הי,
שבוע 39, הריון ראשון, כנראה שמתקרב למרות שמרגיש לי שיש עוד שנים ![]()
בכל מקרה, כמה שאלות למנוסות -
1. בכל מקום כתוב שצירי ברקסטון היקס הופכים להיות כבר מאוד תכופים עד בלתי נסבלים. עד עכשיו לא "סבלתי" מצירי ברקסטון היקס, ורק לאחרונה גיליתי שיכול להיות שהתקשויות (בלי כאב) זה צירי ברקסטון היקס. גם התקשויות אין לי הרבה, ממש מדי פעם. זה אומר שהלידה עוד רחוקה? או שאין קשר?
2. קצת מוזר, אבל בימים האחרונים כואבות לי הרגליים אחרי שכיבה ממושכת, בעיקר שינה. קצת מעל הברך ככה... לפעמים כואב עד שמפריע לי לחזור לישון... אחרי הקפה של הבוקר כבר עובר לי לגמרי.... מישהי מכירה? עצות איך להמנע?
3. תיק לידה - במלא רשימות לידה כתוב להביא חלוק/מגבת/חלוק ומגבת, בחלק אפילו כתוב להביא לחדר לידה. באמת צריך? לא מקבלים מגבת בחדר לידה? לא מקבלים מגבת במחלקה? זה כדי שיהיה לי יותר נח עם מגבת שלי מהבית, או שזה באמת נחוץ?
4. תיק לידה 2 - בגדים לחדר לידה. מבינה שמקבלים חלוק כזה של בי"ח בלידה, ובכל זאת כתוב בהרבה מקומות להביא בגדים נוחים. לא זוכרת לצערי מהסיור שעשינו... אפשר/כדאי ללבוש בגדים מהבית בחדר לידה? מה עשיתן? כל הרעיון של להיות כ"כ חשופה מלחיץ אותי.
5. תיק לידה 3- כמו שאמרתי הסתכלתי על מלא רשימות של תיק לידה, ואני עדין קצת מבולבלת לגבי מה באמת צריך, מה יותר לנוחות וכו'. אם יש לכן משהו שנראה לכן ממש חשוב (שכתוב או לא כתוב ברשימות) אשמח לדעת! (כמובן חוץ מפלאפון מטען וכו').
תודה!
תודה!
ילדתי שבוע וחצי אחרי התאריך, עם החטיפים)
גיליתי שמאוד נוח לשתות ממנו בשכיבה ויש זרם אחיד)