אני לא רוצה לתת לה להשתלט.
כי ברוך ה' יש כל כך הרבה.
כמה חסדי ה' הם גדולים וטובים ואינסופיים.
ב"ה חלק בעולמך. ב"ה חלק מעם סגולה!!!!
ב"ה משפחה מדהימה. ב"ה בית חם ואוהב. ב"ה חברות טובות. ב"ה בריאות גוף ונפש. ב"ה פרנסה טובה.
באמת.. ה' כל כך כל כך טוב!!!!
הטוב כי לא כלו רחמיך. המרחם כי לא תמו חסדיך!!
אבא אני משתדלת לא לוקחת שום דבר שיש לי בחיים כמובן מאליו.
אני מנסה להזכיר לעצמי כל הזמן -
היי. את זוכרת? את אורחת בעולם הזה.
היי. את זוכרת? את שליחה בעולם הזה.
היי. את זוכרת? את הבת של מלך מלכי המלכים!!!!
היי את זוכרת? שמלך מלכי המלכים יודע יותר טוב ממך מה הכי טוב נכון ומדויק לך ומתי?
ועם כל זה.. קשה לי לאחרונה. אני מרגישה שלא משנה מה אני עושה מגיע הרגע הזה שפשוט ריק.
אבל למה? אני משתדלת לעשות טוב. הן לעצמי והן לסביבה.
מתפללת. אומרת תהילים למען כל עם ישראל הצדיק. שומעת שיעורים. חברותא קבועה. כותל. קברי צדיקים. גם מטיילת פה ושם - ארץ ישראל כל כך יפה... קשובה לחברות. משתדלת לעזור למי שניתן ולא משנה אם זה מילים טובות או גם מעשים ממש.
וכל הדברים הרוחניים באמת באמת כל כך ממלאים אותי. ב"ה יש בי צמא רוחני גדול!!!
אז זה לעצמי.. וגם העצמי הזה הוא בעצם כללי. שהרי כל העולם מתרומם מכך..
אני מלאת רצונות טובים לעשות פשוט טוב. בדרך המיוחדת שלי, בכלים שרובנו של עולם נתן לי בחסדיו הגדולים.
אבל יש רצונות שפשוט לא מגיעים לכדי מימוש..
הרצון הגדול לבית. בית נאמן בישראל..
והרצון הזה כאילו משתלט על הכל. שאם לא זה אז אז מה אני?
וזה מתחזק. כל כך מתחזק בעת הזאת. חול המועד פסח.
אבא. אני בוטחת בך. מאמינה בך. כל דבר בעיתו.
אני מתפללת רק להיות ראויה. אני לא יושבת רגל על רגל. אני עובדת על המידות. רוצה ומתפללת להיות שלחה נאמנה בעולמך. מתפללת להיות אשה יראת ה'...
מתפללת לבעל טוב. פשוט. פשוט טוב. שאוהב אוהב אוהב את התורה. דבק בה. חי אותה. חפץ בה. איש אמת.. ירא שמיים. בעל מידות טובות שלא מחפש לעצמו הנחות ויגע ומתאמץ ועובד כדי להיות גם שליח נאמן.
בבקשה תחזק אותנו. אל תתן לנו ליפול לייאוש. תאיר את לבנו. חזק את שרירי נפשנו. מלא אותנו בטחון ואמונה בך שזה יקרה. אנחנו עוד ניפגש בעת ובזמן המדויקים הכי הכיי מדויקים וטובים לנו, לבית שבע"ה יקום ולכל עם ישראל.
ובעזרת ה' זה יהיה בבהירות. בקדושה. בטהרה. בשמחה.
אני לא רוצה להיות עבד לתחושה הריקנית הזו.
בבקשה אבא תחזק אותי. בבקשה. בבקשה..
ממעמקים קראתיך ה'.
תן לי באמת לשמוח בקיים. אתה נותן לי אינסוף סיבות לשמוח ולחייך. אני משתדלת להיות בעין טובה. לא להיות כפוית טובה. להיות מלאת ענווה - אתה זה שמנהל את העולם.
תעזור לבת שלך אבא.
תעזור לכל בת ובן שלך שמרגישים ככה..
כי מעולם קיווינו לך..