לפני החתונה המשפחה שלי נתקה איתי כל קשר ובחודש של החתונה שלנו חזרו לתמונה ובקשו להיות מעורבים בחיים שלנו .... נתנו להם את הכבוד וברוך ה לפני מס׳ חודשים סיפרנו להם על הריון שבדרך וכמה שאנחנו מצפים לו. ההורים שלי ובעיקר אמא שלי שוב החליטה לעשות קונצים כמו שעשתה לפני החתונה .. הסיטה את האחים שלי נגדי, לא שואלת, לא מתקשרת, לא דואגת.. לפעמים שאני מעדכנת אותה אני מאושפזת בבית חולים כי התעלפתי, לא הרגשתי טוב היא כמובן מתרצת תירוצים של יש חגים יש קניות יש לנקות וככה לאט לאט הפסקנו את הקשר. אבא שלי מתעניין מידי פעם. עם הזמן התרגלתי להגיד שאני יתומה כי שה יותר קצר מאשר לספר את
הסיפור כולו כל פעם מחדש.
לצערי בגלל ההריון אני סובלת מאנמיה קשה, מגרנות, התקפי עילפון... אסור לי להיות לבד רוב הזמן ואני מטופלת במרפאה 3 פעמים בשבוע בזריקות ברזל.
בחג האחרון גם הצד של בעלי התהפך עלינו .. משום מקום כל הגיסות שלי נופלות עליי שעם המשפחה שלי לא רוצה אותי אז הצד שלהם גם לא חייב ושאני ילך לדירה שלי (כאילו יש לי וילה על שמי כולה יחידת דיור 30 מטר 😩) ושנמאס להם ממני ומהרריון שלי .. כמובן שאני ובעלי בהלם מוחלט עשינו את החגים לבד ..
חייבת להבין איך להתקדם מפה.. בגלל המצב הבריאותי שלי בעלי לא יכול לצאת לעבוד 3 פעמים בשבוע אני במרפאה מקבלת ברזל ואז אסור לי להיות לבד בכלל באם הוא לא ישאר איתי מי ישאר איתי? ככה שהוא מקבל גם על הראש בעבודה ומוזמן לשימוע כל פעם שמופיע בעבודה .. הסברתי למנהל שלו שאני יתומה מהורים אין לי שיתמוך בי ויעזור לי .. הוא מבין אבל זה לא עובד ככה .. יש לי שכר דירה לשלם 3000 בחודש מים חשמל קניות וכמו שזה נראה בעזרת ה גם ציוד לללידה .. בחיים לא חשבתי שאגיע למצב הזה אבל מה עושים? 🙏🏼🙏🏼

תתפללי ובע"ה הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. מחזיקה לך אצבעות!