1. מה יכולה להיות הסיבה לתינוקת בת שנה וחודש להתעורר שעתיים אחרי שהלכה לישון שנת לילה, להיעמד בלול ולבכות? לא רוצה מוצץ או אוכל... אני מבינה שזה כנראה תשומת לב. אנחנו פשוט יושבים לידה עד שהיא חוזרת לישון (בערך תוך 20 דקות). יש משהו לעשות בשביל שלא יקרה או שזה תקוה כזאת ידועה שהם מתעוררים לתשומת לב (או שיש סיבה אחרת??)
2. בטיפת חלב אמרו לי שבגיל שנה - לקום פעמיים-שלוש לאכול זה קצת הרבה ושאתן לה מים במקום מטרנה. בעיניי אם היא ישנה מ6 וחצי בערב עד 5 בבוקר זה לגיטי מספר הפעמים, לא? ואיך מרגילים לתת לה מים? היא שותה שלוק,מבינה שזה לא מטרנה וישר מתעצבנת ומעיפה את הבקבוק..
3. חשבנו שבגלל שהיא קמה לאכול פלוס מינוס כשאנחנו הולכים לישון, להכין לה בקבוק ולהניח לה במיטה וככה לחסוך לנו את הלהתעורר ולתת לה. אמממה, שהיא מסיימת לאכול ולא רוצה לחזור לישון לבד (ואז אנחנו בכל מקרה קמים וזה גם יותר קשה להרדים אותה). זה עניין של היא תתרגל לחזור לישון או לא? ואם כן, האם כן להתיישב במיטה שתראה אותי או "להתעלם" ?
4. מתלבטת האם לא מיותר לקנות עכשיו מנשא (בעיקר לטיולים). מה אתן חושבות?
האם יש משהי שמכירה את המנשא דגם HIP של ארגובייבי או את המנשא גב דגם finder של צ'יקו ויכולה להמליץ/לא? או אולי רעיון למנשא אחר..?
תודה למי שקראה, אשמח למענה אפילו לחלק מהשאלות.