אז הקטנה בת 4 שבועות, יונקת בלבד, ואני רוצה להתחיל לשאוב לראשונה. השאיפה היא לתת לה ארוחה אחת שאובה, ואולי להתחיל להקפיא אם יהיה לי מעבר. מספר שאלות ברשותכן:
1. מה הכמות שאמורה להחליף לה ארוחה בגיל הזה? איך יודעים כמה לתת לה? בהנקה היא יונקת כמה שבא לה ואין לי מושג לגבי הכמויות כמובן...
2. נניח והיא אמורה לקבל כמות מסויימת. אם אני שואבת דו"צ, אני מניחה שאני יכולה לאחד את הבקבוקים משני הצדדים לבקבוק אחד (בהנחה שמצד אחד בשאיבה אחת לא יצא מספיק)? מה לגבי אם שני הצדדים לא מספיקים - אפשר לאחד כמה שאיבות לבקבוק אחד? אפשר לאחד שאיבות מימים שונים לבקבוק אחד? יש חוקים לעניין הזה?
3. אם אני שואבת ומתכננת לתת לה באותו יום או למחרת (כך שאין טעם להקפיא), אני יכולה להעביר מהבקבוקים של המשאבה לבקבוק רגיל ולשמור אותו במקרר? או שבעייתי כי הבקבוק של המשאבה סגור לגמרי ובבקבוק רגיל יש את הפטמה (שהיא מחוררת, ולכן אולי בעייתי כי נכנס אוויר או לא יודעת מה)?
4. קצת לא ברור לי מתי אני אמורה להכניס שאיבות ללו"ז... כרגע היא יונקת בערך אחת ל-3 שעות, בערך שעה כל פעם (ולפעמים יותר). זה אומר שבמקרה הטוב יש לי שעתיים בלי תינוקת שיונקת ממני. בשעתיים האלו אני אמורה לשאוב? בכלל יצא לי משהו...?