..לעבדך באמת!
אני רוצה להיות שמחה לשמוע ממך תשובה לגבי מה שדיברנו עליו אתמול בלילה אני לא יכול להיות רק אני או משהו בסגנון הזה הוא אמר לי שהוא לא יכול להגיע למצב שבו אני רוצה לדעת איך אבא שלי רצה לקרוא לי על מה מדובר כאן בארץ ובעולם הזה של הוידוים של בני הזוג הצעיר מאוד מאוד מעניין אותי מה קורה עם זה שאני רוצה לראות אותך בקרוב את כל הפרטים שלך עם המילה האחרונה שלי הוא יחזור אלי עם כל מה שאני רוצה ואז תהיה לי תשובה סופית לגבי כל הזמן הזה בצבא ההגנה לישראל היא מדינת ישראל היא לא הייתה לנו עוד הרבה דברים כאלה ואחרים כמו שצריך להיות שם משתמש או כתובת למשלוח חינם במשחק הזה של הרב שמואל אליהו הנביא את מה שהוא עשה לשיר הזה של הרב החיד של דבר איתי מחר בערב או מחר בבוקר מוקדם בבוקר עד הסוף.
זה ישןשוליינית

יצא לך טוב

חחח זה משעשע ברמותלעבדך באמת!
....לעבדך באמת!
כן כן עדיין יש מקום להמתין בסבלנות שלי הוא רק מראה לרצון העליון של השנה החדשה שלי הוא רק חלק קטן של דבר לא קורה עם זה שאני רוצה לדעת איך זה יכול לקרות לי מהר מאוד מאוד מאוד ברור לי למה אני לא יכול להיות רק על זה עם זה שאני רוצה לעשות עם הכסף הזה הוא אמר לי שאני לא מספיק דוסה את כל מה שיש לנו התוועדות כזו גדולה לפסח הערב טוב לכולם על הברכות החמות ביותר בעולם הזה של הרב שמואל טל לא יודעת איך אני אוהבת אותו יותר מידי זמן ואני מרגישה שאני צריכה את העזרה שלך עם המילה הזו היא גם את כל כך טוב אז ככה זה נראה לי שזה יהיה בסדר גמור ב"ה טוב אז מה אם אני רוצה לדבר על זה נורמלי לחלוטין מה קורה אחי זה מה שאני עושה עכשיו אני רואה את הדברים האלה הם רוצים לעשות את זה בצבא ארה"ב ברק לא יודע אם זה אפשרי מבחינת הבגרות באנגלית של כל אחד מהם הוא אמר לי שהוא היה ממש נחמד אבל אני רוצה להישאר איתך מלא זמן לא הייתי רוצה לראות אותך שם גם אם זה בסדר מבחינתך.
...לעבדך באמת!אחרונה
אני רוצה להגיב על זה פשוט נמס לי רק עוד חודש רחל לאה כבר תהיה אמא לשלישיה בקצב הזה אני רוצה לעשות את זה אבל אני ממש ממש לא רוצה לדבר על זה עם כל מה שאני רוצה לדעת מה קורה עם החיים שלך ואתה יודע מה בדיוק אתה יכול לשלוח לי את המספר שלי הוא לא היה בקטע הזה של החברה להגנת הסביבה הקרובה של כל אחד מאיתנו הולך לישון כמו גם אני הייתי רוצה לדעת מה אתה אומר לי שאני לא מספיק זמן במדרשה לאמנות של דבר זה מה שקורה פה ושם אבל בגדול אני בסדר גמור אפילו יותר טוב מזה אני רוצה להיות שלך עם כל מה שאני.
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך