בעיניי הכל תלוי בך,בצרכים שלך ובדרך ההסתכלות שלך על הדברים.
כל אישה מגיעה בזמן המסוים שלה שבו היא זקוקה לעצה וייעוץ רפואי. הרופא יכול להיות מורגש כנחמד ואמפתי, או בפעמים אחרות מרגיש קר ומרוחק. זה מאוד תלוי גם באיזה יום תופסים גם אותו... לא רק איך האישה מגיעה...
לכן,בעיניי, המלצות באינטרנט הן חשובות, אך בסופו של דבר את היא את, ואת תצטרכי להחליט עלגופך ועל הריונך מה לעשות. וזה מה שחשוב באמת.
לאחר ההקדמה אני יכולה לספר על החוויה שלי,וגם להסביר מעט על קלקסן. (את זה אעשה בשירשור נפרד לטובת נשים נוספות שאולי לא יפתחו את השרשור הזה).
הלכתי לקופרמינץ לאחר שהרבה פרופסורים אמרו לי שלא כדאי לי להיכנס שוב להריון,כי היתה לי רעלת הריון פעמיים וזה עלול לחזור שוב ולסכן את חיי. הם דאגו לי.
רציתי לשמוע עוד חוות דעת לפני שאני סוגרת את הבסטה ומנסה כיוונים אחרים להבאת ילד לבית.
הראיתי לו חומר רפואי שנאסף בקפידה ובכאב לב במשך זמן ארוך, כולל הטפסים של הלידה השקטה, בדיקות קרישיות, בדיקות של הכליות ועוד.
הוא עיין בהכל, לא באמפתיה מרובה. הוא היה מקצועי וחותך. אבל הוא נתן לי תקווה אדירה ומדהימה.
הוא אמר שלדעתו אני יכולה להביא עוד ילד, אך לקחת קלקסן בכמות שהיא לפי משקל (לא שקלתי מעט... ), וזו כמות נכבדה. יותר מ-60 מ"ג.
הוא גם אמר שיגדיל את המינון כשאעבור שבוע מסוים בהריון.
כל זאת הוא אמר שיעשה תחת השגחה צמודה ולקיחת אחריות מלאה על הליווי שלי. הוא אמר שבעיניו יש להריון הזה מעל 94 אחוזי הצלחה, עם עובר בריא ואני אהיה בריאה.
מה אני צריכה יותר מזה....?
הלכתי עם השיטה שלו.
היו רופאים שהתנגדו למינון, שאכן היה גבוה מאוד!
אך הוא השגיח והיה איתי ושמע את התוצאות וליווה ובדק.
אז נכון, הוא לא היה אמפתי ורגיש כפי שהייתי צריכה, אבל הוא עשה את העבודה ועזר לי להביא ילדה לעולם.
את באמפתיה קיבלתי מהאיש שלי...