לא מסתדרים!!צביה:]
"בטל רצונך מפני רצונו - מפני שיבטל - "אח..
אמ...לא מפסיקים..זה הדרך הכי קלה...<^TNT^>
לאח..Matanman
אנחנו חזרנו לארצינו, ימות המשיח הגיעו, צריך להפסיק לבכות על החורבן ולהתחיל לחשוב על איך מביאים את הגאולה כמה שיותר מהר!!
רצונו האמיתי של הקב"ה הוא שנתחיל לדעת באמת באיזה דור אנחנו נמצאים, שנעשה את המיטב בשביל שבית המקדש יבנה עכשיו! לא להשאר בגלות ולהגיד, שהקב"ה ירצה הוא יביא את המשיח ויבנה את בית המקדש!!
כמו שהרב צבי הירש קאלישר כתב, שבגלל שלא מקריבים קרבן פסח בימינו באים כל הצרות לעם ישראל!!!
בע"ה בדרך לתקן עולם במלכות ש-די.
מתן.
חבל. המציאות מראה אחרת.אח..
המצב דיי ב"קאנטים" מבחינה רוחנית.
ו - עליה צריך לבכות.
בשורות טובות!
אתה לא יכול לכתוב תגובות קצרות?מאנדאו
חבל...Matanman
לפי מה שקראתי ולמדתי... נראה לי בדיוק אחרת... עזרא ונחמיה אמרו לכל העם לחזור לארץ ולבנות את המקדש... כולם כל "גדולי הדור" דחו אותם על הסף... (ובגלל זה בגיע להם אחשוורוש והמן הרשע) אז מה הם עשו קבצו אליהם את האנשים הריקים('חילוניים' של היום) והעניים והמסכנים ועלו לבנות את הבית...
דורינו יותר גדול מאותו דור של עזרא... אותם היהודים שלא קרובים לתורה ומצוות בתוך תוכם יש את אותו ניצוץ שתמיד יחזיר אותם למקור שלהם... וזו המעלה של הדור שלנו!
וגאולת הנפש בא תבוא, רק אם נרצה אותה...
אני יכול להאריך איתך עוד, אותה הסתכלות שאני מדבר עליה, אם עם ישראל ובפרט הציבור שלנו, הציבור האמוני, שבו לפי כל כללי התורה הקב"ה בחר שיוביל את העם הזה נבין... אזי הגאולה תבוא...
בברכת, לתקן עולם במלכות ש-די...
מתן.
ת'אמת -אח..
עניתי..Matanman
ועל הלתקן עולם במלכות שדי...
מישהוא אמר שהיא סותרת..? למרות שלי נראה שאתה מפרש משפט לא כמו שאני מפרש אותו...
מתן.
"גואל ישראל" -אח..
ו - עוד משו -אח..
צודק...Matanman
מתן.
לא. ממש לא.אח..
בשורות טובות!
ל-מה אני...Matanman
וכמו כן, הרב חיים דוד הלוי כתב ב'מקור חיים' אותו דבר...
מתן.
ואוו , זה לא מתיר לה לשמוע מוזיקה...אח..
לאחאנונימי (פותח)
ואללה...Matanman
וכל הפוסקים של ימינו מורחים את השאלה הזו... מתי ואיך וכמה לשמוע... אין פסיקה חד משמעית...
וכמו שאמרתי... משמעות האבל קטנה בדורינו... מכיוון שהגענו לארץ ירושלים בנויה... וכו' וכו'!!
מתן.
להזכירך אחי:אח..
בשורות טובות!
לא הבנתי מה הולך פה..צביה:]
בקיצור -אח..

שנזכה בעז"ה לביאת גואל משיח - אמן!

חח תודה:]צביה:]
לאחאנונימי (פותח)
אל תאהב אדם, אלא מי שמראה עצמו שאינו יכול לעמוד בלתי עזרתך, ואף על פי שאתה צריך
לעזרתו יותר ממה שצריח לעזרתך; ואם תחטא לו, הוא ימחל לך, ויראה עצמו כאלו הוא החוטא;
וישאל ממך דברים שאינו צריך כדי שלא תתבייש לשאול ממנו. (אורחות צדיקים , שער הבושה)
"אהבת ישראל בנשמה" - לכל אדם ו - בכל עת.
*שצריך עם ך כדאי לתקן...
ווואלה אני מזה מבינה אותכם..............חוצניקית!!
מה קורה אם שומעיםן גם ב 9 הימים?מופי=]]
מה קורהאח..
קפץ -אח..

אני קיבלתי על עצמי לא לשמוע ב-3 בשבועות מוזיקה...חרות(=
זה באמת קשה וקורה שנופלים..ואז חושבים אם כבר שמעתי(=טליה=)
להשתדל.אח..

אממ..פיסטוק
אבל לא נראה לי שמותר להתאמן ב-9 הימים...חרות(=
מותר להתאמן ב9 הימיםשלומיbn
ישנם הבדלים בין אשכנזים לספרדים בנושאshapira
אסור לשמוע מוסיקה כזאת.בת שמש
שמעו!זה....יש אנשים שמחמירים!111111חוצניקית!!
20 שנה לגירוש מגושד קטיףשירים חדשים
מחפש תווים לשיר 'שובי נפשי' בלחן של הרב קרליבךחופר
איך מפרקים אקורדים בליווי בפסנתר ביד שמאל?בית פרטי
היי לכולם,
אשמח לעזרתכם.
מנגנת בפסנתר קלאסי.
רוצה ללמד את עצמי לנגן שירים, כאשר יד ימין מנגנת את השיר ויד שמאל אקורדים.
מכירה את האקורדים עצמם, שאלתי - איך או איפה אפשר ללמוד לפרק את האקורדים וללוות איתם את יד ימין? יודעת שיש כאלה שעושים את זה משמיעה, אך לא ככ מצליחה.
מחפשת הדרכה איך להתחיל, מבחינת פירוק, קצב ועוד
אתכם מכירים אתר או סרטונים שמלמדים שיטות לזה?
תודה!
אפשר להתחיל מהפשוטאגוז16
קצב של 4\4 לעשות את התוים 4 פעמים בסדר עולה של האקורד, (לדלג כל פעם צליל כדי שלא ישמע צורם בנמוכים)
ושל 3\4 לעשות 3 פעמים
כשאת קצת מתקדמת אפשר לחזור אחורה באותו אופן בהתאם לקצב ולכמה פעמים שהאקורד חוזר
פירוק אקורדיםחובביםאחרונה
אפדר קודם לנסות לנגן את האקורד הפשוט, לדוג' אם זה אקורד C אז לעשות את המצב הבסיסי, כלומר, דו מי וסול ביחד, אצבעות 1 3 ו-5. לאחר שמצליחים לשלוט באקורד בצורה חלקה, אפשר לנגן את הצלילים אחד אחרי השני בארפג', כלומר דו נפרד ולאחריו מי נפרד ולאחריו סול נפרד ואז הדו שלמעלה, כי ארפג' מורכב מ- 4 צלילים. אם זה אקורד של 7, כמו D7, G7 וכדומה, קודם לשלוט באקורד ואז לפרק אותו לצלילים אחד אחרי הני. לדוגמא ניקח את G7, נפרק אותו לסול נפרד, סי נפרד, רה נפרד ולפה נפרד, שהוא בעצם התו השביעי של האקורד. כמו כן אפשר לפרק את האקור ד C ככה: דו, סול, דו ומי, וכך נקבל מרחב גדול יותר של צלילים.
מקווה שסייעתי לך.
משנכנס אדר - מרבים בשמחה!שירים חדשים
זה מה שהרבה אומנים עושיםשדמות בחולות
מנגנים את כל הרגש שלהם החוצה.
שאלתי את הAI:
נגינה יכולה להיות כלי ריפוי חזק מאוד! הנה כמה דרכים שבהן ניתן להשתמש במוזיקה ובנגינה לריפוי:
1. **תראפיה במוזיקה**: להיפגש עם מטפל מוסמך במוזיקה. טיפול במוזיקה משתמש בנגינה, שירה, יצירה והאזנה למוזיקה כדי לשפר את בריאות הנפשית, הרגשית והפיזית.
2. **נגינה באופן אישי**: אם אתה מנגן בכלי נגינה, נסה לנגן באופן קבוע. זה יכול להיות מרגיע ומספק לך דרך לבטא את רגשותיך.
3. **האזנה למוזיקה**: שמיעה למוזיקה שאתה אוהב או למוזיקה מרגיעה יכולה לעזור בהורדת רמת הלחץ ובהגברת התחושות החיוביות.
4. **יצירת מוזיקה**: לכתוב שירים או ליצור מוזיקה חדשה יכולה להיות דרך מעולה לבטא רגשות ולהתמודד עם חוויות קשות.
לנגן מלודיות מאוד פשוטות, מרגיע אותיאחו
מלודיה פשוטה ורגועה, במיוחד על כלי נשיפה, משהו שלא מצריך יותר מדי מאמץ, זה מרגיע.