ריקודגליםהדרדק
שייך ללכת לריקוד עצמו או לא שייך?(מבחינה אריאלניקית), הרי האירוע(בסופו של דבר) נעשה די מאוד מעורב, ולצאת בלי ליגע....
אתה מדבר על חולצתנועה?דורותי
משהו קטן בהקשר...משה
מי שמארגן את הסיפור הזה ("עם כלביא") מקפיד על הפרדה.
הציבור כמובן שם פס ועושה מה שהוא רוצה.

את המסקנות אני מציע לך להסיק לבד
לא נכוןהדרדק
זה לא שהציבור שם פס, זה שאי אפשר להכניס למתחם הכותל כל כך הרבה אנשים(למרות שיש אנשים ששמים פס), אבל כל בן שרוצה לצאת לשער האשפות(הסעה הביתה), מאוד קשה שלא יתקעו בך שיירות...

"דורותי",כן ולא, לא רק חולצות תנועה, אלא ג םהאם ראוי ללכת.
אני מכיר את הריקודגלים ולא מהיוםמשה
לענ"ד - זה בדיוק מה שקורה שם.
שנה שעברהשלומית16

הרב אבינר אמר שזה ממש ממש בעייתי ללכת לשם בגלל הקטע המעורב..

אח"כ הוא הסביר ואמר שכל אחד צריך לשאול את הרב התנועתי שלו שמכיר יותר לעומק את העניין

בכולופן אם הולכים זה בעייתי ממש לבנות לרקוד...

(אבל יש אנשים שנחסכה מהם ההתלבטות-פשוט תקעו להם מתכונת בתנך יום למחרת..)

מה???יוכי

שמעתי נכון??? אזמה אם יש מתכונת בתנ"ך????? לומדים לפני.... גם ככה לא מצליחים (ומקבלים את אותו הציון בנוסף לכל... ) ברור שהולכים לריקודגלים!! [תיזהרי! אמבושים אח"כ!!!]

טוב!!!!!!!!!שלומית16
גיבורה מדברת מרחוק....נדבר איתך בכ"ו אייר ונראה מה תגידי אז...
נראה לי שברור שראוי ללכתדורותי

אם אתה לא הולך עם חולצתנועה, אז אתה בכלל לא מייצג את תנועת אריאל ואז אין בכלל שאלה מצד האריאליות אם ללכת או לא. אלא רק מצד אישי ופרטי שלך אם אתה מרגיש שזה מתאים או לא.

לפי דעתי, אין ספק שצריך ללכת כיחידים! בקשר לחולצתנועה אני לא רואה בעיה בללכת איתה (גם ברחוב הולכים בצורה מעורבת, אז לא תעבור ברחוב? זה לא איזה מתחם סגור ומסויים, זאת מן תהלוכה כזאת, ההפרדה במקומות כאלה היא כמעט בלתי אפשרית.) בכל אופן, אני לא בטוחה שאני אבוא עם חולצתנועה, אז אני לא ארצה לכם...אבל אני חושבת שכדאי!

אוי, נו ב'מת.אנונימי (פותח)
זה לא כמו ללכת ברחוב. הצפיפות ממש גבוהה, לכולם יש תיקים ככה שהצפיפות עוד יותר עולה...מניסיון בהליכה ברחוב וכן מהליכה בריקודגלים, בראשון אם משתדלים אפשר להישמר בשני..לא.
לדעתי אתה יכול ללכת...ברבי
תראה, חשוב ללכת לירושלים ביום ירושליים... ואפשר להימנע מנגיעות... אני כל שנה הולכת ולא זכור לי שנגעתי בבנים תוך כדי... בקשר לחולצת תנועה אתה יכול ללכת בבגדים אזחיים אם אתה חושב שזה לא מתאים אבל לא ללכת בכלל??? יותר חשוב ללכת לדעתי...
הכל נכון...מילאי

אפשר להגיד שיש בזה בעיה של צניעות, ואפשר להגיד שלא,

תכל'ס, אני חושבת שכל אחד יבוא ויעשה את ההשתדלות שלו בנושא הצניעות. זה תלוי בנו, ולא באף אחד אחר...

תלוי איפה אתה נמצאראשון_בנשמ"ה
שנה שעברה הייתי בקטע שהיו בו רק בנים ולא היית שום בעיה. למרות שחברים שלי היו יותר מאחורה ושם היו יותר בעיות.

בד"כ יש בעיות בכניסה לכותל משאר האריות. אבל אם אתה חושש אפשר להמשיך מבחוץ על הכביש לכיוון שער האשפות בלי להיכנס לשער האריות ( אם אתה קצת פוחת מבחינה ביטחונית עדיף לעשות את זה עם עוד מישהו).
אתה ממש נביא.אנונימי (פותח)

אני באותה התלבטות בדיוק. ברשותך אני אקצין את הבעייתיות.

חשיבות חגיגות יום ירושלים גדולה בעיניי מאד, השאלה האם דווקא באוירה כזו עלי לחגוג, בפעם הראשונה שהלכתי, באמת הרגשתי חגיגיות מסוימת, תחושה של אחדות, קדושה וכו'...אבל מאז הראיה התחדדה והאוירה אינה של קדושה, אינה של שמחה אמיתית בשחרור הכותל, זה מפגש של חברים וחברות ולאו דווקא בניפרד, נגיעות על ימין ועל שמאל...לא ככה יש לשמוח בכותל המערבי, לא כך.

לא החלטתי מה לעשות, כי לא מצאתי אלטרנטיבה אחרת...מי שמכיר או שמע על משהו...אשמח לדעת.

תגובה לכולםהדרדק
(בעיקר לאליעד)
אנחנו הולכים הביתה מוקדם, בתוצאה מכך המתחם מפוצץ עד אפס מקום ויש תור להיכנס ולא נותנים להיכנס.
עכשיו תמיד, תמיד תמיד יש איזה קבוצה של בנות שמחליטות ללכת אחורה, הם משלבות ידים וחוסמות 90% מהדרך החוצה.
אל תשכחו שלבנים ללכת לשער האשפות(משם הההסעה הביתה) הרבה יותר קשה מאשר לבנות.
(יש מחיצה סגורה לבנות, אני כבר לא זוכר... ואם אין אז עוד סיבוך זה ללכת עם שדה ראיה קטן יותר)

אלטרנטיבות?
יש את המקור, במרכז כל שנה(בערב) יש שיעורים עד איזה 3 בלילה, ואז רוקדים עד 5 לכותל, מנוחה, שחרית סנץ.
אם אני לא טועה יש גם עוד משהו בבית אורות, אבל איני בטוח.

ולא, אנשים לא הולכים בשביל הבנים-בנות, יש מיעוט כזה,(וחבל).
התכוונתי לעקוףראשון_בנשמ"ה
לא להיכנס לרחבת הכותל אלא עוד לפני הכניסה לשער האריות לעלות עם הכביש מחוץ לחומה לכיוון שער האשפות.
יש לי אלטרנטיבהרחלקהאחרונה

השנה בעז"ה יתקיים ערב לימוד (יותר נכון: לילה-לימוד...) בישיבת "מרכז הרב" בירושלים (רחוב הרב צבי יהודה 12 קרית משה),בשעה 22:00 (עשר בלילה...) .כל הלילה לומדים ובבוקר הולכים בתהלוכה (?) לכותל לתפילת שחרית. ישתתפו שם רבנים מהחבר'ה שלנו.....
ושם תהיה הפרדה מ-ל-א-ה!!! ממש מומלץ ללכת לשם!!

פרטים במסרישי.

דעתי בנושא...אנונימי (פותח)

אני חושבת שחשוב לבוא לזה. אבל לעשות השתדלות ענקית!

לנסות כמה שיותר מיבחינתך לא להתקע בין בנות. (והפוך אצל הבנות...)

וחוצמיזה, אני חושבת שמה שאני אעשה זה אלך לריקודגלים עד שמגיעים לאזור הכותל, אלך לאחד מהכנסים שיש... ובלילה.. אלך לכותל...

(למרות שיש לי טראומה ללכת לכותל ביום ירושלים בלילה... בשנה שעברה נעצרתי בגלל זה וזה בכלל לא היה כיף!)

לבוא עם חולצתנועה. נכון?

למה נעצרת בגלל זה?יערה
כי...אנונימי (פותח)

כי חברות שלי כתבו על אבק  כתובות נאצה  כגון: "עוד יוסף חי!" "עם הנצח לא מםחד מדרך ארוכה" ו- "יהודי לא מגרש יהודי".

ואני הייתי איתן...

אם תבואו עם חולצתנועהyehciel666

ותכתבו על המצח בגדול "גאה להיות אריאלנוק" אז אולי זה יפתור את הבעיה של הצניעות... פשוט מי שלא צריך להתקרב אליך, לא יעשה את-זה.

לא נראה לי שכל כך אפשר...אנונימי (פותח)

פשוט הצפיפות והדוחק לא ממש מאפשרים לשמור (ובמיוחד לא בכניסה לכותל), ולשמור על צניעות נראה לי לפחות קצת יותר חשוב מלחגוג את יום ירושלים דווקא בריקודגלים.

יש עוד הרבה דברים טובים יותר שאפשר לעשות ביום הגדול הזה!!!

מה??? איזה חצופים השוטריםיערה
לכמה זמן נעצרת?
אתה יכול לבוא עם ישל"צאלעזר
ואז לא יהיו לך כאלה בעיות.
מצטערתאוווריה

שפלשתי לפורום

ה' עימכם!! (וואיי זאתי מבני עקיבא!!!...)

לענ"ד- בד"כ יש שם רק כיפות סרוגות ולא נראה לי שיש בעיה מטורפת של צניעות שבגלל זה לא תלכו.

באמת שזה ממש חשוב לעלות ביום ירושלים..שחרור הכותל- אפילו הרב טל העביר את כל החגיגות שלו מיום העצמאות ליום ירושלים בגלל המשמעות הנוספת שיש ליום הזה...

חשוב להראות נוכחות (זאת מן צעדת אמונה כזאת...אחרי הכל "עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.."...כל מי שהיה בכפר מימון ובאופקים מכיר את המשפט הזה טוב מאוד...)

ליוחאי-אצלי זה קצת אחרת...אצלי זה "גאה להיות בניעקיביסטית" או בשפתינו- חג'דומטית

תנו חיוך- הכלטובבהה

שנזכה לחיות באחדות!...

בברכת חברים לתורה ולעבודה

אחותכם, בני עקיבא ישראל

זה ממש לא צנוע!רסנרוביץ'
זה חילול כבוד ה'!
בכלל לא הגזמת!!!!!!!!!!!!!ברבי
מה חילול ד' בזה?? אולי תסביר/י את עצמך לפני שאת/ה מטיח/ה האשמות שוא??????? חלאס לדבר שטויות כל אחד יכול לשמור על עצמו בכל מקום... עלק חילול ד'.... לאן הגענו???? זה ממש מצוה ומי שלא הולך- מפסיד!!!!!!!!
סעאעאעאטמראוווריה

לכי תביני...

סתתתתם- זה באמת מצווה גדולה!....

עלה נעלה אליה כי יכול נוכל לה!!! (מי שיודע מאיפה זה....2 נקודות! )

מהמרגלים לא?ברכוש
שכלב השתיק את העם ואמר לו את זה!ברכוש
אשרייכם ישראל!!...אוווריה

גם את אריאלניקית?

אני ממש חושבת כמוך...אנונימי (פותח)
בכל מקום אפשר בטעות לגעת אפילו באוטובוס מפוצץ באנשים...פשוט צריך ממש להשתדל שזה לא יקרה...
לעניות דעתיאנונימי (פותח)
יש עם זה בעיה, אבל צריך לדעת איך לעקוף אותה כדי לא להתקל...
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך