בשביל מה אתם נותנים כ"כ הרבה שיעורים לעבודות לחופשה? אתם לא שומעים על משפחה, חגים, עזרה בבית? זה לא חשוב?
פורום עצמאיים ועסקים קטנים
בהנהלת:
מכתב פתיחה
שלא תעשי שטויותהפואנטה
סתם
גם לי יש מטלות
😞
גם לי יש מטלות
😞
צודקת לא בעד לתת יותר מידי לחופשקן ציפור
בס"ד
בכל אופן לרוב נותנים קצת כדי שישאר בראש קו המחשבה הלימודיואז יותר קל לחזור..כימהשלא מתעסקים בו נשכח(במיוחד בגיל צעיר שהקנייה של החומר עצמה היא לא תמיד מלאה..)
בכל אופן לרוב נותנים קצת כדי שישאר בראש קו המחשבה הלימודיואז יותר קל לחזור..כימהשלא מתעסקים בו נשכח(במיוחד בגיל צעיר שהקנייה של החומר עצמה היא לא תמיד מלאה..)
שאלה מעניינת..חי(נ)וך
אני אישית לא אוהבת לתת שיעורי בית לתלמידים לחופשות. באמת יש משפחה ועוד דברים רבים לעשות. מגיע לכם להנות בחופשים
למרות זאת, יש מורים שנותנים שיעורים מכל מיני סיבות. בנוסף למה שענו לך פה, יש פה גם את העניין של תרגול החומר וחזרה עליו- בכל זאת מדובר בחופש די גדול, ועלולים לשכוח.
באסה..חי(נ)וךאחרונה
שיהיה בהצלחה!
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/