כדי להרדים אותו - ארוחת ערב, מקלחת, לפעמים השלמת הארוחה עם מטרנה אם הוא בקטע (ממש לא תמיד) ואז נשיקה, 'אבא ואמא אוהבים אותך' ואני יושבת בקצה המיטה עד שנרדם. בעוונותי, כשזה לוקח הרבה זמן אני בפלאפון ... לרוב הוא ישן עד הבוקר. אז מתעורר במיטה, משחק או שוכב בשקט עד שקמים אליו או קם אלינו (די חדש). הדלת שלנו פתוחה והוא נכנס, אנחנו חצי ערים בשלב הזה לרוב.
ביומיים האחרונים הוא מתעורר המוווון בלילה, ולא מצליח להירדם.. אני לידו עכשיו כבר 40 דק'. שכבתי לידו, ישהתי בקצה המיטה, שרתי המלאך הגואל, בדקתי תולעים (לקח לי המווון זמן לאזור אומץ, הסתכלתי עם פנס כמה דק' - לא ראיתי כלום. זה מספיק כדי לשלול??), הייתי בפלאפון, ליטפתי...
זה קורה כמה פעמים בלילה, הוא פשוט יורד מהמיטה והולך אלינו בוכה... נעמד ליד המיטה שלנו, חצי ישן, ובוכה... לא מסרב לחזור למיטה, עולה בכיף, ורק דואג שלא נרד.. נראה שמשו מציק לו - הוא לא שןכב באותה תנוחה הרבה זמן, והוא ממש מנסה להירדם.. מסכני שלי... לא יודעת מה מפריע לו... מבחינת הרגלי אוכל ושינה - כלום לא השתנה. אני יודעת שצומחות לו עכשיו כמה שיניים במקביל - אבל אף פעם זב לא הפריע לו לישון, ואם זה הפריע - הוא בכה וצעק.. עכשיו הוא פשוט רגוע, אבל לא ישן ... הבו לי עצה... אין לי רעיון ..
ביום הוא מצש ממש רגוע, ילד טוב ומקסים ומהמם ב''ה!!!