שבוע 24 פתאום נתקפתי במיליון שאלות של איך נסתדר אחרי הלידה? מה יהיה איתנו? איך נדאג שלא יחסר כלום? מי יעזור לנו? נתקפתי חרדה ...
בעלי כל עולמי ... בעקבות נתק של שנים מהמשפחה שלי הוא הפך להיות הכל עבורי האבא האמא האח והאחות שלי ואני מרגישה שאני מונעת ממנו הרבה דברים כמו להתפתח ולהתקדם בעבודה, לעבוד בעבודה שהוא אוהב ... אני מטופלת פעמיים בשבוע בקופת חולים בעקבות לחץ דם נמוך ואנמיה קשה ולכן אני בשמירת הריון.. אסור לי להיות לבד ואני צריכה שיתלוו אליי כל פעם לקופת חולים מה שהופך את זה ליותר קשה שאנחנו גרים ביחידת דיור במושב שזה נסיעה 10 דק ברכב ו שעה בתחבורה ציבורית בגלל המעבר בתוך כל המושבים ולכן כל התלותיות הזאת שיש לי בו.. הפכתי להיות חולמנית ואפתית מלאה בחרדה . מרגישה לא טוב עם עצמי שאין לי עזרה ולאף אחד חוץ מבעלי לא אכפת מאיתנו .. הוא עובד בעבודה שהוא לא אוהב ומתפזר רק בשביל שיוכל להיות איתי שצריך ולא להשאיר אותי לבד, כמובן שהמשכורת מינימום .. ואני בזמן הזה בבית לא עובדת וכל היום מסתובב סביב מה אוכל בבוקר בצהרים ובערב .. ימים שלמים שאין לי כוחות להכין לעצמי ארוחות ואני מגרדת את עצמי בכוח למטבח מפחדת שעם זה ככה בהריון מה יהיה בלידה ולאחר מכן? 😭