שרשור בדיחות/פדיחות, כנסו כנסו!לעבדך באמת!
אז, @כבתחילה

*פעם אחת חיבקתי איש שלא היה אבא שלי.

*פעם היתי בהופעה בארנה, זה ענק, כמויות אנשים, המנחה אמר משהו ממש טיפשי וכל האולם שתק. דמם. אין ציוץ.
ופתאום פשוט התחלתי לצחוק, צחוק שהלך וגדל..
ואז איזה בחור 7 שורות מעלי, קם, וצעק - הצחוק שלה מצחיק אותי!!
ואז לאט לאט כמו בגלים כל האולם התחיל לצחוק.
(חברה שלי אמרה שהיא לא באה איתי יותר להופעות🤷‍♀️)

*פעם אחת עבדנו בחממות בדרום.. ואז חברה שלי ואני הלכנו ברגל מהחממות ליישוב, והתחלנו לצרוח שירים בזיופים בקולי קולות.. כי חשבנו שאין אף אחד בדרך.
ואז פתאום ראינו חייל בין השיחים, והוא גילה לנו שיש תרגיל צבאי באיזור,
ושבאסה אבל לאורך כל הדרך היו חיילים בשיחים ששמעו אותנו

אני מילאתי את חובתי לספר 3.
חב'רה, מפה תורכם!
גדוללכבתחילה
מילאת את חובתך
חחחח זה ידוע שאני אחת האנשים שלהסתובב איתה זה מתכון לצחוק..לעבדך באמת!
מי שמגיב צריך להוסיף משלו...לעבדך באמת!
כשאהיה מול מחשב. מבטיחמשה
תוריהולך בטל

*השבוע הגעתי לתפילה אם תפילין והנחתי וכבר נכנסתי לבית כנסת ולא הבנתי למה אף אחד לא אם תפילין 

*פעם שהיינו בצימר בצפון אז היינו נכנסים מהחלונות ואז בוקר אחד נכנסתי לחלון של מי שהיו לידנו ואז שקלטתי שזה לא הצימר שלנו ברחתי משם

*פעם ראיתי את חבר שלי באתי אליו נתתי לו צ'פחה ואז גילתי שזה לא הוא

חחחחח השני הכי מצחיק וואילעבדך באמת!
ממשאני זוכרת אתזהנקומה נא

אני גם צריכה לכתוב?

את מה את זוכרת? וכן את צריכה לכתוב..לעבדך באמת!
שהוא נכנס לצימר השניטוב ישלי כמה:נקומה נא
עבר עריכה על ידי נקומה נא בתאריך י"ח בניסן תשע"ט 20:03

• נסעתי באוטובוס עם כמה חברות, פתאום אני רואה מישו פשוט אהרון רזאל.. שנים התלבטתי אם זה הוא, ואז אמרתי, יאלה מה איכפת לי אני אשאל, אוקי אז הוא דיבר בטלפון, ואני צורחת "תגיד אתה אהרון רזאל?" והוא העה כזה המום כזה עושה לי לא וחוזר לשיחה |ידפרצוף|
  • ביני היה בהופעה בשכונה שלנו, ואני בתור בחורה דוסית- ישלי נוקיה, אז אין שם סלפי, וממש ממש ממש רציתי סלפ איתו אבל לא יכלתי, אז אמרתי "יאללה חתימה" באתי אליו שניה לפני שהוא התחיל את ההופעה, ושאלתי אם אפשר חתימה, אז הוא עושה לי "אני לא מבין מה כזה מגניב בחתימה, מה אנשים מוצאים בזה?" אז אמרתי "מאנשים מגניבים זה כיף" טוב אז הוא צחק ואמר שבסדר, אז אני עושה לו "ישלך דף ועט?" (כל זה על הבמה) אז ביני עושה לי "למה שאני יביא?" אז אמרתי לו "חכה שניה אני מביאה.." רצתי לכל המשרדים של המתנס, חיפשתי עט דף וזה, הגעתי אליו כולי מתנשפת והוא כבר כמעט התחיל תהופעה.. ואז הוא חתם לי אבל לא נעים בכלל 
    • הייתי בביביסיטר, וגזרתי על עצמי לא לראות סרטים..אז ראיתי אסי וטוביה ומיקמק וכל מיני שטויות, ולא ידעתי מה זה "היסטוריה" שאפשר למחוק, אז פשוט ראיתי ועשיתי כאילו ראיתי שיעורים של הרבנית ימימה והשארתי פתוח על זה וכו, ואז אחרי כמה ימים אמא שלי שואלת אותי "את עדיין רואה סרטי ילדים? ***** אמרה לי שזה מה שראית אצלם"
    • הלכתי לקופיקס וביקשתי הנחה ל0 שח
    • נסעתי עם אבא שלי באוטובוס ואז נפלתי על איזה ערס והערס מתחיל לחייך אלי כאליו אני חברה שלו ואבא שלי כזה "מה עובר עליך"
    • נתקלתי במישו ברחוב עם כוס קולה והכל נשפך עליו
    • משכתי לאיציק דדיה בתיק שלו
    • היה שבת אולפנה ו@על חוף מבטחים ניסינו להוכיח לאיזה מיליון בנות שהרב כהנא צדק!!!!  ואז צעקתי וכל האולםנה חשבה שיש לי איזה בעיה אז ברחתי ואי ואי, והמנהלת שלי עושה לי "תירגעי בבקשה"
  • @לעבדך באמת! ו@גיבעוננח עבדו עלי שהם מתארסים |משסף| והאמנתי.. וגם ש@זמרת מיוחדת היא השדכנית
בחיים לא עבדתי עליך שאני מתארסת עם גיבעוננח. זה הוא. תסתדרילעבדך באמת!
איתו. וחאלס עם השטויות של שניכם...
אגב, אני מוכנה לשדך בינכם.
מתי המפגש??ארצ'יבלד
איזה מפגשלעבדך באמת!
סליחה?? איך אני קשור לשטוית שלכם??🤔Solomon
תזכיר לי מי עבד עלינקומה נא
אני פשוט לא אגיב יותר.לעבדך באמת!
אל תשקר.לעבדך באמת!
אני לא משקרSolomon
יוואאאוו כמה הנפצותוהוא ישמיענו
לא מאמין לאפח'ד מכם!
הראשון הכי מצחיק. נחמיה17

תראשון רק הבנים יבינו.. הוא הסביר לי כי לא הבנתינקומה נא
נוו. כי גם מי שמניח בחול המועד לרוב זה בצנעאבתוך בני ישראל
בן-ציון
זה נדיר!
חחח למה?לעבדך באמת!
אממתתן אחרית לעמך
בכיתה ח' נראה לי הייתי בבית של חבר וביקשתי להיכנס לשירותים אז הוא אמר לי שיש שירותים בכניסה לבית מצד שמאל.
עברו כמה שעות והלכנו לישון בקומה השנייה. באמצע הלילה התעוררתי ורציתי שוב אבל זכרתי שיש שירותים רק בקומת הכניסה. אז ירדתי במדרגות תוך כדי שאני שומע צפצופים מוזרים, לא ייחסתי לזה משמעות, ....
איך שהרגל שלי ירדה מהמדרגה ודרכה על הרצפה התחילה אזעקה של החיים... כולם ירדו ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי חח שמע ישראל

זה נשמע ממש פדיחהבימאית דמיונות

אבל לא הבנתי

וואי הצחקת אותי אניייי
עם ההופעה בכלל זה נשמע מתוך סרט

חח קרתה לי פאדיחה לפני החג
דפקו בדלת ואני פותחת ועומד שם הבן של חברים שלנו עם זר פרחים הוא כולו עומד עם הפרחים ומסביר שהם באים כל המשפחה בשביעי של פסח לארוחה אבל אמא שלו רצתה שיהיה לנו לכל החג ואני עומדת מולו עם בגדי גיפה של יום שישי כזה.
קיצור זה היה מפדח 🙄
אני יכולה לכתוב ספר פאדיחות. אבל הנה שתיים מפעם פעםהללי~
באיזור כיתה ח' ראיתי בחניה רכב שהוא העתק מדויק לרכב של אחי. (צבע, דגם, וגם המספר, שמשום מה זכרתי בע"פ).
יצאו מהרכב זוג רוסי מבוגר. באינסטינקט של רגע צעקתי "היי, גנבים!".
הגבר נקרע מצחוק ואמר לאשתו:"תראי את הילדה החמודה הזאת, היא טוענת שגנבנו להם את הרכב.
אמרתי לו שלא ייתכן, זה הרכב שלנו בוודאות. התווכחנו שם איזה 5 דק' כששניהם כל רגע מחליפים מילים ברוסית ונקרעים מצחוק. בסוף רצתי הביתה להתקשר לאחי לדווח לו על הגניבה. כשהוא ענה הוא אמר לי שהוא יחזור אליי כי כרגע הוא בנהיגה..

מסתבר שהרכב ההוא באמת היה דומה, פרט למספר אחד בלוחית רישוי 🙈.

עוד אחד חביב שהוא גם מיני טראומה -
לפני אלף ומשהו שנה הלכתי עם אחי לאסוף מצרכים לאיזה ארגון חסד. דפקנו על איזו דלת לא מוכרת ואישה רוסיה מבוגרת פתחה טיפה את הדלת, חייכה חיוך ששמור למסכנים ונכנסה להביא משהו. אחרי שתי דקות היא חזרה עם תפוז וקלמנטינה, ואמרה: "הנה חמודים, לך תפוז ולך קלמנטינה. בתאבון!".

אוי החזרת אותי לילדות עכשיו.
חחחחחח וואי שצחקתילעבדך באמת!
דשא סינטטי
את וואחת זקנה..

בת אלף ומשו..
זיויק
אמיצה
..נקומה נא
@לעבדך באמת! את יודעת ש@הולך בטל זה אח שלי
אין כמוך.רגע שלם

טוב קצת פדיחות שלי:

1) בוקר מקסים, רג"ש לא קמה הכי בריאה.

אני הולכת לי לתומי לבית מדרש להתפלל שחרית

ופתאום תקף אותי שיעול נוראי, התחלתי להשתעל באופן חולני, (עזבו שכולן נעצו בי מבטים)

באיזשהו שלב קמתי ויצאתי לבחוץ כדי לא להפריע לכולן בתפילה וכו.

בעודי חצי מתה ועוד שניה עולה השמיימה מרוב שיעולים

התחלתי לעשות תנועות של הקאה, והתקפלתי לכיוון הרצפה

פתאום הרב עבר לידי ונעץ בי מבט של 'מה עובר על המטורללת הזאת',

הוא כזה: הכל בסדר הרבנית?

אני מתה וכזה: כן כן.

נהייתי אדומה. פדיחות של חיי. 

2) בטעות קראתי למורה שלי: חיים שלי.

3) משהו מהעבר... תשמעו שאני אדם פדחן - נסיונות פעילים

3)בטעות שברתי מראה באוטובוס בזכות גיטרה.

ויש לי עוד שלל פדיחות שעדיף שלא אספר בציבורצוחק

|נחנק מצחוק|נעה ונדה

רגע שלם

איך הגעת לזה למען ה'. זה ישןצוחק

פטל הקפיץנעה ונדהאחרונה

אם לא מחשיבים להכנס לשירותים תפוסים...פצלשית כלשהי

א.

פעם הלכתי אני וחברה שלי בירושלים, ואיזה בן שאל אותי אם הוא יכול שיחה קיצור עשה טריק שמתברר שהוא ידוע (בנים שלא מכירים, קבלו) והתקשר לפלאפון שלו ואחרי יומיים התקשר אליי והציע לצאת וזה ואני אמרתי לו בהצלחה אבל לא וזה.

קיצור אחרי חודש אני רואה אותו מדבר בספסל ברחוב עם בחורה ויצא לי כזה, "נתת לו שיחה, נכון?" הבחור הסמיק בטירוף.

מה שמצחיק הוא שאותה בחורה היא בת דודה של אותה חברה שהלכתי איתה אז כשהבחור התחיל איתי. והם הכירו דרך חברים... היא התארסה לא מזמן (לא איתו, אולי הוא עוד מבקש מבחורות שיחה....)

ב.

חברה דחפה אותי בטיול ונפלתי וזה וצחקנו נורא כל הטיול ואז הגענו למקום ליד מים וראיתי אותה מתיישבת ליד המים מוציאה את הפלאפון מניחה את התיק בצד ומסתכלת במים אז החלטתי "לנקום בה" ודחפתי אותה למים, הבעיה היא שזו לא היתה חברה שלי אלא המורה (הם החליפו כובעים בתחילת היום ואז החליפו בחזרה בלי ששמתי לב) והם באמת נראות דומות ויש להם פלאפון דומה..... מה זה נבהלתי ובכיתי למורה סליחה וזה ואיך ביישתי אותה והמורה בהתחלה חטפה עליי עצבים אבל אחרי זה סלחה לי עוד לפני סוף הטיול ובקשה סליחה שצעקה עליי וזה, ממש מורה חמודה.

ג.

יש לי חברה חמודה והיא נראית טוב קיצור יצא לנו פעם אחת ללכת באיזו עיר ותוך שעתיים ניסו "להתחיל" איתה 3 בנים. קיצור אנחנו אומרות עין הרע וזה. פתאום בן ניגש אליה ואני כזה עושה לו, "לא עכשיו, זה כבר עושה עין הרע, חכה למחר"... בן דוד שלה המסכן לא הבין מה אני אומרת ובטח למה שתי חברות התפקעו מצחוק. משעשע גם שבסוף הוא שאל עליי......

זהו לבינתיים...

חחתתן אחרית לעמך
הראשון נוראי , אשכרה אמרת לה את זה
חשבתי בקול מדי..... זה היה נורא מביך.פצלשית כלשהי

אחרי זה בקשתי ממנו סליחה.

התחתנו לפחות?תתן אחרית לעמך
אמרתי כבר שלא.פצלשית כלשהי

אוקי לא צריך לכעוסתתן אחרית לעמך
מי כועס?פצלשית כלשהי

לא אני.

מקפיץ מהאוב..לעבדך באמת!
הגבתי לשירשור הזה לפי תומיבימאית דמיונות

גם אנינעה ונדה

אין בזה בעיה, שמתי לב שזה מניסן

הרגת אותי נעה ונדה

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך