אני לא מתביישת
טכנית, אני לא מסוגלת להמשיך יותר
יצא לי המיץ
אני לא מתביישת
טכנית, אני לא מסוגלת להמשיך יותר
יצא לי המיץ
אי לא מבינה ממנו מילה ואני מרגישה מפגרת כל כך
לחזור על האינטגרציה
פשוט אין לי כוח אליה כי היא לא מרגישה לי טובה
בדרך כלל אני עושה דברים טוב. עכשיו לא.
לכתוב את המכתב הפנייה ההוא
אבל בעיקר המצגת
אני אמורה להגיש מאמר דרך מצגת ואני לא מבינה אותו אז אין לי איך להגיש אותו. אני חייתי ביניכם.
יש משהו שכפורום נוכל להועיל בעניין?
נגיד לחשוב איך להבהיר את המאמר עצמו
מישהו נהדר מכאן תרגם לי חלק וזה עזר, אבל אני פשוט לא מבינה את המאמר באופן כללי. לא את השאלות שלו, לא מה הוא רצה בכלל להוכיח, לא כל מיני דברים באמצע.
אבלל תודה.
מה שהכי חשוב לי זה מטרת המאמר, כי בחיי שלא הבנתי אותה
(יש שם 4 שאלות? אז זה)
מטרת המחקר זה הפרק, והוא די ארוך, ובתוכו השאלות.
ואלו הן.
What absolute performance levels can children identified as at risk of reading difficulty in fall of kindergarten (< 30% on letter-naming fluency) attain on a range of reading measures?
2. What is the probability that children identified as at risk in kindergarten who receive small-group supplemental intervention will move out of risk (> 30th percentile) at intervals from kindergarten through third grade?
3. Are there risk patterns of children that characterize RTI across grades? And is response differentiated by type of reading intervention
למשל
risk of reading difficulty in fall of kindergarten (< 30% on letter-naming fluency)
children identified as having it
What absolute performance levels can they attain
on a range of reading measures
אבל תוהה אם זה מוסיף במשהו
אבל נראה לי שהניסיון השני היה מוצלח יותר
בהחלט 
איפה משלמים? 
מחנויות יד שניה 
פסידוניתמעניין
What absolute performance levels can children identified as at risk of reading difficulty in fall of kindergarten (< 30% on letter-naming fluency) attain on a range of reading measures?
אילו [רמות תפקוד מוחלטות] יכולים [ילדים שזוהו עם סכנת קשיי קריאה {בשלהי? או נשרו מ-?} הגן] להשיג, ב- [מגוון של מדדי קריאה / אמצעי קריאה]
2. What is the probability that children identified as at risk in kindergarten who receive small-group supplemental intervention will move out of risk (> 30th percentile) at intervals from kindergarten through third grade?
[מהי הסבירות] ש [ילדים שזוהו בסכנה בגן הילדים, שמקבלים תוספת עזרה בקבוצות קטנות] הם [ייצאו מכלל סכנה (אחוזון שלושים ומעלה)] ב - [מרווחי הזמן מגן הילדים ועד כיתה ג']?
3. Are there risk patterns of children that characterize RTI across grades? And is response differentiated by type of reading intervention
האם ישנם [דפוסי סכנה לילדים] שמאפיינים RTI בין כיתה לכיתה? והאם [התשובה מושפעת מסוג של עזרה בקריאה]
פסידוניתכעיקרון FALL בהקשר הזה היה סתיו, אבל 
באמת קשה להבין כשלא נמצאים בתוך המאמר.
ו-RTI זה רספונס טו אינטרונשן, בדקתי במאמר.
תודה רבה רבה!
בא לי בירהבזכותך הפסקתי להרגיש מטומטמת
ואני עומדת לספר למרצה שלי שחברה שלי שדוברת אנגלית ברמה גבוהה חופשי אמרה שהוא קשה.
חרטטי חופשי פסידו
איזה נוסטלגיה
יואוווו
ארץ ארץ ארץ 🎶
ארץ השוקולדמה איתך?
איזה מוזר זה להציץ לכאן 😅
אני סבבה,
יש בזה משהו
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הז?

פורום עזוב שאפילו כשמחפשים תשובות מהארכיון לא מבינים מה עניינו.
יש סף איכות שנדרש ממשתמשים פה
וזה ייקח אותנו לדיון מרתק על אליטות במגזר
לא נטוש... יש עוברי אורח מידי פעם 

שמן פשתן