הרמה של הפורוםאנונימי (פותח)

נכנסתי לפורום כי שמעתי שלא כמו הפורומים האחרים הפורום הזה הוא רציני ובאמת נועד לדיונים רציניים

וכשהסתכלתי הייתי ממש בהלם!

לזה אתם קוראים פורום רציני?!

ממש בושה לתנועת אריאל!

מצפה לתגובות

טוב שלא הגזמת!ברכוש
לא כולם כאן ; אריאלמכאל 2 3
לפחות הרוב...אנונימי (פותח)
לא נראלי (אני לא אריאל)מכאל 2 3
כן ולא.הדרדק
כן, הרמה ש/ל הפורום מאוד גבוהה.
תסתכלי עמוד-2-3 אחורה ותביני(ואת יכולה להמשיך עוד עשרות עמודים אחרוה לראו תאת הרמה)
לא, הרמה העכשווית נמוכה, בעבר כשהרמה הייתה נמוכה כולם התלוננו, עכשיו, עכשיו כולם מבינים שזה תקופת בגרויות ויש פריקה, וגם זה הפסיק(ולכן אין שרשורים חדשים, בעיקר) כשהחליטו שלא ראוי שיהיה, למרות שמותר.
מי שרוצהאנונימי (פותח)
לפרוק את המתח מוזמן לעשות זאת ברשות היחיד שלו ולא ברשות הרבים!
נראל את הרביםמכאל 2 3
נשאלמכאל 2 3
לא טוב לך -לכי!דורותי

נמאס לי מאנשים מעצבנים כמוך שנכנסים לפה כל שניה ותופסים מעצמם ובאים להתלונן על הרמה!

אני לא חייבת דין וחשבון לאף "אלמונית" שנכנסת לפה כל 5 דקות!

הרמה לא טובה לך? לכי חפשי מקום אחר! אף אחד לא הכריח אותך להיכנס לפורום! אף אחד לא מנסה לשנע אותך שזה מקום איכותי! אני חושבת שיש בפורום הזה רמה שלא תמצאי בפורומים אחרים. נכון שלפעמים מדברים על דברים שלכאורה הם לא ברומו של עולם כמו בגרויות, אבל מה לעשות כולנו פה בני נוער ונכנסים לכאן בין לימוד ללימוד ולפעמים זה מקל שאפשר לפרוק את הדברים עם שותפים לאותה צרה.

ושוב, מי שלא רוצה להיות פה, חד משמעית- יש X בצד החלון, תלחצי, להתראות!

נכון ;מכאל 2 3
תרגעו!!מיכל160

מה קרה סה"כ היא אמרה משהו לא צריך להתקיף.

מותר לקבל קצת הערות....

אחותי את צודקת!ברכוש
"דורותי"הדרדק
ובמה את טוב יותר?
כמו שהיא ישר זרקה משהו(לפחות היא קראה בפורום...) את אותו דבר "אנשים מעצבנים כמוכך" החיסרון הגדול באינטרנט זה שאי אפשר לקלוט את טון הדיבור, לפעמים אני כותב משהו עם חיוך ואנשים חושבים שאני מעוצבן וכו'- זה בעיה. לכן צריכים לקחת משנה זהירות לפי שמאשימים.

פלונית, יש דברים שיותר קל לעשות ברשות הרבים, ואם אין איסור, אז מקלים קצת, העירו שהשרשורים על הגרויות היו מיותרים והפסיקו.
אני מסכימה איתך שלא תמיד אפשר לדעת את הטוןדורותי
שבו נאמרים הדברים. אבל לא נראה לי שיש פה למישהו ספק שהיא לא כתבה את זה עם חיוך ("ממש בושה לתנועת אריאל" וכו') אני כן חושבת שכבר הגיע הזמן שמישהו יגיד לכל האלה שנכנסים לפה כל שניה ומתלוננים על הרמה, את האמת בפרצוף! שאם הם לא רוצים שלא יכנסו! אין לי בעיה עם אנשים חדשים, גם אם הם כותבים דברים תקועים, או כותבים בפורום דברים שמתאימים למסר אישי וכו' לגיטימי, כי לא כולם מכירים את ה"חוקים" של הפורום וזה בסדר ואני לא מתנפלת על כל מישהו חדש שנכנס לפה ואומר משהו קצת תקוע. אבל היא פשוט היא עיצבנה אותי בגלל שהיא באה ממקום מתנשא, היא לא באה לשאול על הרמה או על כל נושא אחר, היא פשוט באה להגיד שבושה וחרפה שזה מה שהולך פה. אז לפי דעתי צריך להגיד לאנשים כמוה חד וחלק- ביי.
הבעיה היארחלי ברק

שניתן לראות בטון הדיבור שלה שהיא לא שאלה את זה מתוך התעניינות ורצון להבין אלא ע"מ להטיח בנו האשמות חסרות שחר.

אם היא היתה רוצה להבין, היא לא היתה אומרת ככה.

פלונית, אם את רוצה להבין באמת, תפני לאחד האנשים במסרישי שיסביר לך כי כמו שאת רואה די נמאס לאנשים כאן לטחון את הנושא הזה ויש אפילו שזה מעלה להם את הפיוזים...

בצלב"א.

אני חושבהדרדק
שזה לא בא מכעס, מרצון להטיף וכו'.
היא קראה שרשורים, היא הגיבה בחלקם- וראתה את הרמה, ומתוך כך עלתה לה התמיהה-אכזבה ולכן גם שאלה. כך אני מבין, יכול להיות שאני טועה, יכול להיות שאת, אבל במצב של אי ידיעה אנו לא תוקפים, חבל.
גדילת הפורום יכולה לעשות הרבה- בתחום העשיה שנוצרת מהפורום, ולא רק ברמה, חבל שקרה, אבל אין מה לעשות עכשיו.
אחות שלו- שיחקת אותה!!!ברבי
דורותי כפרות עלייך העם איתך... כל אחד חושב שהוא הכי רציני בעולם יאללה מה קרה?? מותר לצחוק קצת זה בריא....
דורה- שיחקת אותה!!! -ובגדול!!!!אנונימי (פותח)

מתוקה, תקשיבי....יוכי

בבקשה בבקשה אל תבואי ותזרקי סתם "הרמה פה לא טובה" טוב?

את מוכנה להסביר לנו מה מפריע לך פה? אולי את צודקת..... ואולי לא... לוידעת, אבל בלי שתסבירי את עצמך אנחנו בחיים לא נדע נכון?...

תודהאנונימי (פותח)

לכולם על התגובות, נראה לי שאני אקבל את המלצתכם החמה ואסתלק לי

בכולופן תודה על הכנסת האורחים...

אפחד לא סילק אותך...ברכוש
רק אמרו לך לא לבוא בטענות בלי להסביר למה את חושבת ככה...ואם את סתם באמת באה בטענות את יכולה לא להיות פה אבל לא העיפו אותך!!!!!!!!!!
חבל.הדרדק
הי ישפורום ברסלבמכאל 2 3
אני לא מתפלאת שהיא עזבה...אנונימי (פותח)

עם כאלה תגובות היא לא הייתה היחידה שבורחת...

נכון שהיא לא הייתה בסדר אבל אולי התגובות היו קצת מוגזמות...?  נראה לי שקצת הוציאו את כל הסיפור הזה מפרופוציה! נכון ששאלות כאלה הן מאד מעצבנות אבל יש דרך להגיד את הדברים. למה לעשות עליה כזה לינץ'?!  גם לטענה הכי מופרכת אפשר למצוא תשובה הגיונית שיכולה להאמר בשלוה ונחת...  לא צריך כל כך להתרגש ולהסחף.. השאלה היא, אם רוצים..

תראי...יוכי
לדעתי אולי כמה אנשים פה היו קשוחים מדאי.. אבל אם היא באמת היתה רוצה לשנות, ולא סתם לבוא ולהשמיץ היא לא היתה בורחת נכון? אני מבחינתי הייתי מוכנה לשמוע... חבל שהיא לא רצתה להשמיע...
מבחינתי היא יכולה להמשיך להיות פה.דורותי

אני הייתי מציעה לה לפתוח שם משתמש חדש, ככה לא יהיו עליה דעות קדומות וזהו.

אף אחד לא רוצה סתם לסלק פה קוראים. היא כן באה ממקום של לדפוק ביקורות וללכת. הרי אדם שאומר שהפורום הזה ממש בושה לתנועת אריאל, לא יתחיל לשרוץ פה יום וליל (אלא אם כן הוא ממש חסר אופי) ולכן, בתור אחת שנמאס לה מזה שיש אנשים שנכנסים ומתלוננים סתם- הגבתי.

יכול להיות שחלק מכם חושבים שזה היה קשוח מידי. אבל אל תשכחו שהתגובה הזאת היתה לא רק אליה אלא היא בעצם קיבלה פה גובה על כל שאר האנשים שקדמו לה ואמורים את אותו דבר ומבחינתי היא מייצגת אותם.

להתראות אלמונית- חיים מאושרים!

את מוזמנת להישאר ולבקר כל דבר שמישהו פה כותב בפורום. אבל לבוא ולבוכיח פה את כולם על הפורום ולצפות שכולם ישתקו כמו בולי עץ ויגידו שאת צודקת. זה כבר מגוחך. את מוזמנת לשמוע סופסוף את המצד השני. לא כל מתחנחנת שתיכנס לפה ותשחק אותה צדיקה תתקבל בשטיח אדום פרוס. את רוצה לדבר איתי על הכנסת אורחים. לכי לבית של חברה שלך ותגידי לה "איכס איזה בית יש לך, ומה זה הדבר הזה שאתם עושים ככה וככה תתביישו לכם" וכו' אני לא אתפלא אם לא יזרקו אותך בבעיטה. אז אל תנסי לקנות פה תמצפון של האנשים ע"י שימוש בציוניות של הכנסת אורחים.

הבנתי על מה העצבים...אנונימי (פותח)

ובאמת הייתה הצדקה לעצבים האלה!!  אבל הנימה של הדברים חריפה מאד!!

נראה לי שהכי טוב זה פשוט להתעלם מאנשים כאלה.. סתם חבל להגרר לוויכוחים שהם על כלום! ת'כלס מי שנמצא בפורום הזה נמצא כיסך הכל הוא נהנה פה ורואה את הפורום בתור דבר חיובי. לא צריכים להתרגש מכל איזה אחד שלא מבין וסתם בא לעשות רוח.. אם האנשים פה חושבים שהצדק הוא איתם אז אין להם שום סיבה להתרגש ולצאת בתגובות נזעמות כאלה... 

פשוט צריכים לדעת לסנן.. כל המשמיצים למיניהם יבינו שאנשים אפילו לא טורחים להגיב על ההודעות שלהם כי זה פשוט לא מעניין פה אף אחד והם ייעלמו להם...

אני בד"כ מתעלמת, היא תפסה אותי על מצב רוח קרבי...דורותי

תאמין לי שזה לא כזה מפריע לי, ותכל'ס אנשים כמוה באמת לא מעניינים אותי, גם הנימה של הדברים היא כ"כ לא רצינית ועניינית.

סתם החלטתי לכתוב סופסוף את דעתי וזהו.

ברור לי שהיתה פה קצת קשיחות אני לא מצטערת על זה אבל שלא תחשבו שאני כ"כ עצבנית כמו שזה נשמע...אני פשוט אוהבת לדבר דוגרי בצורה הכי נכונה, אמיתית, וביקורתית כשצריך.

סבבה...אנונימי (פותח)

יש אנשים שמתאים להם הדוגריות הזאת... וזה יכול להיות אחלה דבר!! רק תלוי מי אומר את הדברים,איך ולמי הוא אומר אותם...

זה הכל..

אם היית מדברת קצת יותר יפה....אנונימי (פותח)

ויותר בכבוד היינו מכניסים אותך יותר בשמחה ויותר בכבוד...! זה קצת מעצבן שאנשים נכנסים לפה ואחרי 3 דקות שהם בפורום מתחילים לדבר שזה לא מספיק טוב בשבילם...אף אחד לא התחנן שתכנסי...

לפעמים הפורום שוקק חיים ויש פה רמה גבוה אבל לפעמים כמו בתקופה הזאת אין ממש זמן...קיצור כל אחד שישמור את הערות שלו בבטן...!

אני, אישית חושבת-מיכל160

שיש הרבה אמת במה שהיא אומרת- אולי בגלל שזה תק' שלבגריות באים לאנטרנט להתפרק, אבל זה ממש לא אמור להיחות ככה!

צריך לחשוב יותר מפעמים לפני כל דבר שכותבים וחבל שסתם נוצרת פה קלות ראש בין בנים לבנות

טוב תראי...יוכי
אני מסכימה שהיו לי נגיד בזמן האחרון כמה יציאות לא ברורות.... וכולנו די עפוצים פה.... אני מקווה שזה יעבור בקרוב=) שיגמרו הבעעגרויות האלו!!!!
מן הסתם כבר כתבו הרבה..עוזיה
אבל בכל זאת נגיב קצת.. כמו שאמרתי למישהו לא מזמן, "חכה טיפה, יגמרו הבגרויות, והחבר'ה יחזרו להיות נורמלים..." לא צריך להתרגש כ"כ..
מה???????????מיכל160

אני פשוט בשוק!!
צ'מעו מה שאתם אומרים!!

בבגרויות זה בסדר?!

אם זה בסדר- זה בסדר כל הזמן, ואם זה לא בסדר- אז זה לא בסדר כל הזמן!

לדעתי, הפורום הוא לא מקום להתפרק- בשביל זה יש חברים ואיתם אפשר להתפרק כל הזמן, ובכלל ברגעים שמפורקים לדעתי האינטרנט זה בכלל לא המקום להיות בו כי הוא מלא בזבל וברגעים כאלה יותר קשה לרסן את עצמינו....  

תורת חיים בעוז- זוכרים שזה המוטו?! (-למרות שיותר קל לשכוח... תחשבו על זה...)

למה הכבדות? מי ישמע מה כבר הלך פה?דורותי

בסה"כ דיברו על בגרויות. מי שלא מדבר על א"י הוא חסר תוכן?

אני מסכימה איתך שנוער אריאל הוא נוער חדור אמונה ואידיאלים וכו', אבל אל תשכחי שאחרי הכל, אנחנו עדיין נוער, עם כל המשמעויות של זה, ויש לנו בגרויות מעצבנות, וכן, אנחנו באים לפרוק את זה לפעמים פה.

ופריקה היא לגיטימית בגבול הטעם הטוב. כמו שאם את ממש עצובה, זה לא יהיה חכם להשאיר את זה בפנים, אלא עדיף לבכות או משו כזה אבל כמובן שגם אסור לך להחליט שאת נהולכת לרצוח מישהו כי זה עוזר לך לפרוק את העצבות או עצבים, אז ככה זה ממש לגיטימי שאנשים פה ידברו קצת על מה שמעסיק אותם באותה תקופה במיוחד אם זה משותף פה כמעט לכולם. כל עוד לא מגיעים לקלות ראש יותר מידי. אני לא חושבת שהגענו לזה, ואם היו מקומות שכן, אז אני מקבלת את זה, ותמיד יש מה לשפר.

אני התביישתי לקרואyehciel666

את מה שכתבו לגב' פלונית שתחי'.

כמעט כולם כתבו את אותו דבר "אם היא הייתה מדברת יפה, היינו עונים לה יפה"..

אנשים יקרים! אם היא הייתה מדברת בכבוד והיינו עונים לה בכבוד לא עשינו כלום. וזה ממש לא חכמה גדולה, ולא בגלל זה היינו צריכים בתור נוער "אריאל" לטפוח לעצמנו על השכם.

החכמה היא להתנהג יפה ובכבוד למי שלא מתנהג בכבוד, למי שמזלזל בנו, למי שלא מדבר יפה.
נראה את עצמנו מתנהגים אליו בכבוד.. אם ממש מתעצבנים, אז פשוט לא מגיבים.
ואם בכל זאת ממש כועסים ורוצים להגיב, אפשר גם להגיד יפה שמי שלא מתאים לו הפורום הזה לא חייב להיות פה, ומי שרוצה לעזור ולתקן מוזמן.

דבר שני, שימו לב שהאנונימיות שאמורה לעזור לאנשים להתבטא בלי שידעו מי הם, גרמה לזה שזה נכתב בצורה כזו.
אז חבר'ה, גם אם אתם אנונימיים, תכתבו בצורה רצינית כאילו יודעים מי אתם.

מדריך לתפארת!!123

גאה במדריך שלי!!

חבל שהחינוך הנפלא שלך לא השפיע עלי מספיק;)

בצ"ל אריאל!

תפסיקו עם ההתיפייפות!!!אנונימי (פותח)
אף אחד פה לא יכלכך על הפורום שלנו....
אני לא מבין מה יש ליתביש באמת?מכאל 2 3

מסכים במאהפנאט2

אחוז הפורם הזה הוא לא פורומא קדישא הרמ באמת טעונה שיפור

אנא לקרוא את מה שכתב הדרדק בעמוד הראשון קצת חומר למחשבה

למהיוכי
להקפיץ שרשורים ישנים?....
לא מאריאל...אנונימי (פותח)אחרונה

אני לא ממש מכירה פורומים אחרים... כה שאין לי ממש דעה.... אבל מה שכן... אני מבני עקיבא!!!  

שבט נצח!!

יומטובב...

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך