מתלבטת אם לחנך שנה הבאה ביסודי או בתיכוןמצפים לישועה
שלום,
קצת רקע- בשנתיים האחרונות (אחרי סיום התואר) הייתי מורה מקצועית באולפנה.
החלטתי ששנה הבאה אני רוצה חינוך. בהתחלה היה ברור לי שרק גדולות, ופתאום התחלתי להתלבט אולי דווקא יהיה לי יותר טוב ביסודי.. האופציות זה או כיתה ט'באולפנה או כיתה ג'ד' ביסודי.
יש לי גם בתי ספר ספציפיית. היסודי זה בית ספר של בנות ברמה תורנית גבוהה, מחונכות בעיקרון (שזה חשוב לי, לא הייתי הולכת ליסודי עם "מופרעים", כבר ניסיתי וראיתי שזה לא בשבילי..). והאולפנה זה גם אולפנה טובה.

הייתי שמחה לשמוע מההיכרות שלכם- איזה יתרונות וחסרונות יש לכאן ולכאן, אולי תתנו לי כיווני חשיבה חדשים.

תודה רבה!
לא ממש יודע במיוחד שאני בן..אבל אגיד משהוקן ציפור
בס"ד
לפני שהתחלתי ללמוד חשבתי שמתאים לי תיכון כי אני מאד עמוק בדרך כלל אך בפועל בהכשרה מעשית לבנתיים הלך לי יותר טוב כשהעברתי בכיתות ביסודי ד.

אני חושב שחלק מזהקשור לכך שילדים עוד קטנים הם יותר פתוחים להכיר את המורים, לא היו להם הרבה "אכזבות" זה כמובן גם מחייב יותר, כשמקשיבים יותר קל ללמד ואפילו לחשוב מחוץ לקופסא לחידושים ואולי בגלל זה הצלחתי דווקא שם יותר..
זה המחשבה שלי מהחוויה שלי כרגע בנושא..מקווה שנותן כיוון מחשבה כלשהו.. אבל כמו שאמרתי זה מחייב להשקיע הרבה יותר אבל לרוב ההשקעה גם מניבה יותר בגיל הצעיר..ככה מרגיש לי..
יש לך שתי הצעות פתוחות?נפשי תערוג
או שאת חושבת באוויר?
תלוי באופי שלך לגמרי..אור השחר

ביסודי יש יותר קשיים מול ההורים כי יש המון התערבויות מצידם.

באולפנה האווירה יותר בוגרת אך הרמה היא יותר גבוהה.

חשוב גם לבדוק את הצוות.. זה ממש כיף לעבוד עם חברות.

כמה נקודותחי(נ)וךאחרונה

התלבטות לא קלה.. בנוסף לכל מה שכתבו לך כאן, אולי גם הנקודות האלו יעזרו לך:

1. היכולת להשפיע על התלמידות.

2. החומר שתלמדי- את מכירה אותו? אוהבת אותו? רוצה ללמד את זה?

3. קשר חברי / סמכותי עם התלמידות.

4. הצוות והאוירה בבי"ס.

5. משכורת.

6. שעות העבודה (מתי מתחילים, מתי מסיימים?)

7. החיבור שלך לגיל התלמידות.

בהצלחה

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך