לא צריך להגיד אבל כולם יודעים כמה קשה היום בחוץ ועבודה ולפרנס בכבוד משפחה ולא נדבר על לחסוך ולקנות בית
אני לא יודע כולכך מה לעשות כרגע אני משכיר בית וקצת קשה לא משנה מה קשה לכלכל בלי להיכנס מעט למינוס ושלא נדבר על לחסוך
חשבנו על כיון לחזור לתקופה קצרה לגור אצל ההורים אבל בזה ישנה בעיה אישתי לא כולכך רוצה לגור אצל ההורים שלי בגללה הגיסה שגרה שם
אני ישלי בעיה לגור אצל ההורים שלה בגלל שהיה לי לא מעט משקעים ומריבות עם משפחתה ומשפחתה מתערבת המון מנסה לחיות לנו תחיים וגם מעיקים אלי אבל בתוך תוכי יודע ששם יהיה לנו מלא עזרה גם מבחינה עם הילד וגם שככה יוכל לעשות מלא שעות בעבודה כי גם האישה לא יהיה אכפת לה כי היא עם המשפחה שלה וקרובה אליהם ואז ככה גם יעשה מלא שעות בעבודה ואז ירוויח יותר משכורת ובלי קשר עזרה ביום יום עם אוכל ניקונות כביסה אמא שלה עוזרת לה מלא פשוט לי קשה לעשות תצעד הזה מביחנה שרבה איתי מספר פעמים והיה בנינו ביני לבין אמא שלה מלא משקעים שעד היום לפעמים יש מההתערבויות שלה ומהיחס שלה ומהדחף שלה מה את הייתם עושים
. במילא הנסיעה לוקחת חצי מהזמן שהיא לוקחת עם רכב שתקוע ברמזורים. תשאל את הבת שלי שאוהבת לעשות למכוניות שאני עוקף איתה ברמזור אדום "ננה בננה שוקולד בננה" בקול של ילדה בת שש.
היא צריכה הקשר