ובכן, התלבטותי כזו היא. יצאתי עם מישהי שלוש פעמים, היה ממש טוב וכיף ומעניין, אבל לי היה ברור לי שזה לא מתאים מכל מיני סיבות, אז בלב כבד נפרדנו. לה זה לא היה כל כך ברור ונראה לי שהיא התבאסה קצת, אבל מן הסתם לא משהו נורא, בכ"ז שלוש פעמים.
בכל אופן, במהלך הפגישות היא הזכירה כמה פעמים חברה וסיפרה עליה דיי בהרחבה. ואפילו כמה פעמים הגיבה לסיפורים שלי על עצמי והשוותה ביני לבין החברה. מסך כל הדיבורים האלה, בדיעבד, חשבתי שיכול להיות מעניין אם היא תציע לי את החברה שלה. אבל, אין לי מושג.. יכול להיות שזה בכלל לא שייך, כי התיאורים היו דיי ספציפיים ולא משהו כולל שאפשר באמת להבין ממנו שמתאים.
אז אם היא תציע לי הכול טוב ויפה, אבל נראה לי שגם אם זה מתאים באמת, היא לא תחשוב על הרעיון הזה.. וכאן נכנסת השאלה, האם כדאי לדבר אתה או עם מי ששידכה בינינו שמכירה גם את אותה החברה. כי בסופו של דבר, חוץ מכמה נקודות שהעירו ממש את תשומת לבי, אני לא יודע אם באמת יש על מה לדבר... וכמובן, שהחשש העיקרי הוא שהבחורה שאתה יצאתי תיפגע מזה ולא תאהב את הרעיון..
אז בנות, מה הייתן חושבות אם בחור שנפרד מכן לאחרונה היה פונה אליכן בבקשה כזו? ובכלל - מה הייתם עושים במצב הזה? שווה לנסות? חלומות באספמיה? אולי בכלל לא כדאי ליזום מהלך כזה שיכול להיגמר בפרידה נוספת?
תשובות יתקבלו בברכת החונן לאדם דעת.
)