונים הכי נמוכים(אם אני לא טועה מתחתיו יש את אזרחות, והכי נמוך תנ"ך דתי)
זה שזה שפת אם לא אומר כלום על חיבור.
האא הבנתי אותך...דורותי

צודק...למרות שאתה חייב להסכים איתי שלא מצפים ממך באנגלית לכזאת רמה תוכנית וכזאת כמות מילים כמו בבגרות בחיבור! אבל עם זאת, יש משהו בדברייך...

בכל אופן, בגרות בחיבור אני אעשה רק שנה הבאה...בכל זאת, אני רק בשביעית...כמה אפשר?

רוב ההקבצה שלי קיבלה בG ציון יותר גבוה...שרית
יופי, וגם ההקבצה שלך נחשדה על ההעתקה...דורותי
אמנם לא הולך לי ב-06, אבל אני יודעת לעשות 1+1...
חשד שווא!והמורה עידית עלתה על הטעות שלהם..שרית
נ.ב-החושד בכשרים לוקה בגופו..מומצלץ להזהר מי זה!
זה היה בצחוק....דורותי

למרות שדווקא חברות שלך גרמו לי לחשוד...

הם עשו מבטי חוסר אמון כששאלתי אותם אם חברות שלהם לא העתיקו...

בכנות, אני לא יודעת מי הבנות הספציפיות שבהקבצה, אז אין לך מה לדאוג..פשוט שמעתי על הנושא...

אם כברהדרדק
כל הפוסל פסול ואינו מדבר בשבחה לעולם ואמר שמואל במומו הוא פוסל (קידושין ע.) ומבארים שם בעמוד ב שהוא בחשש של פסול באותו דבר ולא בהכרח(כן מוכח מהסיפור.
יש עניין לכתוב את הדבר בשם אומרו...(גמרא מגילה טו. אמר ר' אלעזר א"ר חנינא כל האורמ דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם, מנלן. מאסתר.)

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך