הלוואי שלא לכל סיפור שאני שומעת אשליך על עצמי ואחשוש שגם לי זה יקרה...
הלוואי ואפסיק לחפש לילדים שלי בעיות.. אז מי אם הוא רזה והוא לא כזה גבוה כמו אבא שלו שהיה בגילו ואז מה שיש לו איזה נקודה על העור מי החליט שזה מעיד על הנורא מכל?
הלוואי ואני אפסיק להיות עם בחילות כל פעם לפני שאני או בעלי מקבלים תוצאה של איזשהי בדיקה.. אפילו הכי פשוטה...
הלוואי שמושלם לי אני לא אכנס למחשבה לא יכול להיות שמושלם לא הגיוני.. בטח עוד רגע יקרה משהו ... כל היום אני בסטרס. במן לחץ. הילדה איחרה מחברה מבית ספר ישר אני בסרטים שקרה משהו ...
בעלי לא עונה או הפלאפון סגור אני כבר בודקת אם לא היה פיגוע או תאונה.. לא אין ליocd כבר הייתי אצל פסיכולוגים.. אני פשוט בן אדם חרדתי שרואה שחור. אני תולה את זה באמא שלי שתמיד רואה שחור אז מן הסתם ספגתי את זה גם.ולמה אמא שלי ככה?? כי סבא שלי חזר גמור מהשואה... בן 37 עם גוף של זקן. סכרת לחץ גם.. מעצבים מלחץ...וגם סבתא חזרה מהשואה לחוצה אבל לפחות לא הראתה. האווירה תמיד של לחץ יאוש ראיית שחור.. כל האחים שלי כאלה. ואני רוצה להפסיק לפחד. אני רוצה לחיות בשלווה ולראות רק טוב. יש תקופות שזה על מי מנוחות... אבל עכשיו אני בתקופה שזה התפרץ... הלוואי ויעבור. אם למישהו רעיון איך יוצאים מהמעגל הזה? שדרך אגב בעלי יצא ההפך.. הכי לא לחוץ ורואה רק טוב. לא מתרגש מכלום.. אני אחרי 2 הפלות. מתפללת לה' שאקבל מחזור... רק כדי לברוח מהלחץ של היריון נוסף. כל כך מתסכל ועצוב. אבל אם אגלה השבוע 2 פסים אני אבכה נורא.. ולפני חודש רציתי ועכשיו רועדת מפחד.. שה' יגאל אותי מהטירוף המייאש...
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..