זה היה גדול עליי זה הצטייר לי כדבר שיש זכןת רק לנשים מנוסות וסבתות דגולות
בקיצור
היום אזרתי אומץ לקחתי קצת קמח כוסמין ערבבתי עם קצת מים שמן וביצה יצרתי עיסת בצק יפה ואז עשיתי עיגולים קטנים ודיקקתי אותם ושמתי בתנור
בינתיים עשיתי על מחבת חמץ: בצל מטוגן עגבניה מרוסקת פלפל שחור מלח קצת סוכר ורסק עגבניות כזה
כשהכל הפך לרוטב עסיסי פתחתי תתנור שפכתי אותו על העיגולי בצק שכבר היו קצת מנופחים והוספתי גבינה צהובה על הכל
יצאו לי פיצות שלא מהעולם הזה
מההתלהבותריסקתי אבוקדו עם לימון ומלח
יצא לי גם מיטבל להוסיף על זה
וכל העסק לקח רבע שעה
מתחילת ההכהה
אני גאה בעצמי
עכשיו
אין לי מושג איך מכינים בצק
ואם זה היה טוב
אבל זה יצא קריספי ועדין
מה שבטוח שאני פוחדת שיכול להיות שאקבל כאבי בטן נוראיים או משהו כזה כי לא עשיתי לפי מתכון


לכי תדעי אם בכלל אולי הייתי צריכה לתת לבצק לתפוח
או להשים שמרים
אבל כשאני חושבת על זה זה לא באמת מטריד אותי
אם הייתי חיה במדבר הייתי עושה אותו דבר
ואנשים חיו הכל בסדר


🤣
🤣
🤣
🤣 (עדיין חוששת לבטן)
)
)

