הבעיה היחידה שלי בדייטים זה חוסר ביטחון עצמי... אוףחבקו"ק בנשמה!
התבוננתי בעצמי, פתאום זה קפץ לי. הקשרים שהיו לי שעבדו היו עם בחורות שהיו טובות מידי בשבילי כלומר היו יותר מידי מה שבדיוק חיפשתי וזה גרם לי סינוור. אני חושב שהן הרגישו שאני לא מספיק גבר בשבילן, שאני יותר מידי צריך אותן (באמת אולי עפתי עליהן יותר מידי) הרגשתי קצת קטן לידן ולדעתי הן הרגישו את זה....
כמובן שהבחורות לא ידעו להגיד לי את זה, הן לא ידעו למה הקשר לא עובד, סתם תחושה שהקשר לא עושה להן טוב...

אין לי מושג מה לעשות עם זה. הביטחון עצמי שלי זאת בעיה שאני מתמודד איתה כבר שנים... מצד שני אני לא רוצה להתפשר על בחורה שלא באמת מתאימה לי. טעמתי כבר יין הונגרי - אני יודע שהוא קיים...

לפחות אומרים שלהכיר בבעיה זה כבר חצי מהתשובה או משהו כזה
אוישקוד אבל פתוח
אין לי הרבה מה לומר כרגע... אולי בהמשך...
אממחיות צבעונית
למה אתה מתכוון כשאתה אומר שהן גרמו לך לסינוור?
והרגשת קטן לידם בגלל הביטחון העצמי?
ולעוף עליהן לא קשור לביטחון.. ואתה מערבב פה גם עניין של תלות (''שאתה צריך אותן..''). הם קשורים אחד בשני?
אני חושבת שתפריד בין מה אתה מרגיש שמונע ממך להתקדם בזוגיות לבין מה אתה חושב שהן חושבות, ובגלל זה חותכות ממך.
החלק השני הוא לרוב פחדים שלנו ולא בהכרח המציאות.
להסתנוור הכוונה לצפות יותר מידי מהקשרחבקו"ק בנשמה!
לחשוב על זה במשך יותר מידי זמן מהיום... ולגבי הביטחון עצמי, זה תחושה שהן נמצאות במקום רוחני ונפשי שאני הייתי רוצה להיות בו ועדיין לא מצליח.

ולגבי התלות, התכוונתי להרגשה שאני נמצא במקום לא מספיק שלם עם עצמי אז אני צריך את הקשר בשביל התחושה שיש בי משהו מוצלח. הייתי צריך את הקשרים האלה בשביל יציבות נפשית...

לא חשוב. מה שבטוח זה שההפסקה בדייטים עם כל הקושי שיש בה - עושה לי טוב. הרבה התבוננות כואבת אבל זה עוזר לרפא פצעים.
הבנתיחיות צבעונית
וזה מאד חשוב. במיוחד היכולת שלך להכיר ולתאר את מה שקורה איתך כרגע. זה מראה על המון התבוננות..
והלתלות את האישור העצמי בקשר מאד מוכר.. מעולה שלקחת הפסקה לעבוד על זה. בע"ה תראה שזה יביא לך זוגיות הרבה יותר נכונה וטובה ממה שדמיינת אפילו.
חבר יקר!י.מ!
ממה שאני מכיר אותך.
יש לך הרבה מה לתת ואתה אדם מדהים!

אולי הפער שאתה מדבר עליו הוא בין החברה שגדלת בה לבין החברה שהיתה לך בישיבה או איפה אתה נמצא עכשיו שלרוב הקהילה בישיבה היא יותר איך נגיד את זה יותר קדושה ושואפת לשלמות .
ואולי אתה מחפש מישהי שתיהיה כמו החברים בישיבה וזה לא תמיד נכון אם בכלל.
צריך לחפש מישהי שאתה יודע שאתה יכול לתת לה והיא תתן לך.
זה מהכירות שלי איתך.
ושוב למדתי ממך הרבה.
...מחפשת^

אולי:

א. לעבוד על הביטחון העצמי, לא בדברים שבשמיים, רחוקים ובלתי ישימים. לזכור שאתה טוב, לומר לעצמך לפני דייט, שאתה בסדר, ויש לך הרבה מעלות, וכייף לבחורה שתכיר אותך

ב. לא הבנתי מה הייתה הכוונה ב'עפתי עליהן יותר מידי' אבל לפעמים כשאנחנו חסרי ביטחון אנחנו נוטים לעשות כמה דברים:

-לוותר על עצמינו [לי לא חשוב, אני אסתדר עם הכל, הכל יתאים לי, ואת מעולה] לבנאדם שמולך ניתנת הרגשה שאתה מסתדר עם הכל, לו יש מרחב תמרון. כביכול הוא עושה טובה כשהוא ממשיך בקשר.

-לנסות להגיע למקום בטוח, מהפחד שזה יעלם, אנחנו תופסים חזק  [איך להעיר, אם בכלל, - לקראת נישואין וזוגיות]

-ההגדרה שלך כאחד שלא 'שווה אותה' לפעמים משכנעת אותה שאכן כך- והיא הולכת.

-לא נראה לי שזה נכון אצלך, אבל יש כאלה שחוששים מאוד מירידת ערך [כשאתה לא בטוח בעצמך, אתה רוצה לוודא שאתה בסדר] מתוך רצון להגן על עצמם, זה הופך לכ'אן מספרים הצלחות, כאן מנמיכים הצלחות/דברים טובים של אחרים'. הקשר הופך בחלקים מסוימים שלו לתחרותי, וזה לא נעים בכלל. לפעמים התחרות לא מתבטאת מעל פני השטח, אלא רוחשת מתחת אליו- אתה משווה הצלחות שלך, נהנה מדברים שהיא טובה פחות, ומנסה להשיג עליונות כדי לא להיות טוב פחות.

אז מה צריך?

-לא ביטחון בשמיים, אבל מודעות לעצמי ולדברים הטובים

-בלי לבטל את עצמך [אני לא יודע כלום, הבחור הכי חלש בשיעור, נכשלתי בכמה מבחנים הסמסטר וכאלה- דוגמאות קיצוניות, אבל על הסקאלה הזו. גם אם זה אמיתי לא חושבת שיש צורך]

-מה אני מחפש- להיות מכוון מטרה, אף אחת לא 'עושה טובה' ואומרת כן. לבדוק כל הזמן את נכונות הקשר בשבילך, ולא להיעלם בתוכו

-לפעמים יש הרגשה חסרת ביטחון, [כמו אימאלה, אחרי משפט כזה. אין סיכוי שהיא תחשוב שאני ראוי בכלל] לזכור, לומר בשקט לעצמך שאתה בסדר, ואתה טוב. למרות [ואולי בגלל]. כתבתי את זה למעלה, וזה נראה לי חשוב.

-לזכור את כל האנשים שיודעים/ שחושבים שאתה טוב. האלו שיחשבו ככה. גם אם תדלג ברחובות העיר [אולי זה לא ביטחון עצמי טהור, אבל יכול לשמש כפיגומים לביטחון העצמי האמיתי]

-יציבות- מי שאתה לא תלוי בחתונה/ קשר טוב, או בדבדרים מזדמנים אחרים

-מעשים- גם לא אתה עדיין מרגיש תלות בקשר, להשתדל לא להחצין [בד בבד לעבוד על זה] לחשוב מאיפה מגיע הצורך לשלוח הודעה נוספת [מעבר למינון המקובל]

כתבתי על ערך עצמי יותר ופחות ביטחון עצמי.

מניסיו, זו עבודה אבל היא מניבה פירות מתישהו

בהצלחה!

שמרתיאילת השחר
את מרשה אותי לשמור?

כתבת ממש יפה ומדויק, לקחתי איתי.
(אם תרשי, שיהיה מה להרהר בו בשעת מרעה...
אגב, אמרתי אשאל- לאן נעלמו הכבשים שלנו?)
יוו, כיפלי😍מחפשת^

תודה,

[אני שנייה פותחת שרשור בנסיופ וקוראת לך.

צריך דיון רציני וריאלי [בדגש על רציני וריאליחיוך גדול] על המרעה העתידי🐏🐏

כתבת יפהחדשכאן
רק שאלה: בנק' הראשונה באות ב' (לוותר על עצמנו) כתבת "כביכול הוא עושה טובה כשהוא ממשיך בקשר". אז הפיתרון הוא לשחק אותה קשה להשגה? (אני כמובן מקצין אבל בשביל העיקרון..) אולי באמת לא איכפת לי וממילא עדיף שנעשה מה שטוב לשני..
תודהמחפשת^

אנסה להסביר:

לא בעד לשחק אותה קשה להשגה [לפעמים זה עצמו יכול לספר על חוסר ביטחון] הכוונה שלי הייתה כשמרגישים שנעלמים בקשר, תופסים צד פאסיבי ומרצים.  

לא לומר שנפגעת, כי לא נעים לך להיות כל כך חלש,

לא לומר שהקשר אינטסיבי מידי/ לא להגיד לא כי 'עד שמישהו/מישהי רוצה אותי' אני לא ראוי לזה. 

גם כאן יש דוגמאות קיצוניות אבל הכוונה לכל המקומות שבהם אתה לא אתה, נעלם ורק דואג שהקשר ימשיך.  חשוב להיות עם יד על הלב, ולראות שמתאים ונכון.

אולי לא הבהרתי את עצמי, ברור שלהתגמש, לוותר זה חשוב ממש, ללכת לקראת זו התחלה טובה של קשר. אבל לא להיעלם, לא לשכוח מה אתה רוצה, מה מתאים לך.

מקווה שהסברתי טוב יותר

ואםחדשכאן
אין רצון מיוחד (בחור גמיש), הוא נעלם או שדווקא זו התחלה טובה של הקשר?
חושבת שזו התחלה טובהמחפשת^

נראלי שרק כשמרגישים שנעלמים, נעלמים.
אם מישהו הוא טיפוס גמיש זה מקסים (אולי המדד הוא כשלא נוח לך, משתדל נורא לא לומר/לתת ביטוי לזה)
הבנתיחדשכאן
אני חושב שאת צודקת.
הבעיה שהגבול דק. לפעמים יכול להיות קשה לצד השני להבחין בין מרצה לגמיש.
כמה חשובה התקשורת!
כתבת יפה, ומסכים לגבי הרובארץ השוקולד
הרגשתי שהייתה זוית נוספת שעליה הגבתי למטה.
וואו..נאור97
אעשה את זה קצר וקולע בע"הנאור97
תתקדם במה שאתה חושב רוצה וצריך.
תעבוד על הביטחון שלך.
ואז תזכה באישה מדהימה כמו אלו שהכרת. רק שעכשיו זה יבוא ממקום של שיוויון ולא של נחיתות שלך מולן.
כלומר לא מתלות שלך אלא מבחירה שלך.
אמן ואמן ותודהחבקו"ק בנשמה!
קצר וקולע ממש, שכוייחארץ השוקולד
אהבתי
בלתק, באמת בעיה לא פשוטה וכל הכבוד שאתה מודה בהארץ השוקולד
מעריך גם את ההתמודדות לאורך שנים.
אישית, הייתי ממליץ להתמודד עם זה קודם עד שתהיה מבוסס יותר ואז תחזור לצאת, לא טוב לצאת מתוך רגשי נחיתות וחוסר ביטחון עצמי.
תחשוב על רכב שתנסה למכור, אם אתה חושב שהוא כה גרוע כשהוא לא באמת אז תמכור אותו בעשירית המחיר מהשווי שלו. אז מה יקרה כשאתה מנסה להתאים את עצמך לדמות אחרת ותחוש שאתה שווה פחות ממי שאתה?
הדרך להרגיש בנוח עם אנשיםימ''ל

היא להוריד את רמת האכפתיות מהם. (מבוסס על חתימה לשעבר של @שמן פשתן)

כלומר: תהיה אתה בלי לחשוב מה יחשבו עליך, ככה תהיה יותר נינוח ובטוח בעצמך. תחשוב "זה אני ואני מציג את מי שאני כמו שאני, מה שיחשבו עלי בגלל זה זו כבר לא דאגה שלי". בפועל אתה גם תיראה יותר טוב כי תתן לעצמך להתבטא ולהיות שם באמת, ולא רק כצופה על עצמך מהצד על תקן מבקר (מלשון ביקורת).

בהצלחה חבקוק יקר.

מסכימה^^שמן פשתן
(לא בדיוק להרגיש בנוח. יותר בכיוון של להיות רגוע ולא לחוץ)
יפה, רק אומר שישר זיהיתי את מקור הציטוטארץ השוקולד
לא אהבתיהפי
מסכים, רוצה לדייקקוד אבל פתוח
לא שלא אכפת מהאנשים, לא אכפת ממה הם חושבים...
נכוןימ''לאחרונה
בהתחלה רק ציטטתי, מה שהערת זה מה שבאתי להדגיש ב'כלומר'.
הבעיה שלךאוריה,
היא מודעות עצמית שקרית.
נסה לחקור לעומק מדוע אתה חסר ביטחון.
הסביבה שלך לא מפרגנת?
חברים ציניים?
בוס לא הוגן?
משפחה לא תומכת?
חוסר ביטחון הוא פועל יוצא של סביבת חיים לא תקינה בעבר/הוה.

ברגע שמצא את הבעיה, עשה הכל כדי לפתור אותה.
גם אם זה לפתוח בחיים חדשים
אני גם חשבתי כך פעם על עצמימשועמם למדי

אבל זה לא כ"כ נכון באמת..

כשתגיע בע"ה האחת שהקב"ה באמת ייעד בשבילך, היא תגיע עם רצון לפגישות,

זה יגרום לכך שהיא תדע להתמקד בטוב שלך,

ובמקביל להכיל את חוסר הביטחון שלך ו/או חסרונות אחרים שלך.

כשאני וארוסתי נפגשנו,

עשינו כבר בפגישות הראשונות את כל הטעויות האפשריות על-מנת שנגרום לכך שהשני ירצה "לחתוך".

איכשהו ובעזרת ה' יתברך, יצא ששנינו ידענו להתמקד במכלול האישיות זה של זו, ולחזק זה את זו בנקודות החולשה שלנו.

יהי רצון שכולם כאן ימצאו בקרוב את ההשלמה האמיתית משורש נשמתם!

מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
וזה הצחיק אותי ממש😂

סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
גם אם לא היה נופל בסינון הראשוני הזה, די מהר היו מתגלים פערים בינהם בדברים אחרים 
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון

אבל בעיקרון היא צודקת, לא?

הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה.. 

יש סיפור על הרב אליהואחד איש

פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות

הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)

אז הנה משהו הפוךנחלת

אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל

את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,

הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת. 

ולא הוסיף יותר.

למה זה הפוך?אחד איש
….פ.א.אחרונה
חח למה לא?Lavender

אני בעד, 

לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:

לענ"דנחלת

1.  היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.  

2.  זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.

3  הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!

אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר

עם שטויות

למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאר

פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃

מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb

זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"

ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"

למה בעצם?ריבוזום
מה עומד מאחורי ההצעה?

אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)

למה עדיף להמנע?advfb

את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.

אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה. 

והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".

כחתול זמני,חתול זמני

רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.

אסבירריבוזום
לגבי ילדים, יש מחקרים בנושא. לדוגמא: נתנו לכמה ילדים לצייר ציור, לחלק החמיאו שהציור מקסים ושהם "ממש ציירים", ולחלק החמיאו על דברים ספציפיים בציור: "אני רואה שהשתמשת בהרבה צבעים. עבדת ממש קשה על הציור הזה!". משהו בסגנון. אחר כך הציעו לילדים לנסות משימת ציור מסובכת יותר. הילדים שהחמיאו להם המחמאה מהסוג הראשון נטו יותר להימנע, לעומת הילדים מסגנון המחמאה השניה שיותר קידמו בברכה אתגר חדש. 
המשךריבוזום

יש עוד מחקרים דומים.

הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?

ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.

זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים. 

אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
למה? לא יודעת מלא אור אהבה חמלה רק להיות לידו זה עוזר לי להיות טובה יותר ולראות מה חשוב באמת בחיים

הוא כמובן לא קשור לכאן

יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
תודה רבה. מאמצת. בעזרת השם.נחלתאחרונה
קבוצות שידוכים לדתי תורני/ חרדלניקיsh121234

שלום

האם קיים קבוצת ווצאפ עם הצעות של בחורים דתי לאומי תורני או חרדלניקים בגיליי 20-29?

קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

להעביר לפורום המתאיםברוקוליאחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמותאחרונה

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

אמןהפי

אולי יעניין אותך