מתיחות בדרום- מה עם התלמידים?חי(נ)וך

המתיחות בדרום כנראה נוגעת לרובנו בצורה ישירה או עקיפה. או שאנחנו גרים שם, או שיש לנו קרובי משפחה / חברים וכד'. וגם אם לא- הלב שלנו איתם והדאגה גדולה ממש!

כמורים, מה לדעתכם אנחנו צריכים לעשות עם התלמידים שלנו? 

בדרום- האם מצופה מאיתנו ליצור איתם קשר? לעודד אותם? 

בשאר הארץ- מה מדברים עם התלמידים? מארגנים אמירת תהילים? מה עושים למען תושבי הדרום? כמה משתפים אותם במה שקורה (או שהם גם ככה מעודכנים כבר..) וכד'.

מוזמנים לשתף בכל מה שנראה לכם רלוונטי ויסייע לכולנו.

בשורות טובות לכל עם ישראל!

בשורות טובות!אמיץ(ה)
בבית ספר שאני עובדת בו עשו אסיפה של השכבות העליונות לאמירת פרקי תהילים ותפילת מנחה.
לא שיתפו באירועים ספציפיים. תפילה כללית.
היה מאוד מאחד.
מאיזה איזור?חי(נ)וך

יפה!

אני מבינה שאת לא עובדת באיזור הדרום.

איך הילדים הגיבו? הם לא התחילו מעצמם לשתף במה שראו בחדשות וכד'? כמורים- איך לדעתך כדאי להגיב לסיפורים שלהם מהחדשות?

מורים לתלמידים מהדרוםמחפש בעולם

אם אתה מורה מהדרום או שיש לך תלמידים בדרום לדעתי טלפון אישי להתעניין ולהיות בקשר נראה לי ממש חשוב.

גם אם תלמיד מגיב בקרירות ובקצרה אני בטוחה שזה עושה לו טוב בלב.

לתלמידי חטיבה ותיכון אפשר להמליץ להכנס עם הסיסמא האחידה לפורטל תלמידים יש שם שיעורים פרטיים וקבוצתיים בחינם

במתמטיקה , עברית ואנגלית ככה יוכלו לנצל את הישיבה מול המחשב לשמור על הידע והחומר...

בשורות טובות במהרה !!

בתור מורה מהדרוםעסוקה בחינוך
בפעמים הראשונות התקשרנו תלמידה תלמידה (אולפנא). בתכלס זה די הזוי כי רוב המורות גם בטווח האש, עם ילדים בבית, אי אפשר באמת להתקשר ל30 בנות תוך כדי אזעקות וילדים מסביב.
כיום שולחים תזכורות על התמודדות עם לחץ, מדברים עם מי שרוצה דרך הקבוצה הכיתתית או באופן אישי, ושולחים הודעה להורים שאם הם מזהים אצל הבת חרדות, לחץ, חוסר יכולת להירגע או לחזור לשגרה, שיעדכנו אותנו ונפעיל את הצוות הטיפולי.

ובחזרה (ההזויה!) לשגרה, עושים סבב חוויות/תחושות, קלפים או משהו פותח , ומנסים לאתר בנות שעדיין לא חזרו לעצמן או מביעות סימנים מעוררי דאגה.
לחלק בין המוריםמחפש בעולם

אצלנו בבית הספר יוצרים קשר עם התלמידים במהלך החופש הגדול לדוגמא.

המטלה מתחלקת בין כל המורים של בית הספר ולא רק על המחנכים וכך כל מורה מקבל עשרה תלמידים שהוא מלמד ולא יותר...

בשורות טובות וחזרה לשגרה שקטה ומבורכת

חשוב מאדחי(נ)וךאחרונה

מצד אחד הרעיון של המחשב באמת יאפשר להם קצת רוגע והתנתקות קלה ממה שקורה מסביב ותרגול הידע, כמו שכתבת, אבל מצד שני, נראה לי שבמצבם מאד קשה להתפנות רגשית ולשבת על המחשב, והידע גם פחות מעסיק אותם במציאות כזו של חיים ומוות, לא?

ונמשיך להצביע לביבימויז
אני חושב שצריך להצביע לבנו כמה שהוא ילדותי ומתלהם מכל דבר תכל'ס ערבים מבינים רק כך את השפה של ביבי הם לא מבינים ולכן הם ממשיכים כמו הבדיחה הידועה על אותו אחד שלא רצה לחתום עד שהביאו לו סתירה ואמר שעכשיו הוא הבין
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך