קודם כל מה הקשר פה גלות לא ברור לי. בשום מקום שאני מכירה הלכות טהרה וצניעות לא קשורות לגאולה כלשהי
ובלי קשר, בנותי רואות אהבה וחיבוק וזוגיות וכו ביננו. אין שום קשר לשיתוף שלהן בעובדה שאסורים לפעמים, ממש לא מתאים בעיני ש״יראו״ ויהיו שותפות בתשוקה שלנו. התיאור שלך עשה לי מאד מאד לא נעים, לו הייתי רואה ומדברת עם ההורים שלי בצורה הזו נראה לי שהיתה לי טראומה מהענין.
פתיחות זה דבר אחר לגמרי. פתיחות זה לדבר עם הבנות שלך על הגוף, אם את רוצה לדבר איתן לפני החתונה להדריך אותן מה כדאי וראוי, פתיחות זה שיראו חיבוקים ואהבה בדיבור ובהתנהגות בין ההורים, פתיחות זה בדיבורים בעיקר. וכל אחד יכול לפתוח . והתנהגות זוגית רואים אצל ההורים
מין, אישות, איך שתרצי לקרוא לזה זה פשוט לא משהו שלומדים מראייה מההורים, ה׳ ישמור מהרעיון הזה. סליחה, אני אחד האנשים הכי פתוחים בנושא, ואני יכולה לדבר עם הבנות שלי על הגוף, על נשיקות, על משיכה בין בנים לבנות. באיזה גיל בדיוק את חושבת לדבר איתן על ״מה שעושה להן טוב״??
מפה ועד לדבר או להראות להן שיש תקופה שאנחנו אסורים ושאני משתוקקת לבעלי (שאני אסביר להן גם בדיוק למה אני משתוקקת לדעתך? או אולי אני אגיד להן להקשיב מאחורי הדלת לקולות שיהיו פתוחות וידעו בעתיד שזה בסדר שיש קולות?)
ממש ממש ממש לא.
ואף בן אדם חילוני או לא , לא מקבל חשק לסקס בגלל שהוא ראה את ההורים שלו אוהבים. ממש לא. אנחנו לא בנויים להסתכל ככה על ההורים שלנו וטוב שכך.
כן, חשוב להיות פתוחים ולדבר על הנושא כל אחד בגיל שנראה לו מתאים, חשוב ללמד את בנות שלנו לאהוב את גופם וזה נעשה על ידי זה שקונים להן בגדים מחמיאים שמחמיאים להן, שמעודדים אותם לטיפוח ולא משדרים - שמנה, נמוכה, או כל דבר אחר
מזה שאני אשתף אותן במקווה ובזה שאני מחכה בתשוקה לאבא שלהן רק רע יצא.