ב'ה לפני חודש התארסנו ועוד חודשיים מתחתנים בעז''ה. אנחנו מאוד שמחים באירוסים שלנו ומחכים בקוצר רוח לחתונה. החתן שלי מ'מ בקבע שחוזר כל שבועיים וככה היתה כל תקופת ההיכרות שלנו בחצי שנה האחרונה.
מאוד קשה לי התקופה הזאת, למרות השמחה וההודיה ואני לא יודעת מה לעשותת, אני מרגישה שאין לי סבלנות לחכות חודשיים וכל יום נראה לי כמו נצח. אני מתוסכלת רק מעצם המחשבה והציפייה מורטת עצבים עבורי. המעמד ביניים הזה שהוא עוד לא שלי מבחינה דתית ואולי גם נשמתית, ומצד שני איתו אני הולכת להתחתן מעמיד אותי במצב שאני לא יודעת איך להתייחס אליו. שום דבר לא מעניין אותי חוץ ממנו וגם כשהוא חוזר סוף סוף זה כאילו מרגיע אבל עד החתונה זה לא לגמרי שלם. בנוסף יש את הגעגוע בזמן הרב כשהוא לא נמצא, הרבה דאגות ומחשבות שליליות כשהוא בפעילויות מעצרים וכו'. אני מרבה לבכות למרות שאני הכי מודה לה' בעולם. אשמח לעצות פרקטיות איך להתמודד עם כל זה, איך כדאי להתייחס לתק' הזאת גם מבחינה אמונית ומהותית. אשמח גם לרבנים/ רבניות שאפשר להתייעץ איתם בזה ולעבור את זה בשפיות ובצורה נכונה. אני אוסיף לסיום שאני לא מעוניינת לשרוף את הזמן ולהיות בהרגשה שרק יעברו החודשיים האלו, אלא הייתי רוצה לנצל אותם בצורה נכונה. השאלה איך?
תודה