וואי אחי, אני יודע טוב טוב מה זה להטביות, אני יגלה לך סוד - להטביות זה הדבר הכי כואב ומצער בחיים!!!,
כמובן שבהתחלה, לאנשים מסויימים זה מענג מאוד כמו כל תאווה, אבל אח"כ, מי שממש את הנטיה הזו, כמין דוק יורד עליו, הוא מאבד את הקשר החיי עם כל "הנברא", עם הטבע!, ועוד יותר הוא מאבד את הקשר עם "הבורא" יתברך!!, הוא נכנס למין אפלוליות וחשכה נוראית!!, החיים מאבדים את טעמם!!, אני אומר את זה מהיכרות קרובה מאוד.
ואח"כ קשה מאוד לצאת מזה, מכמה סיבות -
א. לא מספיק להפסיק עם ה"התקבעות של ההרהורים" ו"המעשים" ההומסקסאוליים, צריך לדעת גם להסיר את האפלולית הנוראה שירדה על האדם בגלל מה שהיה בעבר,
הייתי אומר שהתיקון הוא בשני בחינות, מבחינת "הקבלה לעתיד" אך גם מבחינת "החרטה על העבר"!!, דהיינו שכמו שבתשובה יש צורך להתחרט על העבר לטהר את הרע שבנפש, כך גם בנוגע ללהטביות יש צורך לא רק לקבל לעתיד, כי אם גם להתחרט על העבר, היינו - ניקוי הרעלים שהצטברו בנפש מכוח מימוש הנטיה התוך מגדרית, שרק בשילוב שניהם יהיה אפשר להחזיר את הקשר החי הבריא עם הכל.
ב. גם אם נניח שהאדם הצליח לצאת מין "האפלולית" הזו, ולחזור לקשר בריא עם כל הבריאה (דרך אגב כשאמרתי שהקשר נהרס - התכוונתי גם כלפי בני אדם, כמובן...), עדיין לאחמ"כ שוב תתעורר אצלו הנטיה והוא ירצה לממש אותה, ושוב הוא יפול לאפלולית נוראה, וחוזר חלילה, ואז יוצא שהוא נמצא במין "מחול שדים" מתיש ומערער את כל הנשמה מיסודה, ועל כן זה נחשב שהוא לא הצליח לפתור את הבעיה התוך מגדרית (כן כן, הנחת היסוד הפשוטה, שאם זה גורם כל כך הרבה צער וחוסר בריאות טבעית של הנפש, זה אומר שזה בעיה!!, גם בלי קשר לאיסור ההלכתי שבזה), הוא צריך לבוא לפתרון רחב יותר שימנע גם את מחול השדים הזה.
לא אכנס למהו הפתרון הנכון לפענ"ד ונסיוני, רק אציין שתיאור זה שתיארתי את הלהטביות בא לידי ביטוי במחקר חשוב שהתפרסם בארה"ב הוו"ד בעולם קטן שנת תשע"ח כמדומני, שאחוז המחלות הדכאוניות וגם ההתאבדויות בקרב הקהילה הלהטבית הוא גדול לאין ערוך מהאחוזים בקהילה הרגילה, אינני זוכר את הנתון המדוייק, אבל זה לא פורפורציונאלי כלל וכלל!
אם משהו מעוניין שאכתוב את הפתרונות המועילים לבעיה, לפי קוצר דעתי והכירותי עם הבעיה, שיכתוב לי זאת, או בשירשור כאן או בשיחה אישית, משום שאינני רוצה לטרוח לחינם.

זה לא דוקטורט אבל אם כבר מעניין אם כך למה הוא מגיב מאנונימיי? או שהוא מגיב מאנונימי רק בקללות חח ואז אני מבין אותו

יש לך זיכרון צילומי לניקים …