שונא את הבזבוז של הפורום הזה. טובי העניונים פה, באשפה המצחינה.
אני צריך לצאת,
לצאת לצאת.
יענתו להתחיל לשמוע מהרב ידידיה, השדכן של הישיבה,
מחברים,
להתחיל לחפש אצל שדכנים.
לשמוע מבנות דודות לשמוע מאחותי, מאמא.
מכאן, אולי.
לשמוע מכל מקום אפשרי, לסנן אם צריך (אין לי הרבה פילטרים בשלב הזה, כנראה).
ולצאת, ולדבר עם מישהי, אולי להתחתן איתה, אולי לחיות איתה ולבנות איתה בית.
לא! בעצם, אני צריך להתגייס.
להתגייס, לחתום על חיול בקרוב, במסלול הסדר אם זה אפשרי, מקוצר כזה.
לצנחנים
כי שם יש דוסים
ושם יש קרביות
ושם יש איקסים....
ולהיות כזה חייל שאוכל קש כל היום ושמח כי ככה זה צה"ל, ולעשות את זה מהר לפני שהישיבה תמשיך לחפור לי עמוק מתחת לעור ולהפוך את הצבא מחלום לסיוט עתידי שהלוואי והקב"ה יפיל עליי איזה פטור כזה שלא עושה בעיות בעבודה או בשידוכים.
ה' ישמור. לא, אני צריך להתגייס להיות חייל מצטיין.
זה קצת יעמיד לי את האישיות כמו ג'לטין כזה.
יזריק לי ג'לטין זהו בדיו. זה מה אני צריך.
ואז בגרויות ורשיון ועבודה.
אחרי צבא. כי אהיה בוגר"צ
וגם אני אהיה תותח בצה"ל ואפיץ ת'אור של התורה הקדושה.
כן כן.
לא! אני צריך לנוח. לעבוד באיזה משהו כזה כמו קופאי או משהו, או בניין או משהו ולנוח באיזה חדר קטן שכור, ליד הישיבה. בלי המחשב. עם מחברת ועט.
כזה לקחת פוס מהישיבה. מהחיים.
אולי לגור באיזו עיר לא מוכרת. ולקפוץ לישיבה שם מדי פעם.
אולי אפי' עם תענית דיבור של שלשה חודשים רצוף.
או אולי בכללל לטייל,
את שביל הגולן
את שביל ישראל.
את שביל ישראל המורחב.
את יו"ש, אה, בעצם צריך נשק אז תחזרו לשלב של הצבא ואז תקפצו לפה ותוסיפו שאני בוגרצ עם נשק.
אולי לעבוד על עניינים אחרים.
אולי לעבוד על האקטיביזם.
ללמוד פוליטיקה ואזרחות. להשתתף בדיונים בכנסת.
להפגין לפעול.
לא! אני צריך לכתוב ספר.
ספר כן נו.
כמה ספרים.
ספר דגל וספרים נלווים.
ספר כזה בדיוני שמתעמת עם האמונה והעולם וקבלה מעשית ועומק וקיום ומשמעות ומהות ופנימיות. והכל נוקב וארוך ומסביר.
וספרים נלווים- כן נו למשל על האחים שנשאו אחיות ובעת החתונה התחלפו הזוגות וזה היה בזמן הראשונים והכתובות נעשו ג"כ כך כי שמות האחיות דומות, ולא הקריאו אז את הכתובה אולי, נבדוק הלכתית הכל שם. וכאלה. ובתוך העלילה נכניס את קו המחשבה מחשבת הקו. כן כן. ונכתוב חיים גראביצר כזה מודרני. ווואיי נעצב אישיות, לא!!!!!!!!
לא!!!
לא!
אני צריך זמן קיץ של ראבאק. עם סיום, לא.
עם שני סיומים.
עם 12 שעות לימודד ביום ככה כמו שצריך
עם סיכומים. עם הספק עם התרצות, לא!
אני צריך ללכת לַטיפול, לפסיכולוג, למצוא את עצמי רגע אני? לא!
אני צריך להצחיל לצייר
להתחיל לעצב וליצור.
אני צריך לקנות מצלמה ואוי, ה' ירחם לא הקשבתי בסדנאות צילום בכל המפגשים אבל נראה ונבין עוד ולהתחיל לשחק בדברים האלה.לא!
אני צריך לעבור ישיבה.לא! שבוח. לא! חודש אחד חינם נסיון ברעותא, לא! הר המור! לא, קדומים! לא!!!! לא!!!! הר עציון, לא!!!!
ישיבת הסדר כזאת לא ידוע, או צפת או תורת החיים. או אהההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ה צ י ל ו.
אני צריך נחת.
רגע רגע רגע רגע, קונטרול איי ואיקס ענק!
חג שמח מועדים לשמחה. נתת שמחה בלבי.
השמחה היא רק מה' יתברך
"ויעשו חג מצות שבעת ימים בשמחה כי שמחם ה'" (עזרה ו כב)
|שאיפה|
|נשיפה|
טאטע, אוי.
איי איי . היו פה כמה משפטים למעלה שהתאפקתי לא לכתוב. ויש דברים ששכחתי לכתוב, ועדיין לא ברור לי למה. אולי בפריקדומטלידרטאליות מזדמנת אחרת.
גוט נאכט?

- לקראת נישואין וזוגיות