זכיתי בבעל מקסים ונדיר, מתגוררים במושב בערך 10 דק נסיעה להורים שלי 15 דק נסיעה להורים שלו.
במהלך השנה וחצי האחרונות נותק הקשר עם ההורים שלי מס פעמים מאחר ולא הסתדרנו, כעסו עליי שאני מתחתנת לפניי אחותי הגדולה שזה לא מכבד וכו ושאני צריכה לחכות עד חופתה (פרימיטיביים) שראיתי שרק מתנכלים לי עזבתי את בית הוריי לדירה של חמתי במשך מס חודשים ואז עברנו לגור במושב קצת לפני החתונה במשך שנה ההורים שלי לא דיברו איתי. מס ימים לפני החתונה אחרי נתק ארוך ההורים שלי יצרו קשר ובקשו להיות נוכחים בחתונה בחופה ו מוזמנים שלהם.. יצא שהסכמנו בשביל לא לחטוא בכיבוד אב ואם. ומאז אנחנו בקשר לא הכי וואו אבל בסדר.
לפני מס חודשים הבנו שהשכירות שאנחנו משלמים גבוהה מידי זאת הוצאה גדולה מידי בשבילנו ושעדיף שנחזור לבית של ההורים שלו כדי לחסוך יש לנו סכום יפה התחלתי ותוך שנה נוכל לקנות דירה משלנו. לבעלי בבית ההורים יש חדר נפרד שכולל שירותים מקלחת לדר ארונות וכו עשינו איתם את השיחה והם כמובן הסכימו שנחזור ונקבל עזרה ונעשה קניות ביחד והתינוק שבדרך ... חזרתי לבית עדכנתי את בעלת הדירה שנעזוב בקרוב ואמא א לה דיירים אחרים. למחרת חמתי יצרה איתי קשר מבלי שבעלי ידע ואמרה לי אני מבקשת שתשכחו מהשיחה אתמול אל תבואו לגור פה אל תגיעו לאזור הזה הבנות שלה (שהן בעצם הגיסות שלי) עושות לה את המוות על כך ואומרות לה שעם אני אבוא ואגור אצלה הם יהרסו לי את החיים עם בעלי והתינוק רק יראה שחור כל התקופה שלו שם... מהחוצפה של הרמת שיחה אני בהלם לא הצלחתי לענות לה כי לא יודעת מה עושים במצב הזה ... שתקתי והיא אמרה שהיא ובעלי החליטו לשלם לנו את השכירות בחצי שנה הקרובה וכך זה נגמר. בערב החג לפני חודשיים היינו שם ובאמת ומשום מקום הגיסות שלי התחילו לצאת עליי שאין לי עם אגיע לשם עם הדברים שלי באיזה שהוא שלב או שאני יצפה שלמתי תעזור לי אחרי הלידה - אני עשיתי את התינוק אני התחתנתי אני יקח אחריות על מעשיי ולא יבקש עזרה מאף אחד מהם ובטח שלא אהיה אצלם! כל זה בצעקות שאני עם בטן הריונות החלטתי לקום ולצאת משם בערב החג ולנסוע לדירה שלנו.
חייבת לציין .. הבית של חמתי מוזנח כבר תקופה לטענתה בשל גידול של נכד אחר אצלה בבית. ההזנחה היא לא ״תקופה קצרה״ כמו שהיא מציינת אני מדברת על רמה של שנים על גבי שנים, אני יכולה לבקר שם היום לחזור עוד שבועיים והבית באותו המצב.. ניקיון שירותים רק בחגים, ערמות של כלים במשך שבועות עד שיהיה לה חשק לקום לנקות .. היא יכולה להחליף חיתול לילד ובלי לשטוף ידיים ללכת למטבח ולהכין אוכל לא להתקלח שבועות גם היא וגם הנכד כי אין להם חשק.. דברים הזועם אבל יש לב לב טוב והיא אישה חמה! כבר שנה וחצי שהיא תופסת אותי ואומרת לי בכל הזדמנות שהגיסות שלי שונאות אותי עד כלות נשמתן מקנאה .. שהתחתנתי ואני מסתדרת
בלי הורים או משפחה, שיש לי בעל כזה נהדר (שהוא אח שלהן!) ואיך הן לא זכו בכזה דבר, שאני בהריון מתקדם ולטענתה זה מקנאה וכך הכל ארוחת ערב בשישי הן יושבות ומקללות אותי ואין לה מה לעשות עם זה. גם פה שתקתי .. חונכתי בדרך ארץ ואני לא ארד לרמה שלהן!
היום שוב עלתה השיחה של לעבור לגור אצלהם כי קשה להם לשלם את
השכירות שלנו, הם עדכנו את בעלת הדירה ויש לי כמה ימים לארוז את עצמי ולעבור למקום אחר .. אתן שואלות איזה מקום? גם לי אין מושג .. הם מלמדים את בעלי שכירות זה כסף לפח, ולבוא אליהם זו גם לא אופציה כי יעזו לי את המוות .. אז לרחוב? אני המצאת בשמירת הריון מתחילת ההריון בגלל אנמיה קשה, מגרנות ורק המחשבה שאני צריכה לחזור לשם עם תינוק גורמת לי לרצות למות ..
לא מבינה למה הריוניות אחרות מוקפות אהבה ואני סובלת מפעם לפעם .. לא מצליחה להנות מעצמי להנות מהתקופה פשוט בוכה כל היום.. אלוהים תעזור לי!!!!
כמובן שניסיתי לשכנע את בעלי שלגור בדירה שכורה בנתיים רחוק מכולם זה הכי בריא בשבילנו אומנם הכסף לפח אבל זה חיים שלנו, פרטיות משפחה שהיא שלנו בלי כל החרא הזה שצף אצלהם אבל הוא בשלו .. טוען שהצד שלי לא עוזר ולא מתערב בכלל אז אין מה להתווכח.
רק המחשבה שאצטרך למצוא את עצמי מתניידת עם בטן הריונות ורק בורא עולם יודע איזה שחור מחכה לי מהצד שלהם .. יש לי מחנק בגרון!!!
בבקשה - כלות שגרות אצל החמות או בנות שלא מסתדרות עם הגיסות תנו לי כוחות ועצות לתקופה הקרובה