חבר'ה!!! ראיתם את הפלייר למחנההאריאלניקהנאמן
לכאורה התמונות של הבנות שם היו קצת מיותרות (מה גם שאינן תמונות סולידיות)
אשכרה. הכל שם בנות....tomerittal

תפנה לוועדת צינזורה..!~אהרלה~!נתניה
אני אישית לא חושב שיש בעיה..
יאלללההההה לא אמרת שאתה פורש מהפורום????אפוש
בס"ד
למה זה לא קורה כבר!!!????
אריאלניקנאמן-עלית לי על כל העצבים!!!
אוחח...
אריאלניקים זה מכה!
שאלו רב אם יש בעיה?האריאלניקהנאמן
אני יודעת ששאלו רב בקשר לתמונות באתרשוברת גלים
בע"ה

והוא אמר (שימו לב!) שאם מדובר בקבוצה של בנות, ולא בבודדות,  והפנים שלהן לא נראות בבירור (כלומר אי אפשר לזהות מי זו מי) אז אין בעיה.

על אותו עיקרון עם הפלייר, מעניין אותי לראות אותו כדי לדעת האם באמת מדובר בתנאים הנ"ל ^^^^

תהיו בריאים.

אה, וכל מי שחושב\ת שלדעתו\ה "אין בעיה", כל עוד אין לכם תעודת רבנות ואתם לא נמנים על רבני התנועה אז זה לא ממש משנה מהי דעתכם.. יש הלכה, והיא זו שתקבע..

חיים טובים!
לא יודע ממתי מסתכלים בהן בכלל..צחקן
בעז"ה

לא שמתי לב.

אולי כי אני מהטיפוסים שהפרטים והעיצוב יותר מעניינים אותם מהתמונות.. [אוך, הפונטים..:]
אני דיי מסכים עם דניאל,*^שלמה-בת-ים^*
אין לי כח לפרט עכשיו(ואלוי גם לא אח"כ),
בכללי, התמונות שם(רובם, אבל ממש רובם) של בנות, ומדריכות(לא חניכות), ובגדול ממש, מזהים פנים ממש, אז זה לא נראה לי בכלל מתאים.

בצ"ל אריאל.
שלמה.
אז מה?!!~אהרלה~!נתניה
ואם מזהים פנים??

הם לבושות לא צנוע?!

מה לא נראה מתאים??

לא ממש הבנתי..

בצ"ל ועגבניה אריאל.
כמו שאנו מחנכים באריאלהאריאלניקהנאמן
צניעות זה לא רק לבוש, זו גם התנהגות וצורת הבעה. ואני די בטוח שאותן בנות לא חשבו שתמונותיהן יפורסמו כך. זה פשוט לא מתאים.
מממ..!~אהרלה~!נתניה
אני לא רואה פה שום סתירה בחינוך שלנו באריאל..

מה בהתנהגות שלהן לא בסדר?! הם צולמו רוקדות או משהו כזה?!

או מה בצורת ההבעה פה לא בסדר??

אגב, במקרה, פגשתי בשבת את אחת המצולמות.. היא לא התלוננה..
טוב. לפי ראות עיני יש כאן בעיה.האריאלניקהנאמן
ועדיין איני חושב שהתמונות האלו הן במקום.
אז כמו שאמרתי, אתה מוזמן לפנות לוועדת צינזורה!~אהרלה~!נתניה
ואולי יש מעט בעיה בראות עיינך...
מורינו ורבינו האדמו"ר אהרלה שליט"אשוברת גלים
בע"ה

עם כל הכבוד,
יש רבנים לתנועה. הם אמרו משהו. גם אם "זה לא נראה לך" או "אתה לא מבין מה הבעיה"
זה לא בהכרח אומר שאתה צודק.
יש הלכה, יש פסקי הלכה, ואנחנו אמורים ללכת אחריהם במיוחד בתור תנועת נוער שהמוטו שלה הוא "תורת חיים בעז"
אם לכל אחד יראה משהו אחר, לכל אחד תהיה "תורת חיים" אחרת אז חבל עלינו ועל עם ישראל.
יש פסק, ואתה מחוייב לשמוע לו גם אם אתה לא מבין מהי הבעיה.

גם אני לא מבינה המון דברים. אז מה, מהיום אני אעשה רק מה שנראה לי ורק מה שנראה לי מתאים??
זה לא מה שהתנועה דוגלת בו, לפחות לא כך חינכתי וחונכתי בתנועה..

ואפוש יקרה, וכל המצדדים בדעת "מה הבעיה"? הנאמר ^ מכוון גם אליכם.

מי אחראי בכלל על הפליירים האלו??? למי אפשר לפנות בשאלה האם אכן שאלו רב?

מסכימה ^^.הסנה-בוער
מזל שלא הולכים לפי ראות עינייך!אפוש
אוקישוברת גלים
בע"ה

עכשיו ראיתי את הפלייר- ופשוט עדיף שאני אשתוק ( אהה..עכשיו שונאי יגידו: "בהחלט עדיף שתשתקי" )

רק שני דברים קטנטנים:

* להקל, תמיד אפשר. תמיד תוכלו למצוא הקלות.
השאלה אם את זה אנחנו מחפשים. אם לזה אנחנו מחנכים..
וחוצמזה, יש שם תמונות ממש לא לעניין, מחילה. ממש ממש מעניין אותי מה רבני התנועה ורבני הסניפים יגידו על הפלייר..
אה, ואם אתם לא רוצים שבעוד כמה שנים תקום תנועה חדשה, אז כדאי שתלמדו להכיל בתוככם את כל סוגי הדוסים.. אלא אם כן בננות, מאוווווווווווווודדד חשוב לכם שיראו אתכם בפלייר התנועתי, ובלעדי כך עולמכם לא שווה דבר!

* המעיין בפלייר זה כמעט ויוכל לחשוב שהזן הגברי נכחד מתנועת אריאל.. חח ממש מזל שיש שם שתיים וחצי תמונות של סניפים של בנים.. והתמונות הקבועות כמובן, אל תחשבו לרגע שיש תמונות חדשות.. חחח
|נקרעת מצחוק|

טוב שיש על מה להתווכח... עוד שירשור לפורום.*מוריה 2*
אני כל פעם תוהה לעצמי..שמחה ואמונה
בס"ד
מי זה שם בתמונה של "האריאלניקהנאמן"?
מי זה מרן הראשון לציון, הרב עובדיה יוסף?
מישו ששם לב שיש יותר מידי תמונות של בנות בפלייר..רוצה להבין
כנראה באמת הקדיש לזה הרבה מחשבה..ו זה ממש בעיה אישית שלו שהוא צריך להתגבר עליה!!! אין שום בעיה הילכתית בפלייר הזה ואפאחד לא ציפה שמישו יתמקד בתמונות שם, ואם מישו עודה את זה, שוב זה בעייתו...
גבירתי\ אדונישוברת גלים
בע"ה

לא צריך להקדיש יותר מידי מחשבה לפלייר שמפוצץ בתמונות של בנות..

אה, ותזכיר\י לי איזה רב את\ה שהחלטת ש: "אין שום בעיה הילכתית בפלייר הזה "?

מגניב, פתאום צצו לנו כאן גדולי הדור..

אגב, הנחייתו של הרב דב ליאור לגבי התמונות באתר:
א.לא לשים פחות משלוש ארבע בנות בתמונה
ב.תמונות קטנות שבהן לא רואים את הפנים בבירור ובהגדלה.

מיש רוצה ציטוט מדברי אותה חברת הנהלה שדברה איתו, בכיף.
[אני לא אפרסם פה כי לא בקשתי ממנה רשות לכך]

הקפצה..- אף אחד לא ענה לי על השאלה.. חחשמחה ואמונה
ראית מה זה?שוברת גלים
בע"ה

ממש דואגים להשלים את כל מה שנמחק בשבוע האחרון..

אע"פ שבד"כ אני חוק על דניאל..אנונימי (פותח)
באמת הגזימו וגם מעט התמונות שחיו של בנים לא היו של חניכים אלא של דורות של קומנרים והדבר הזה חוזר כל פעם!
העיקר שתי לוחות שנה אפשר לעשות ששמה התמונות בגודל מקרוסקופי!

באמת!! מה הקטע לעשות לוח שנה נפרד...tomerittal
וה-פלאייר בערך שהכי חשוב לחניכים יש הרוב תמונות של בנות, והוא מיועד גם לבנים וגם לבנות!!
כמה מוזר...
מסכימה עם דניאל ושות'.רחלקה

יאללה מה אתם פתאום מתבכיינים על קיפוח?!??אפוש
בס"ד
זה כבר נשמע לא ממניעים טהורים! אז פעם אחת הבנות שלטו בפליירים ,בנות בכיתה ד'!
ואויי....בטוח שעכשיו צריך להתבכיין לא?!?
אחרי שנים של קיפוח הבנות התחילו להבין שם למעלה ש-70% (כן בדקו את זה!) מהתנועה הן בנות! ככה שאולי הגיע הזמן שיתנו להם כבוד ויקפחו טיפ טיפה את הבנים!
אהה..ועוד משו -
תומר-אין שום עניין בלוח הנפרד,רק אותו בנים תולים בישיבות ובנות באולפנות ולכן אפשר להבין אבל פלייר?!? תראה לי את המורעל שיתלעה בחדר?!?
בצלב"א
אפוש
שיתלה* רוסיה שכמוני חחאפוש
אפרת...רחלקה
בעזהי"ת.

את הופכת את הענין לכ"כ ילדותי ומטומטם, מה שבפועל הוא לא.
תכל'ס, עזבי אותי עכשיו מאחוזים וסטטיסטיקות:
מבחינה הלכתית נטו:
שייך שבנות יופיעו ע"ג פלייר?
כן או לא.
זה מה שאני רוצה לשמוע. בלי התפלספויות ושטויות מיותרות.

אני משערת שההלכה תגיד שלא, שזה אסור.
ואם זה אסור- אז אסור. אז לא עושים דברים כאלה.
ואם זה מותר [אבל באמת! ולא מסיבות (שלפעמים הן נובעות מילדותיות וחולשה-ציבורית) כמו "גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה". כי אנחנו ה"חזקים". אנחנו ה"דוסים". ואם אנחנו לא נשמור במצוינות את המצוות, מי כן?], אז סבבה. תמשיכו כך.

יש מבין?
ההלכה היא מה שתקבע, ולא כמות הבנות בתנועה ושאר נתונים שכאלה..
צדיקה,שוברת גלים
בע"ה

הבנות שם ממש לא בכתה ד', לפחות לא רובן..
ואת מבינה שזה משהו קצת יותר עמוק מקיפוח, כן?

אהה ואני ממנה אותך ליו"ר הגרעיון הפמניסטי של התנועה, סבבה?
משום מה..ואין לי מושג כ"כ איך זה קרה,!~אהרלה~!נתניה
אני עם אפרת.

אפרט בהמשך.

ערב צח ומבורך.

ו..בנימה אישית,
כל הרבנים הקטנטנים שמסתובבים בייננו, וקובעים הלכות על ימין ועל שמאל,
אתם חושבים שאתם מבוזבזים?! למה שלא תפרסמו את הפלאפונים שלכם, ונוכל לשלוח לכם שאלות בSMS??
שמעתי שיש הרבה עומס על רבני הדור השלישי, ואני בטוח שעזרתכם, רק תועיל לעמ"י.

נ.ב
ההודעה נכתבה בלשון זכר מטעמי נוחיות, אך מיועדת לשני המינים.

מממ אתה מודע לעובדהשוברת גלים
בע"ה

ששני חלקי ההודעה שלך סותרים אחד את השני?

ואמרתי את זה לפניך:

(ציטוט
"אה, ותזכיר\י לי איזה רב את\ה שהחלטת ש: "אין שום בעיה הילכתית בפלייר הזה "?

מגניב, פתאום צצו לנו כאן גדולי הדור.."

(שוברת גלים, איפושהו פה למעלה בשרשור ^ )

נראה לי שלא ממש ירדת לסוף דעתי..(בעע!~אהרלה~!נתניה
מאיפה השפה הזאת?! "ירדת לסוף דעתי" בעע... נו מילא...זה אני רשמתי..)

אני התכוונתי לרבנים שמהצד השני של המתרס. (והנה אני שוב משתמש במילה שבן אליעזר לא הכיר.. מתרס. בעע)

ולכן, שני חלקי ההודעה שני א-י-נ-ם סותרים.
נו. יש כאן ממש מחלוקת של רבניםשוברת גלים
בע"ה

מכל הסוגים.

הבנתי. ובכל זאת כתבתי את מה שכתבתי.
אין ספק שבכל צד כותבים את דעתם, בלי להתייחס לדעת ההלכה. עצוב מאוד.

לוקחת על עצמי את התפקיד בגאון!אפוש
הטמטום חושים מסובב לכם ת'שכל, בחיי שירדתם מהפסים!מילאי
די הרבה זמן לא חשתי צורך לכתוב כאן שום תגובה למרות ששורשיי בתנועה עמוקים לא פחות מרבים ממכם.
את האמת אומר שאני מרגישה שיש כאן איזה שהיא השתקעות מיותרת של רוב הפורום וכנ"ל גם בשרשור המיותר הזה.
אתם לא נורמלים, אבל באמת לא נורמלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ההתעסקות הטיפשית הזאת בכל מה שנוגע לצניעות ולכל פרטי הפרטים היא לא שפויה!!!!! היא כבר מעבר לצורך הסביר, היא גובלת בשיגעון!!!!!!!! זו פשוט התעסקות מיותרת, חסרת תכלית!!!!! ותאמינו או לא, אני משוכנעת גם שהיא זאת שגורמת לרוב הבעיות. כי אם מישהו כאן היה מועיל בטובו ולא מתחיל להתלונן על זה היו עוברים גם על הפלייר המזעזע הזה לסדר היום רחמנא ליצלנא. וכן, אין שום בעיה לעבור על זה לסדר היום!! באמת אין שום בעיה. תתחילו לעשות עם עצמכם משהו חוץ מלחזו שוב ושוב לוויכוחים היצוריים האלה!!! תפסיקו להיות כאלה אנשים עם ראש בקיר. צאו כבר מהסרט הרע שהחיים כאן הם שחור לבן. נכון, יש הלכה. אנחנו יהודים כשרים, מדקדקים ורוצים לעשות רצון הבורא. אבל דווקא מיתוך כך אנחנו צריכים להבין שיש עוד שיקולים. לא הכל חותך. לא הכל ברור. יש צדדים לכאן ולכאן. מי אתם בכלל שתדונו בעניינים הללו?!?!?! מה זה עושה לכם טוב?!?!?!!?!?!?!? מה תורם כאן הדיון המפגר הזה על פרצופי בנות בשבט ניצנים?!?!?!? זה פשוט מחליא לקרוא את התגובות כאן!!!1 אני פשוט רואה אחת לאחת את הקשר של סיבה ותוצאה. הסיבה למה כל היום מתלוננים כאן שלא זזים ולא עושים כלום, הסיבה למה לא גומרים להתווכח על בנ"ע ואריאל. והתוצאה היא: אנשים כמוכם. צרי אופק, מחשבה, הבנה עמוקה, חדות ובהירות העין. אנשים שהתרגלו ללכת בגישה הקלה ביותר: הכל חד וחלק- שחור או לבן. חאלס. זה לא ככה.
זאת הסיבה שתנועת אריאל עדיין מתבוססת בבוץ. אנשים כמו אלה שדנים כאן ברצינות תהומית האם הפרצוף הימני בתמונה ראוי לפלייר או לא הם אנשים שיש להוקיעם מסדר היום הציבורי בתנועת אריאל.
 יראת השמים שלי לא פחותה מהבחור הצדיק שדן כאן בסוגיות הללו ברומו של עולם כדוג' אלה. אני מבטיחה לכם. ואם הוא כ"כ ירא שמים שיסתלק מהפורום הזה, ילמד תורה במשך כל היום ולא יראה פרצוף נערה לעולם.
זאת גם הסיבה, שכשעמדו בפניי אפשרויות קומונה. לא עלתה בי צל של מחשבה האם להיות קומונרית באריאל או לא. בתנועה שאלה הוויכוחים בה, אני לא רוצה להיות חלק, לפחות לא בחלק הספציפי הזה. ב"ה, יש גם סניפים שפויים, אשריי שהייתי, אני עדיין ועוד אהיה חלק מסניף כזה.
חבר'ה, תתבגרו, דחוף.
חבל על כל הסימני קריאה שלך, הם היו מיותרים.שוברת גלים
בע"ה

כמו שצריך לדבר בנחת, אני חושבת שצריך לכתוב בצורה דומה, גם אם עלו לך על העצבים.

צדיקה, כמה דברים:

א. אני גם חושבת שלא טוב להתעסק כל היום בצניעות, צניעות, צניעות.. אבל אם תדפדפי בפורום אחורה תראי שזה ממש לא עולה לדיון כל הזמן. אז חבר פורום כתב הודעה, אני אישית ראיתי צורך להגיב כיוון שאני מצדדת בדעתו פחות או יותר. (סליחה, התכוונתי שאני מצדדת בדעת ההלכה)

העניין צורם, נשמה! צורם! כואב! זה קצת עמוק יותר מהאם זיהו את הפרצוף של זורבבלה מכתה ד' מסניף גב"ש או לא, זה עניין שמירת ההלכה בתנועת אריאל.

ב. למיטב זכרוני (הוא לא משהו, אבל אני מקווה שהוא לא יאכזב הפעם) אני היחידה שכתבתי בשרשור הזה מה פסק ההלכה שנתן הרב דב ליאור. והוא מנוגד למה שהתנועה עשתה, מבינה? לדעתי יש כאן משהו חמור יותר מסתם תמונה..

ג. "יש הלכה..מתוך כך צריך להבין שיש עוד שיקולים" > המטרה לא מקדשת את האמצעים, ושום שיקול בעולם, לא כספי, ולא טכני, וגם לא מימד של סטטיסטיקת הבנות בתנועה לא יביא לערעור על ההלכה. נקודה.

ד. הצחקת אותי עם ה"צרי אופק, מחשבה, הבנה עמוקה וכו"- טוב שלא אמרת שאנחנו קניבלים וזהו, יש כאן דיון אחת לכמה זמן, ותמיד כשיש דיון יש את האלה שקופצים, אה? מפריע לכם?
זה עדיף מדיון על ציוני הבגרות במתמטיקה, תאמיני לי!

ה. את חלק מהבנות שמופיעות בפלייר אני מכירה, את שבט ניצנים הן עברו ממזמןןןןןן, אז תפסיקו בבקשה לכופף דברים לטובתכם כשנראה לכם.

ו. הוויכוחים האלו, תרצי או לא, הם לא אלא שבגללם התנועה לא זזה. לענ"ד, כפי שכבר כתבתי בעבר, ההשקעה של התנועה בחלק מן הדברים היא לא תמיד נכונה, כמו שאני רואה את זה.
במקום להתעסק בדברים האמיתיים, אכן- מתעסקים בשטויות. אבל לא כאלו! [לפרט? אירועי שנות השלושים למשל? צוות הוואי?]

ז. דבר אחרון נראה לי:
הדברים הקטנים האלו, שעולים לדיון, לפעמים אלו משפיעים רבות על התנועה. אין לכם מושג עד כמה.
[ בעז"ה ביום מן הימים אני אספר לכם סיפור על זה]
לכן, לא תמיד נכון להעלות דיון כזה בפורום, שממילא לא בטוח שיביא תועלת. אבל זה כן צריך להגיע לידיעת חברי ההנהלה והעוסקים במלאכה. הדברים הקטנים משנים מאוד..

אין לי כבר קשר לתנועה,(אני לא יודעת אם לכתוב לצערי או לא) אבל כן היה חשוב לי להשתתף בדיון,  בדבר אחד אני רוצה לסיים:
אם אתם לא רוצים שבעוד שנים מועטות תיפתח תנועה חדשה לדוסים, שלא מסתכלים על בנות, ושומרים את עינהם. אם אתם לא רוצים עוד פירוד ומחלוקות, ואם גם לכם חשוב העם הזה, והאחדות הזו.
אתם צריכים ללמוד להכיל את כולם. ולהתחשב כשאפשר.
אני יכולה לספר לך, שבתור קומונרית, היו לי חניכות רבות שהיו הרבה יותר דוסות ממני, והקפידו הרבה יותר בהרבה מובנים. אני ב"ה זכיתי ביחד עם צוות ההדרכה שלי לדעת להכיל גם את אותן חניכות, ביחד עם בנות מבתים מסורתיים.
ולא, לא קרה כלום.

גם היום, אני עובדת כצוות בתקשורת ביחד עם בנות חליוניות למהדרין, וביחד עם בנות חרדיות למהדרין, ולפעמים ההחמרות שלהן משגעות אותי. מעצבנות, ומרגיזות! אבל אני יודעת שבשביל שנוכל להעלות אח"כ שידור ברדיו, ובעתיד לעשות סרטים, ויש לנו מטרה משותפת וחשובה- צריך לדעת להתחשב, ולכבד.

זהו. שבעז"ה נצליח, ודיר באלאק אם לא יקראו את התגובה הזאת, השקעתי וזה במקום לעשות הרבה דברים חשובים אחרים!!

הרבה זמן לא כתבתי את זה,
בציפיה לבנין אריאל, ובברכת יום נפלא!
הודי'ה.

הודיה, אחלה תגובה*^שלמה-בת-ים^*
לא היה לי כח להגיב, עשית לי ת'עבודה.
ואו מילאי הפצצת תגובה...רוצה להבין
את לא עושה לאף אחד טובה שאת בתנועה!אפשר לתקן
צאי מהסרט!!!
וחוצמזה- עם תגובה  כזאת היראת שמים שלך לא נראית במצב טוב!
(אני לא אומרת שהיא באמת לא במצב טוב, אני רק אומרת שזה נראה ככה!) 
והודיה-אפשר לתקן
ענית ממש יפה! כל הכבוד!
בצורה נאותה ומכובדת!
לענ"ד...tomerittal
לה"ו

באמת שלפני שהם פרסמו רוב התמונות, היו אולי צריכים לשאול רב, אבל... למה באמת אנחנו צריכים עכשיו להתעסק בזה?
מה זה יעזור? למי זה יעזור?
זה מפריע למישהו...? שיתקשר/ילך להנא"ר שיגיד להם.
זה יעזור.רחלקה
בעזהי"ת.

תפקידו של שירשור בפורום אינו להפוך עולמות ולתקן עולם, אלא רק להתחיל בזה.
אז עכשיו, השירשור מיצה את תפקידו (יושבי הפורום כבר קלטו שיש  אנשים שחושבים שיש בתמונות הללו בעיה), ועכשיו נותר לפנות להנא"ר ולראות מה אפשר לעשות.

ב"הצלחה לנו.
מילאי אשרייך!אפוש
ענת... למה לא פשוט שכל מי שמתנגד לזהtomerittal
יפנה להנא"ר?
אני משוכנע שאם יבואו כמה חבר'ה ליוסי ויגידו לו "שמע.. אנחנו חושבים שיש בעיה הלכתית עם התמונות של הבנות על הפלאייר" אז הוא לא יגיד "אתם לא מספיק אנשים שחושבים ככה". אני בטוח שזה יקבל אותו יחס - ובמיוחד באריאל[שחרטה על עצמה שכל דבר הולכים לפי רב]
אאמאלה וואוו איזה היסחפות קשה!!!!....זאת רק אני!
אתם רואים תבנות ברחוב מה כואב לכם לראות אותם בתמונה
ואם כ"כ קשה אזתתנו לאחות שלכם שתצבע בטושים תבנות!!!!!!!!!!
מותר לנו לראות את עצמנו או חברות בפליאירים
מה הקשר?*^שלמה-בת-ים^*

אני גם רואה ברחוב בחורות עם(או יותר נכון- בלי) בגדים ממש ממש אבל ממש לא צנועים, אז אולי נשים גם אותן בפלייר שלנו?!?! נכון שהבנות בפלייר לבושות צנוע אבל זה לא מה שנותן לי היתר להסתכל עליהן.
במקום לפתוח על הנושאים האלו כל פעם דיון חדש-רחל=)אחרונה
פשוט שהבנים יתחילו לשלוח הרבה תמונות להנהלה. ע"פ מה שהבנתי מה שקורה זה שהקומונריות שולחות מלא תמונות להנהלה, ובגלל זה הן ממלאות את הפליירים. אם יהיה להם מלא תמונות של בנים, בטוח שיורידו בהרבה את כמות התמונות של הבנות ששמים.

יאללה, במקום לשבת מול המחשב ולהתלונן, תתחילו לעשות!!!
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך