צריכה להתייעץ על משהו. קצת ארוך אבל תתאמצו....
ככה אני חברה בקבוצה בווצאפ של חברה בני 25- 40 רווקים. הצטרפתי לשם ואמרתי ננסה את מזלי, לאחר שעתיים התקשר אלי בחור חמוד ביררנו מפה לשם התחלנו לצאת בערב בדיקת חמץ. במהלך חול המועד יצאנו שלוש פעמים ואיך להסביר את זה, הרגשתי משהו אחר מאשר אחרים שאיתם נפגשתי לפני. היה בו כל מה שחפשתי בבחור. ביום ראשון אחרי החג, שלחתי לו הודעה איך החזרה לשיגרה? הבחור ענה שעמוס. אמרתי לו בסדר לאט לאט יהיה יותר קל... נציין פרט, הבחור עובד בהייטק, ואנחנו גרים במרחק שעה לפחות נסיעה ברכב. ונחזור להתכתבות... הוא אמר שלא בטוח, לאט לאט יהיה יותר עמוס, אז התקלתי אותו בשאלה ושאלתי האם יהיה לו זמן להשקיע בקשר, הוא הגיב שהוא צריך לחשוב על זה, לאחר יומיים הוא התקשר ודברנו על זה החלטנו שכיוון שאין זמן להפגש נחתוך. אלא שאז התייעצתי עם אנשים עבר שבוע והתגעגעתי אליו משהו פנימי אמר לי שלא לוותר. ביום שישי אחרי שבוע וחצי דברתי איתו בטלפון במטרה לחדד מה אני מרגישה ולנסות למצוא זמן. הוא בא לקראת וניסה. ביום ראשון (אתמול)אמרתי לו שאני באזור שלו שיקח הפסקה בעבודה ונפגש. בסוף לא נפגשנו, כי עד שראיתי שהוא יכול הוא כבר לא יכל. ביום ראשון בערב(אתמול)פתאום הוא התקשר ואמר שלא נראה לו שזה רציני ככה, ושאין לו באמת זמן להפגש ולעשות קשר רציני. וזהו וחתך. אלא שאני מרגישה שאני לא יכולה לוותר, מה עושים? מצד אחד יכול להיות שהוא עמוס, מצד שני הוא בן יותר משלושים, עד איזה גיל הוא רוצה להיות רווק, הוא לא בשל אולי? אני אפילו לא יודעת מה לחשוב....