אני משתתפת בצערך על החוויות הקשות והלא נעימות, החוזרות על עצמן והכואבות כל כך.
הפלה יוצרת תחושת חוסר אונים גדולה, קל וחומר אם היא חוזרת, ואז חוזרת שוב... כמו סיוט שמתגשם שוב ושוב... וכמה קשה כבר להאמין שלא יחזור עוד פעם!! כמה כואב, מדכא, מכעיס, מתסכל, מייאש.... ועוד.
חיבוק על כל זה. אני מקווה כל כך שאתם תומכים אחד בשניה ואחת בשני, ומדברים על מה שחווים ומרגישים. מניחה שזה לא קל ברמה הזוגית, המשפחתית, הסביבה... הרבה מעגלי התמודדות.
אני רוצה לומר לך שנשים רבות שחוו שלוש הפלות רצופות קיבלו מענה ופתרון במרפאה להפלות חוזרות.
עושים בדיקות מקיפות (בדיקות קרישיות, אלה בדיקות דם פשוטות שאינן נעשות סתם כך בדרך כלל, ובודקות רמת קרישה של הדם. אומרים שיש קשר בין רמת הקרישה לבין הפלות חוזרות). יעשו אולי עוד כמה בדיקות כדי לבדוק אולי הבעיה אינה בקרישיות אלא בתחום אחר.
לאחר כל הבירורים- מתאימים לך טיפול ואת יוצאת חזרה למסע,הפעם מלווה ברופאי הריון בסיכון ובתרופות שהותאמו עבורך.
נשים רבות שאני מכירה עברו תהליך דומה וילדו ילדים בריאים, גם לאחר 3 הפלות או אף לאחר לידות שקטות.
יש הרבה תקווה, במיוחד לאור הידע הרפואי המתרחב והולך בימינו.
אם את חשה שברצונך ללכת לרופא מומחה אחר, לאחר הביקור במרפאת הפלות חוזרות, ישנם שמות של כמה פרופסורים שמתמחים בטיפול בנשים לאחר הפלות חוזרות. לכל אחד יש השיטה שלו וניתן להתייעץ ולבחור עם מי ברצונך ללכת.
אבל קודם.... הירגעי ממה שעברת, לכי למרפאת הפלות חוזרות, ואני כולי תקווה לתפילה שיהא בטוב, בבריאות ובשלווה כמה שניתן.
חיבוקים!
ציפי