בס"ד לכולם,
רציתי להתייעץ אתכם (נטיית ליבי היא שהתשובה היא לא, אך עדיין) האם נראה לכם שכדאי לי להתחיל לחפש אשה/שידוך/ לשמוע הצעות או שמא עדיין לא.
מצד אחד, אין לי כל כך רצון להתחתן עכשיו בלשון המעטה. יתירה מזאת, אני חושב שבהתאם למצב שבו אני נמצא אני כמעט ולא יכול להתחתן במשך השנתיים הקרובות בגלל בעיות של זמן פנוי, ומעשה שכזה רק יזיק רבות בענייני גשמיות ו*רוחניות* כאחד ובגלל עוד כמה סיבות שאני מעדיף לא לפרט. ובכלל לחכות שנתיים לא נשמע לי יותר מידיי. כפי שמוזכר על יעקב "ויהיו בעיניו כימים אחדים באהבתו אותה".
מצד שני, בתקופה האחרונה מתקופה לתקופה אני מרגיש התחזקות משמעותית ביצרים נמוכים. אומנם ב"ה אני כמעט ולא נכשל בעברות הללו או משהו כזה (בינתיים?!?) אבל עדיין במעט זמן פנוי שיש לי אני מרגיש התחזקות משמעותית בתחום הזה... ואני מניח שברגע שאני יתחיל להיפגש כבר הרצון לא להתחתן ירד במיידית..
כפי שכבר הזכרתי בפתיחת דבריי אני חושב שבהתאם לשיקולים בעד ונגד שכתבתי כאן ברור לי שלא כדאי לי להתחיל לחפש אבל שמא יש לי יצה"ר כפול וטעיתי בחשבון? ולכן אני מעלה את הדברים כדי אולי לעשות חושבים מחדש.
עריכה: שכחתי לכתוב שזה מרגיש לי מגעיל לגמרי להתחתן עם מישהי רק כדי להשקיט את היצרים אצלי, אבל לכן הקדמתי לכתוב בצד שבעד מחשבות על חתונה שאני מניח שברגע שאני יתחיל להיפגש כבר הרצון לא להתחתן ירד במיידית. אבל עדיין....
בשביל שלא אשכח את הסיסמא לניק סימנך 9a