תכניות לשנה הבאהאימוש ל3

היי כולם,

אני רוצה להתייעץ.

אני מורה במשרד החינוך ויש לי ותק של שנתיים. יש לי תכנית שעד עכשיו חשבתי שהיא מעולה אך התחלתי להתערער. בעיקרון אני בכלל רוצה לעשות תואר שני בתחום טיפולי ולעבוד במשרד החינוך כמטפלת. מבחינתי מטפלת זאת עבודה שאני מאוד רוצה לעבוד בה וזה לגמרי ההפך מההוראה. אני מרגישה שאני לא נהנית בכיתה. קשה לי לעמוד מול כיתה, לנסות לקדם אותם והתלמידים פשוט לא מקשיבים.. מדברים.. עושים בלאגן.. מזלזלים.. וההורים בכלל מקשים.. יש רגעים יפים שאני יכולה להנות. ההנהלה די מרוצה ממני. הרכזת אומרת שעם הניסיון אני רק אלך ואצמח. אבל רוב הזמן אני יודעת שזאת לא עבודה בשבילי. אבל אני נשארת בגלל שתי סיבות:

1. בשנה הרביעית של הותק משרד החינוך מממן את רוב התואר השני.

2. אני רוצה לצבור ותק וכך, כשאתחיל לעבוד כמטפלת, אני ארוויח יותר כסף. יש לי משפחה לפרנס..

מה אתם אומרים?

שווה להמשיך לעבוד כמורה בגלל שתי הסיבות האלו?

או פשוט למצוא עבודה פחות דורשת ולהתחיל את הקריירה שלי במשרד החינוך רק אחרי התואר שני?  

אז ככה..חי(נ)וך

משתי הסיבות שהזכרת עולה העניין הכלכלי. לדעתי, אם העניין הכלכלי כל כך משמעותי אצלך, וסך הכל את מסתדרת עם ההוראה, אולי שווה לך לחכות. אם את ממש סובלת, לא בטוח שאלו סיבות מספיק משמעותיות. 

דרך אגב, כדאי לברר שמשרד החינוך מממן את הלימודים שאת רוצה ללמוד, יכול להיות שהוא מממן רק מה שקשור ישירות לחינוך.

תודה רבה! ידוע לי שכן.. איך אני מברתת?אימוש ל3

בפורטל של משרד החינוךחי(נ)וךאחרונה

בשמחה!

נראה לי שאת יכולה לשלוח שאלה בפורטל של משרד החינוך.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך