סיפורי טרמפים!שפיות
תשעשעו אותי
לא לוקחת בחיים🙈Reminder
כלומר, עוד לא לקחת בחיים..יהודי אמיתי!

בעז"ה תקחי..

בעז"ה יהיה לי אוטוReminder
חחח...יהודי אמיתי!

בעז"ה.. ואני חשבתי כבר שאת אנטי..

הקב"ה לא מזמן לי יותר מדי מגניביםתכלית הכוסף

אבל לחברים שלי בלי עין הרע...

יש אחד חזק ביותר אבל מפאת האאוטינג נוותר, מחילה

היה נער עם קול גבוה שתמיד לקח איתי טרמפים באותה שעהבוז
ותמיד כשהיה עוצר טרמפ היה קורא לי גם כי היינו לאותו כיוון, ואם היה מקום אחד היה מוותר לי
עליתי עם גשש בדואינצח נצחים

פעם אחרת עם מישהו שלמד 7 שנים ביצהר ואחרי זה חזר בשאלה..(לא ככ משעשע)

בדיוק היום העליתי את הטרמפיסט השלישי בחיי!בארון

אתם לא מבינים כמה מאכזב זה לעבור טרמפיאדה אחרי טרמפיאדה וכולן ריקות

ככ ככ ככ!זר לעצמי
^^^^הר ומדבר

אני הספקתי להעלות אחד.

אני חושבת על כמהשפיות
היה לי טרמפ שעלינו בטעות על ערבי ממש לא סימפטי וברגע של תושיה שלי ירדנו ממנו תוך כדי שהוא ממשיך לנסוע. זה לא נשמע מצחיק אבל, לא, תאמת שזה גם לא היה מצחיק

היה עוד טרמפ עם שאבבניק בן שלושים שסיפר לנו שהוא קנה צמיד של לשון הרע לא מדבר אליי מזהב. הקטע המצחיק ששניה אח''כ התקשרו אליו ובחיים לא שמעתי מישהו מטנף ככה על אנשים 😅
את! התגעגעתי לדברים מסוג זהזר לעצמי
עליתי על טרמפ עם טרמפיסט נוסף,
אנחנו מתיישבים, תוך כדי שמסתדרים אני מגלה שהגברבר יושב לי על השיער..
זו הייתה נסיעה של חצי שעה פלוס לא היה איך לברוח מהסיטואציה של להסביר לו למה הוא צריך לקום😶

טרמפ אחר החלונות היו פתוחים וכל השיער התנופף לו ברוח החוצה.
הנהג סוף סוף קלט שאני סובלת אז סגר חלונות,
מפה לשם נתקע לי השיער בחוץ..
טקס פתיחת חלון- השיער לא משתחרר..
מפה לשם נוסף, אנחנו מגלים שהוא נתקע בחלון האחורי גם..

😅שפיות
איזה סיוט!
למה לא תסתפרי? הנורמלית האחרונה
חח נשבעתי שעד החתונה לא😅זר לעצמי
אויייייייייייייהודי אמיתי!

חח וואי יש לי מלאאלעבדך באמת!
יש לי עודשפיות
יצא שיצאנו מאיזה מעין כבר בחושך וזקנה אחת שהייתה שם הייתה נורא מפחידה ושאלה מאיפה אנחנו ואם אנחנו יכולות לישון איתה הלילה. ואז שאלנו אותה מאיפה היא והיא אמרה מהגהנום. זה היה נורא מפחיד ופשוט התחלנו ללכת מהר ואז לרוץ ואז עלינו על הרכב הראשון שעצר והוא לא היה לכיוון בכלל

ועכשיו בפסח היה טרמפ ממש מצחיק של שני סטלנים מצפת שכל הנסיעה סיפרו לעצמם בדיחות ונחרו. מפה לשם שכנעתי אותם שכדאי לאכול רסק עגבניות לבד והם ממש נהנו מהרעיון
וואו😅Reminder
חחהשתדלות !
יש לי אחד ממש מצחיק שלא קרה לי, אבל... חח לא לכאן😁
ברוך ד' היו לי המון טרמפים טובים!! של אנשים שאשכרה היו מוכנים להאריך את הדרך כדי להסיע אותי ממש עד לאן שאני צריכה...
היה פעם אחד שעליתי עליו, זה היה בדיוק בתקופה שלפני הבחירות וברדיו שמענו עוד איזו פרשת שחיטות שהמציאו על פוליטיקאי... הוא קלט אותי עם החצאית, וישר התחיל לומר לי את כל מה שהוא חושב על חובשי הכיפה, שהם צבועים, שמים כיפה כדי כאילו לכפר על כל הרע שהם עושים, רצח רבין, אריה דרעי וכו'וכו'.
נתתי לו לפרוק קצת עצבים, כשסיים את הנאום שלו אמרתי לו נחרצות 'לא לוקחים מקרים בודדים ומכלילים על הכלל, הרוב המוחלט לא ככה, וגם יש כאלה שתפרו להם תיקים.', הוא השתתק קצת וניסה לתרץ את עצמו, ויצאתי😁
- עליתי על טרמפ בלילה, הנהג נסע בערך על 150, כביש תלול... אמרתי את תפילת הדרך יותר מפעם אחת, בתוספת פרקי תהילים שזכרתי בעל פה (מי יודע איזה ערבי משוגע יכול פתאום לחתוך אותך בכביש)
נוסע לישיבה כרגילסביון
מחליט לנסות את מזלי עם שלט כי כמעט כל מי שעומד שם צריך למקום אחר.
עוצרת אחת שנראית עירוניסטית כזאת, ואומרת שבעיקרון היא לא לוקחת טרמפיסטים אבל היא ראתה את השלט ועצרה 😅 וביקשה ממני ת"ז. בנסיעה היא התעניינה מה אני עושה ואיך מסתדרים כשכמעט כל התחבורה היא בטרמפים (עירוניסטית, כאמור). כשירדתי היא עצרה שיחת טלפון באמצע כדי להגיד לי שלום, ואז קלטתי שהיא ממש מתייחסת לטרמפ כהכנסת אורחים וזה יפה נורא.
טרמפ שני (המשך של אותה שרשרת טרמפים) - אחד ששומע שאני נוסע לישיבה ושואל מה למדתי אתמול ואני מגמגם ומנסה לעשות סדר בראש (אני גרוע בסיכומים). כשאני עוד שניה מצליח הוא מתחיל להטיף לי מוסר על זה שבישיבות האלה שלכם לא עושים כלום (הוא דתי, כן?) וכו' וכו' ובאיזשהו שלב פתאום אומר "טוב, אמרתי לך מספיק, תחשוב על זה" ושותק כל שאר הנסיעה.
רציתי להרביץ לו.
אויי..יהודי אמיתי!

בהחלט..

עליתי על טרמפ,מתיישב בנשמה
ממש הרגשתי שאנחנו במהירות מופרזת. הסתכלתי על המדד והיה כתוב 80.
באיזשהו שלב קלטתי שכתוב שם מייל לשעה...
עליתי פעם מקסם לתפוח, הבחור יד אחת אוכל לאפהתכלית הכוסף

יד שנייה משחק בטלפון, הייתי בטוח שהוא עושה תאונה עם איזה ערבוש (וזה אכן כמעט קרה)

ואם כבר טרמפים אז שתדעו שהכביש החדש בקסם שמגיע מלמטהתכלית הכוסף

ומתחבר ל6 צפון ממש פגז בטרמפים, יש שם פול לצפון, אל תעמדו בירידה הישנה ל6 צפון (במיוחד לא בראשון בבוקר. אלא אם כן אתם מחפשים שידוך )

סתם המלצה

חח לא הבנתי איך זה קשור לשידוך?מחייכת =)

כי מפוצץ שם מלא אולפניסטיות ומלא בנים שנוסעים לישיבותתכלית הכוסף

אז יש שם שידוך בכל מקרהיהודי אמיתי!

השאלה היא האם אתה גם מעוניין....

לחבירה שלי היהבאהבה ואמונה!!

היא ירדה מהטרמפ וסגרה את הדלת על החצאית שלה ולרוע המזל היתה לה חצאית מעטפת הטרמפ המשיך לנסוע והיא נותרה ללא חצאיתהמום

ממש:שה"י פה"י
אם כן למה זה אנוכי?
|ידפרצוף|יהודי אמיתי!

עמדתי בתחנה בכניסה לישובארצ'יבלד
ואגב עצר לי וסימן עם האצבע כלפי מטה, שהכוונה בדרך כלל זה 'אני נשאר באזור וחוזר לישוב, אז אין לי איך לעזור לך'

הוא פתח את החלון, ובעוד הוא מסמן עם האצבע כלפי מטה הוא אמר לי "אתה נשאר פה" ופשוט המשיך לסוע.
במילה אחת -שה"י פה"י
מונית. זה מה שעולה לי כרגע.
בסוף הוא בכלל עצר לי במקום לא טוב, חשבתי שהוא מתכוון למקום אחר.. ואיחרתי ל'מקום חשוב' מסוג מסויים..
אבל רגע, זה טרמפ עם מונית, יש מה לספר..
גם לי היה טרמפ עם מונית!סביון
כשהוא עצר לי סימנתי לו "לא" עם הראש ולקח לי זמן להבין שהוא מעלה אותי בחינם 😅
כן, הייתה פעם אחתשה"י פה"י
איזו מונית עצרה לי מחוץ לאיזה יישוב נידח, ולא עליתי כי זה לא היה ברור אם הוא ידרוש כסף או לא..
אמרתי לו משהו בקשר לאיפה שאני צריך לרדת, שעדיף לי כבר לתפוס מפה..
חולה על מוניות!שפיות
מלא פעמים הן לוקחות אותי בחינם
היה לי 4 פעמים טרמפ עם מוניתנצח נצחים

אוקי, אני אתחיל... תהנו😬😁לעבדך באמת!
פעם עליתי על טרמפ עם עוד טרמפיסט,
והנהג היה אמריקאי כזה והוא חשב שאנחנו זוג... ואז הוא שאל נו.. אז מתי החתונה? מתי אתם מתחתנים? ואני אמרתי כזה לא לא לא... והבחור ענה לו בע"ה בע"ה

פעם עליתי על טרמפ ואז כשהורידו אותי הם עצרו ממש קרוב לעמוד כזה והדלת נדפקה בעמוד... רציתי לבכות 😅

פעם עליתי על טרמפ באוטו פיצי כזה... ג'וק... ובמאחורה יש מקום ל2.
ועלו איתי שני בחורים אחד מקדימה והשני לידי.
והיתי עם תיק ענק אז החזקתי אותו עלי ואז זה שלידי אמר לי את יכולה להניח אותו זה פסדר... אז שמחתי על ההצעה ושמתי אותו באמצע. בינינו. ואז הוא פשוט נשען על התיק שלי בכיף שלו... כל הנסיעה.

פעם אחת עליתי על טרמפ עם הרב ביגון...
וכל הנסיעה הוא מסתכל עלי מוזר כאילו הוא מכיר אותי.
ואני חשבתי כך גם אבל לא זכרתי מאיפה.
ואז כשירדתי נזכרתי.
וכמה ימים לפני כן היתי בשיעור שלו ודיברנו...

פעם עליתי על טרמפ ואז הנהג התחיל שנה לדבר על החברה של גאולת ציון ועל הגבעות ואיזה אנשים מתסיסים ואיך הוא לא מסכים איתם וזה.. ואני שותקת.
ואז הוא אומר, רגע לאן את צריכה בכלל?
ואני... אמממ לגאולת ציון.
הוא הסתכל במראה עוד שניה עשה תאונה

נסעתי בטרמפ ולידי מאחורה ישב בחור שנראה ממש דוס כזה... והחלונות היו פתוחים וכל הזמן השיער שלי עף עליו וזה היה לא נעים.

פעם נתקע לי השיער בדלת של הטרמפ.

פעם עליתי על טרמפ עם אישה שפשוט ביקשה ממני לעשות דברים בלי סוף...
ישבתי מקדימה, לידה..
תפתחי את התיק שלי תוציאי לי את הגזר, תודה.
תחייגי לי לביתי, רותי האהובה.
יופי עכשיו תשלחי הודעה ליצחק, כן נו.. הבן שלי...
עכשיו תקשיבי, בתא כפפות.. יש שם... כן יופי.
ואני רוצה עכשיו לדבר אז תחזיקי לי את הטלפון..
יופי מעולה.
תבדקי רגע אם דפנה החזירה לי הודעה בווצאפ.
את יכולה לחבר לי אותו למטען?
יופי.
אני חושבת שאין פה כ"כ קליטה אז תחייגי שוב..

פעם עליתי על טרמפ עם אבא של חברה ואז כשהוא קלט שאני חברה שלה הוא החליט לקחת אותי עד הבית.

פעם עליתי על טרמפ עם ערבי... וקלטתי את זה רק אח"כ.

פעם אופנוען הציע לי טרמפ
לא עליתי.

וואי יש לי עוד מלאאא אבל אין לי כח לכתוב
השתדלות !

דאיי מתי היית בגאולת ציון??
מלא פעמים😅לעבדך באמת!
יווהשתדלות !
חברה שלי גרה שם שנה שעברה...

וזה שנייה ממני😁
מיזו חברה שלך?לעבדך באמת!
יואוויהודי אמיתי!

פיצצת פה סיפורים... על כל אחד כמעט היה לי מה להגיב אבל אין כח..............

בגדול אפשר לומר -

איזה הספק. כל סיפור סיפור.הפואנטה
חח אל תשאלו יש עוד..לעבדך באמת!
ישן אבל עדיין מוזר לי לחשוב על זהציף

עצר לי טרמפ עם נהג ורב לידו והרב ביקש מנהג לעלות אותי 

ידעתי שיש באיזור אנשי הר המור

רק שירדתי קלטתי שזה הרב טאו

הר ומדבר

אם זה היה אוטובוס לפחות היה לך רב קו! |בדיחה נדושה ולא מצחיקה|

חחח..שה"י פה"י
אתה יודע כמה אנשים היו מתפללים שזה יקרה להם?..
זה בת.פיצוחית
שנים חייתי בטעות..שה"י פה"י
מסתבר ששמתי לב לזה לפעמים, אבל האינסטינקט הראשוני אומר שזה בן משומה..
עליתי עם 4 חרשים.הר ומדבר

אחד הטרמפים ההזויים.

עליתי עם מישהו שחזר מסיור של שוברים שתיקה, הוא התחיל להתווכח ולגמרי לא היה לי כוח לוויכוחים.

אני לא מהלוקחות טרמפים, וגם שלקחתי היו נורמטיבים לחלוטין ב"הרגע שלם

אבל יש לי סיפור חונק על טרמפ של חברה, נקווה שזה לא אאוטינג

חברה שלי עלתה על טרמפ וכולי

ואז באמצע היא נרדמה ברכב...

(והיא אחת כזו שמדברת מתוך שינה)

קיצור חלמה חלום שהיא נבלעת לתוך בור, ומשום מקום היא התחילה לצרוח:

"הצילו הצילו אני נופלת!!"

הנהג לא הבין מה עובר על הבחורה

ואז היא התעוררה וקלטה איזה פדיחות.

יש לי מלאא אבל אין לי כח לכתוב את כולםנצח נצחים

אתמול מישהו עצר לי טרמפ בוולוו מסתבר שהוא הבעלים של מסעדת שלומציון המלכה בממילא(זה טוב?)והוא נשוי לסינית גויה כבר 10 שנים...ביום שישי נסעתי עם זוג דתי נשוי והם עשו לי הדרכה לחתונה(הם התחתנו בגיל 19),אחרי הטרמם הזה לקח אותי איזה פלופ ותוך כדי נסיעה עשן סמים...פעם אחרת עליתי עם מפיק סרטים בחול..

אז כך:יהודי אמיתי!

עליתי על טרמפ שהבן (בערך בן 12) מתווכח עם אבא שלו על אידאולוגיות (ארץ ישראל / גבעות) וחושב שהוא מבין, האבא שלא יודע להתווכח ניסה קצת לדבר והבן כאילו מנצח שם.. אז הצטרפתי לוויכוח והאבא מאזה התלהב (הבן היה נגד גבעות מי שלא הבין)

עליתי על טרמפ אחד בשומרון, באמצע הנסיעה אני קולט שהבנאדם לא מאה ומתחיל לזגזג בכביש. (הבעיה היתה שהיה לו משקפי שמש אז היה קשה לראות אם הוא נרדם או משהו כזה..), שאלתי אותו אם הכל בסדר והוא אמר לי שהוא קצת עייף.. אז החלפתי אותו בנהיגה.. (היה כיף)

יום אחד אני עומד ביישוב, פתאום טרמפ: "עמוקה" (במלעיל) - עליתי...

פעם הייתי בטרמפ מאזה חמוד, קנה לי שווארמה בלאפה (בד"ץ!)

הייתי בטרמפ מבית שאן לירושלים אחרי איזה טיול, והבנאדם שחקן באיזה תיאטרון, לא הפסקנו להשפך מצחוק כל הנסיעה... הוא היה פשוט טוווב

נסעתי עם טרמפ שהגיע ל200 קמ"ש... (אין צורך להאריך מה זה אומר..)

פעם עליתי על איזה אחד בן 70/80, קיצר התחיל לתת לי שיעור על כלכלה. (שעה וחצי טרמפ ואני היחיד באוטו! (כלומר, השתגעתי))

אממ... היה פעם אחת איזה משאית הורידה אותנו על מחלף של כביש 6, אז עצרנו על המחלף בשוליים.

אחרי 2 דקות הגיע 👮‍♂️, אוף..

עוד לא היו לי סיפורים עם שיער... [שלא יהיה בעז"ה]

לעבדך באמת!
הוצחקתי
שלך לוקח בסיבוב....יהודי אמיתי!

אנשים צדיקים יש בעולםמתנחלת גאה!
אני ו @קיבוצניקית חיכינו לטרמפ ולא הגיע.. פתאום זוג חילוני מתוקים עצרו לנו, עלינו ואז הם אמרו לנו שהם עצרו רק כי הזכרנו להם את הבת שלהם שחזרה בתשובה...
חמודים...יהודי אמיתי!

חח מתוקיםלעבדך באמת!
אגב למי ששאליהודי אמיתי!

(עוד לא שאלו..)

עליתי עם הרב שמואל, הרב טאו, ר' מרדכי שטרנברג, הרב אבינר, הרב אליקים לבנון ועוד שאני לא זוכר עכשיו..

רגע שלם

חלום

הווו עוד אחד חמודמתנחלת גאה!
עליתי על טרמפ לירושלים שזה בערך שעה נסיעה.
הנהג היה סבאלה כזה, איש טוב
מעולה, זה היה בבוקר אז התיישבתי במושב האחורי פתחתי סידור והתחלתי להתפלל שחרית.
באמצע הדרך הוא מדבר עם מישהו בטלפון ומחליט לעשות עצירה גדולה לפני ירושלים.. יש שם צומת מרכזית ואפשר משם לקחת אוטובוס/ טרמפים אז אמרתי לעצמי שאני ארד שם
אנחנו מגיעים לצומת הזאת ואני באמצע עמידה 😅
הוא מסתכל עלי ומבין שאני מתפללת אז הוא פשוט עצר בצד וחיכה שאני אגמור.. סיימתי עמידה ולא היה לי נעים שעיקבתי אותו אז באתי לצאת ולהתפלל בחוץ עלינו לשבח אבל הוא קלט את זה ואמר לי עם חיוך ואצבע של 'נונונו' "מה עם עלינו?"
התפדחתי ממש 😅
חח...יהודי אמיתי!

יצא לך סבבה לגמרי...

איזה איש מתוקקקקלעבדך באמת!
יואו!לב סדוק

יום שישי, איזה חמש שעות לפני שבת. עומדת בקדומים, צריכה להגיע למעיין ליד הר ברכה ולהספיק לחזור לקדומים.

הקטע שהייתי בקדומים למעלה. מישהו עוצר לי, לוקח אותי לקדומים מטה. הוא אומר לי 'את מעדיפה קדומים למטה או חוות גלעד?' אני כזה 'מה שיותר קרוב לבה"ד שלוש'. קיצר מוריד אותי בחוות גלעד. מחכה שם חצי שעה לטרמפים לכיוון בהד 3 ואף אחד לא עוצר. לא לבהד 3, לא לשומקום אחר. קיצר אחרי חצי שעה לקחתי טרמפ חזרה לקדומים ומשם לבהד 3...

פעם עליתי עם חברות על טרמפ והיה מקדימה שתי נשים ומאחורה הילד של אחת מהם, שהיה נראה בן עשר מקסימום. אני וחברות שלי נדחסנו עם הילד מאחורה.. במהלך הנסיעה מתברר לנו שהוא בן 15 (הייתי אז חמשושית..)

לקראת סוף הנסיעה האמא של הילד אומרת לו 'יש פה מלא כלות חתיכות, אוראל, תבחר לך מישהי..' מטורלל

עליתי על טרמפ, אני וחברה עם שלושה גברים שדיברו ביניהם. אני שומעת את הנהג אומר כזה 'מאיפה אתם?' אני כולי מתלהבת עונה לו, ואז קולטת ששני הגברים האחרים הם טרמפיסטים והוא דיבר איתם..

פעם כשעצרתי טרמפים אישה אחת יצאה מהאוטו שלה והציעה לתת לי כסף לאוטובוס, שאני לא יעלה על טרמפים..

מישהו לקח אותי טרמפ ובטעות לקחתי לו מידנית עם מים קפואים שהיתה ברכב שלו...

עוצרת טרמפים באיזה מקום, איזה אחד עוצר לי, ומהחלון האחורי מציצה חברה שלי..

חחחחחקיש תפוא

ישלי אחד מגניב ומעט מלחיץ אבל אין כוח לכתוב.גיטרה אדומה
אם יהיה לך כח תשלחי, נשמח!יהודי אמיתי!אחרונה

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך