א. שאלותצח ואדום

א. תנו קצת רקע על הישיבה בבקשה!?

ב. זה ישיבה תיכונית אוו הסדר??

ב. ישיבה תיכוניתמחפש את האור..
א. ישיבה קטנה, אווירה משפחתית מאוד (רק 120 תלמידים* כאשר ההבדלים בין השכבות לא משמעותיים כמו במקומות אחרים. יש אווירה של אמון בישיבה. מקום מקסים, מלא שלווה, ויחד עם זה ניתן לקפוץ לכינרת ולטבריה תוך 10 דקות בלבד...
בקיצור, אין הרבה מה להגיד, הישיבה מדברת בעד עצמה, תבוא ותתרשם!!!
אה, וגם הטיולים בה זה משהו פגז, ובעיקר הסדנאות, שהם משהו מטורף: שבועיים בשנה שבהם נוסעים (שבוע בתחילת החורף ושבוע בסוף) למקומות שונים בארץ, וחורשים אותם מכל בחינה, גיאוגרפית, טופוגרפית, היסטורית, גיאולוגית,בוטנית, זואולוגית, אמונית, יהודית ומה שלא תרצה, ובנסוף לכל הגיבוש המדהים שעובר בסדנאות, זה משהו שנשאר איתך לאורך כל השנה!!! יש שמונה סדנאות בסך הכל במשך ארבע השנים, והן מסודרות כאן לפי סדר התרחשותן מתחילת כיתה ט' עד סוף שמינית: חופים, גולן, מדבר יהודה, גליל, נגב, הר (איזור שומרון),אילת, ירושלים(סדנה עיונית ברובה אך גם מעט מסלולים)

אני אישית ממש אוהב אותה! 
   אין הנחתום מעיד על עיסתומתי666
לא שחס וחלילה אני לא מסכים עם הנ"ל, אבל אני חושב שלכתוב דבר כזה זו קצת הגזמה...
אין שום מקום מושלם (שלא כמו מה שמובן מהמכתב הנ"ל)
שלא תבין לא נכון, אני לרגע אחד לא מצטער שאני לומד שם, ויש לי הרבה יותר דברים חיוביים להגיד על הישיבה, אבל...
כמו שאמרו לפני, בא ותתרשם!
לא בא לי לפרט, אז אני אגיד את הדבר שהכי טוב בישיבה  (כמובן, כפוף לדעתי בלבד...)
הגודל של הישיבה. כיתה למחזור, 4 לישיבה, סה"כ 120 תלמידים לישיבה, זו באמת אוירה משפחתית טובה וכיפית! זה נותן המון!!
אבל למה בונה חייב לכתוב בכל תגובה יותר מ20 שורות?איש אחד
לאיש אחד-אנונימי (פותח)
אתה מתנהג כמו תינוק עם הערות שלך..
גם אם חשבתי לבוא לישיבה עכשיו כבר לא!
איזה מין אנשים אתם שיורדים ככה מגעיל אחד על השני?
גם בישיבה שתלך אליה יש אנשים כאלה..חזי .ש.
אולי.אנונימי (פותח)
אבל כאן זה בטוח!
שום דבר לא בטוח.יאיר ויזנר
אתה לא יודע מה קורה בין אנשים בפא"פ רק לפי מה שהול בוירטואלי.
אולי (רק אולי) הם החליטו לעשות את זה כדי שכולם יחשבו שהם שונאים אחד את השני? אולי יש להם סיבות אחרות שאנחנו לא יודעים? אולי זה אותו משתמש עם כמה ניקים?

אם תשפוט מישהו עוד לפני שאתה מכיר אותו, וזה עוד לפני שראית אותו... בוא נרק נגיד שזה ממש לא מה שהמשנה אומרת ש: "חייב אדם לדון את חברו לכף זכות".

בצלב"א,
אני.
תודה ויזנראיש אחד
עבר עריכה על ידי איש אחד בתאריך כ"ט תמוז תשס"ט 19:26
אבל הייתי רוצה לספר כמה ברים לצדיק הנסתר ולאלה שירצו לדעת...

מחפש את האור ואני מאוד מיודדים. הייתי אצלו ואנחנו חברים בלב ובנשמה, והחלטנו לעשות חיים וירטואליים בחופש.
אולי זה לא נראה כל כך טוב בפורום, אבל אם זה כלכך מפריע לך, למה שלא תפנה אלי בש"א?

שתיים, רק לחזק קצת את ויזנר, אם אתה כל כך ממהר להסיק מסקנות מדברים כאלה ועוד בפורום, אז אני מאחל לך הרבה הצלחה בחיפוש ישיבה...

נראה לי מיצינו... 

מסכים עם כל מילה!מחפש את האור..אחרונה
צדיק נסתר, זה בסדר, הכל נעשה בהסכמה ואנחנו אחלה חברים, רק שזה הדרך שלנו להראות את זה... (טוב, אבל "איש אחד", אתה לא חושב שהחתימה שלך עכשיו קצת פרובוקטית? אהבתי יותר את הקודמת... אם כבר תשנה למשפט שלך מתחילת השנה על החיים הם כמו נהר...)
ועוד פורוםמקפיצים נטושים

שפעם אנשים היו פעילים בו.

..מעונן

אפשר לקחת את זה בצורה טובה ולראות את המציאות כמו שהיא,

ואפשר לעשות מזה כזה בלגאן, שה' ישמור.

..מעונן

שמישהו ישים לי אזהרות טריגר. מלא. 

‏‎מעונן

..

..מעונןאחרונה

‏‎

אולי יעניין אותך