מתגוררים ביח׳ דיור מרתף שזה 10 דק נסיעה לכל צד ממההורים ועדיין מרגישה את שיא הבדידות..
יכולים לעבור עליי שבועות וימים בלי שההורים שלי ירימו לי צלצול לשאול לשלומי, איך ההריון ואיך עובר עלי היום בדירה לבד שאני בשמירת הריון.
לא מבינה מאיפה הלב להתנהג בצורה כזאת!!!!
מאז ומעולם לא היה לי איתם קשר הדוק והכי טוב אבל הפיצוץ הגדול הגיע בכך שלפני שנתיים בעלי הציע לי נישואים וסגרנו תאריך 4 חודשים אחרי ההצעה לשנה לאחר מכן - כל הבלאגן זה בגלל שיש לי אחות שגדולה ממני שהציעו לה נישואים לפניי והיא עוד לא התחתנה אז אף אחד לא הבין למה רצתי לסגור מועד חלונה! הציעו לה נישואים שנה וחצי לפני והיא בזוגיות כבר שנים אבל החליטה לקחת את הזמן ואני אשמה בכך! בסוף הם התחתנו צמוד לתאריך שלנו.
בכל ההכנות לחתונה שלי ההורים שלי לא היו מעורבים, במעבר דירה, בהריון עצמו כלום ... עם הזמן הכל הסתדר וחזרנו להיות בקשר.
לפני חודש התארחנו שם בשבת ובעלי שיבח את ההורים שלי על האירוח האוכל והכל וכמובן ששאל מה עם פסח? איפה נעשה את הסדר.... היה נראה לנו הכי הגיוני לחגוג עם המשפחה שלי כי שנה שעברה לא היינו ביחד בגלל הפיצוץ .. הורים שלי התעצבנו עליו שהוא חוצפן שלא ראו כמוהו והסבירו לו שלא משנה מה היה שנה ראשונה של נישואים החתן והכל עושים בצד שלה ההורים של החתן .... בעלי שכמובן התאכזב מכך שאפילו בחג ההורים שלי לא רוצים בשום קשר אלינו חזרנו לבית בתקווה שזה ישתנה.
לפני שבועיים אחותי מעדכנת אותי בטלפון שהיא מתארחת אצל ההורים שלנו כשבועיים שבוע לפני פסח ושבוע של פסח ובקשה ממני לבוא להיות כדי שהיא וגיסי לא יהיו לבד. נעלבתי ככ מכך שיצא שיש בנינו הפרש של כמה חודשי נישואים והם עדיין בשנת נישואים 1 שלהם והם כן חוגגים אצל ההורים שלי ואותי ואת בעלי גירשו .. ומה מרמור אמרתי לה שאנחנו מוזמנים לחמתי שחמי וחמתי בכלל מוזמנים למשפחה אחרת.
בקיצור ... הריון ראשון חג הפסח אני ובעלי ישבנו ממורמרים על עצמנו לבד בדירה שלנו ומפחדים מהעתיד של שנינו.
זהו פרקתי 😭