חדשות!!!xxxבת-יםxxx
התפתחות מצערת מאד:  הרב שרלו עבר רשמית לשמאל (קורא לאולמרט לממש את ההתכנסות)
ראה פרטים בסוף -- קודם כל כמובן הודעות על פעילות.  

צלצלו 202-456-1111!!!
זהו מספר הטלפון של הבית הלבן, הם סופרים כמה שיחות טלפון נכנסות כדי להביע התנגדות לתכנית ההתקאסמות של שמאלמרט אז אנא -- התקשרו עכשיו (24 שעות ביממה). שואלים אותך מאיזה מדינה אתה בתוך ארה"ב -- אם יש לך כתובת אמריקנית  - תענה, אחרת- הסבר בפשטות שאתה מתקשר מהארץ.

אתה איש הקשר שלנו לאמריקנים נוספים- אנא העבר!!
אנא אנא העבר את הבקשה הנ"ל לכל חבריך האמריקנים: העבר להם את הקובץ המצורף שמכיל הן את מספר הטלפון של הבית הלבן והן מידע על הפגנה בארה"ב נגד תכנית אולמרט.... תודה רבה.

ביום שרוה"מ אצל בוש -  צעדה ונטיעות במעלה רחבעם :  יום שלישי אחה"צ, כ"ה באייר תשס"ו, 23/5/06  ב17:30- יציאה בשיירת מכוניות מהכניסה הדרומית של אפרת. אוטובוס יעמוד לשרות הציבור שאין לו רכב. ב18:00- צעדה מ'כפר אלדד' עד למעלה רחבעם -כ15 דקות הליכה בנוף מרהיב.  נטיעות להוכחת הבעלות היהודית על השטח. סיור להכרת הדרכים המובילות למקום. הדלקת משואות על הפסגה מעל הישוב ובישובים נוספים ביהודה ושומרון כאות הזדהות עם המאחזים. להצטייד במצרכים לפיקניק.  ועדי הפעולה אפרת-גוש עציון-קרית ארבע-חברון, נאמני ארץ ישראל ונוער למען ארץ ישראל. טלפונים: נדיה 0505500834  יהודית 02-9961292 דתיה 0505246770 אניטה 0505777254  תמנה 02-9938020.
"המאבק על המאחזים מתחיל במעלה רחבעם": http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252629,00.html

צעדת יום ירושלים (ריקודגלים) מוקדשת השנה לפולארד: יום ה' - כ"ז אייר 25.5. 15:30 - התכנסות בגן העצמאות בירושלים (מול הקונסוליה האמריקנית ברח' אגרון). 17:30 - הרקדה מכיכר ציון דרך שערי העיר העתיקה לכותל. 20:00 - עצרת  בכותל יוקרא מכתבו של פולארד לצועדים. רוצה להגיע מוקדם ולסייע באיוש הדוכנים לקמפיין שילוט המרפסות "מבצע יהונתן"? פנה לעזרי 0526051052

פ ר פ ר א ו ת    ב נ ו ש א    ס י ר ו ב     פ ק ו ד ה:

* חדש! הרב שרלו  בעד עקירת יישובים

* תזכורת לחייל: בניגוד לשמועות - הרב אבינר מתנגד להשתתפות בגירוש 

* ראש אכ"א מעודד חיילים שהם באמת דתיים לא להתגייס לצה"ל  

* הרב שאחיו היה מפקד גירוש, לא מצליח לנמק את התנגדותו לסירוב פקודה

* הרב שרלו  בעד עקירת יישובים. הדברים מופיעים בטור מאת  הרב שרלו, בעיתון "מעריב שבת" אתמול, עמוד 14.  בפסקה השניה של ה"מכתב לאולמרט" (כפי שמכונה הקטע) טוען הרב שרלו כי שאלת ההתכנסות "הוכרעה במידה רבה בבחירות האחרונות" (להד"ם: רק 15% מאזרחי ישראל הצביעו בפועל לאולמרט: 29/120 כפול 62%)  ומוסיף:  כיוון שכך, מוטל עליך...לממש רעיון זה."
כמיטב המסורת המעורפלת הנהוגה בתקופה זו, בהמשך אומר הרב שרלו גם את ההפך. לא להתבלבל.
* בעבר, הרב שרלו  התנגד אפילו למעשה המאד מאופק של החייל המצטיין חננאל מגד-דיין, וכן התנגד לסירוב לפקודת גירוש בלתי חוקית בעליל. כעת מובן מדוע, באופן כללי הרוב המכריע של הרבנים שמתנגדים לסירוב פקודת גירוש -- תומכים במעשה הגירוש עצמו. לכן,  עמדתם שאסור לסרב לגרש -- בלתי רלבנטית עבור מי שבניגוד אליהם -- קשוב לפסק ההלכה של לפחות 4 רבנים ראשיים לישראל (הרב מרדכי אליהו, הרב גורן, הרב עובדיה יוסף, הרב שפירא) שפסקו שגירוש והרס יישובים -- הינם אסורים.     

* הרב ראם הכהן מעתניאל  התבקש לפני שנה, ביום הורים בישיבת עתניאל, לנמק בכתב בצורה מסודרת את טענתו שאין לסרב פקודת גירוש. עד היום הזה הנימוקים טרם הועברו לידי התלמידים והוריהם. הרב ראם הוא  אחיו של מפקד הגירוש מר גרשון הכהן.
בניגוד לכל השמועות: סתם שתדעו - הרב אבינר מעולם לא התיר השתתפות של חייל בגירוש. נכון -- פורסם כאילו התיר, אבל בעקבות הפרסום הרב אבינר הבהיר,  בכתב ידו, את עמדתו שמצדדת במה שניתן להגדירו "סירוב ג'נטלמני", וכך כתב ( 6.2005):  "אני אומר  וכותב כל הזמן, שחייל לא די לו בנשק, הוא גם צריך מוטיבציה. ומי הוא החייל שיש לו מוטיבציה לעשות מעשה נורא כזה? בברכה, שלמה אבינר". להבא נקפיד: בכל הנוגע לסירוב פקודה, תמיד נדרוש לראות דברים כתובים בחתימת הרב הרלבנטי ולא נשתרך אחר טענות באמצעי התקשורת המגמתיים כאילו "הרב מרדכי אליהו בעד השתתפות בגירוש" וכו'.
* ולהבדיל -- סתם בשביל הבידור -- הנה עמדת אלעזר שטרן, ראש אכ"א:  לדעתו, "אמונה דתית איננה קריטריון בצה"ל...אמונתם הדתית של חיילי צה"ל איננה רלבנטית כלל" (כן, זה ברצינות ויש את זה בכתב - מכתב מלשכתו מיום 13.7.2005). כלומר: כל מי שאמונתו הדתית "רלבנטית"  עבורו  (כלומר כל מי שבאמת דתי) (או סתם מוסרי...) -- לא כדאי שיתגייס לצה"ל. זה לא אנחנו אומרים -- זה ראש אכ"א אומר. ושטרן נותן גם דוגמה אישית. הוא עצמו הרי "אלוף דתי", והוא באמת מתעלם מאמונתו הדתית, למשל בתוקף היותו ראש אכ"א הוא היה אחראי בלעדית למדיניות של כליאת סרבני גירוש - אפילו כשהסרבן היה בעצמו תושב היישובים המגורשים!! אף אלוף חילוני לא היה מגיע לרמה כזו של בהמיות ונבזיות, בשביל זה צריך "דתי  שאמונתו הדתית איננה רלבנטית". אגב -- לשם השוואה -- חייל טבעוני שמתגייס לצה"ל לא נדרש חוס ושלום לוותר על אמונותיו, אתר אכ"א מפרט כיצד החייל הטבעוני יכול לקבל פטור מנעילת נעלי עור....   

מי שבעד מדינה פלשתינית -- מתנהג כמו מדינה פלשתינית
הנה כתבה על השחיתות של אולמרט (כולל הפחדת עיתונאים חוקרים), הפנו את חבריכם השמאלנים והאדישים:  
http://www.nfc.co.il/archive/003-D-15895-00.html?tag=2-27-58

אוף!!מוריונת

תקשיבו!
למה להוציא לעז על רבנים?
אתם לא באמת יודעים מה הדעות שלהם ובסוף איכשו מסתבר שזה לא בדיוק פשוט כמו שזה נראה..

באמת....אני ממש מבקשת..אל תנסו להסיק מסקנות שלא בהכרח מבוססות!!

"..הוי דן את כל האדם לכף זכות.." (מסכת אבות,פרק א' משנה ו')

תודה !
בצלב"א...

מה??????????ברבי
הרב שרלו????????????????? אין מצב!!!! אני רוצה הוכחות!!!!!!!!!!!!!!!!!
הוא הראביי שלך?רסנרוביץ'
חח..מוריונת

אפשר לקרוא לזה ככה..

הוא הרב של הביכנ"ס שלי...כלומר של אבא שלי..

בצלב"א...

שקריםמכאל 2 3
הקישור לא עובד.אנונימי (פותח)
XXXבת יםXXX - שוב מצטער אבל...צחי קנטור

ההודעה הזאת כוללת גם לשון הרע וגם בזיון בכבוד התורה. גם את הרבי מסאטמאר זצ"ל (להבדיל בין משנתו למשנת הרבנים הנ"ל אלף אלפי הבדלות) אסור לבזות. לבזות שני ראשי ישיבות בארץ ישראל? גם אם זה רמיזה, מי התיר??
אני אישית מציע לכותבי המאמר להקפיד על עצמם ולעשות חשבון נפש גדול על מה שהם כתבו, ואם ראוי שימשיכו להתעסק בכתיבה ברשת.

ההתפתחות המצערת היא עצם כתיבת המאמר הזה. XXXבת-יםXXX, אני מפציר בך, אנא מנע את עצמך בהתעסקות עם דברים כאלה, זה ממש לא מכבודך.

קפיץ קפוץ.עוזיה
למה הם לא יכלו להביא את המקום בו הרב שרלו אומר את ההיפך? צר לי, אך אני עדיין איני מאמין. ממה שהספקתי להכיר את הרב, יודע אני כי מדובר באדם אשר טובת עם ישראל בלבד עומדת לנגד עיניו. על אף התנגדותי הנחרצת לדרכו ודעותיו, איני מאמין שהרב שרלו יעודד גירוש יהודים.
למה אתה לא מאמין?אלעזר
הרי זה היה ברור מראש,
אם מזרוחניק - אז עד הסוף
וזה מה שקרה כאן.
התרגלתי כבר אליך..עוזיה
ולכן לא אכפת לי לומר שנמאסת עלי.
הכלל האווילי שכתבת כאן, אינו נכון מיסודו. יש בו יותר מידי השמצות וליכלוכים על עם ישראל. מוטב תסגל לעצמך מעט ענווה.
לאחר לבטים החלטתי בכל זאת לענות להשמצותיך חסרות השחר. עם כל חילוקי הדעות שיש לי עם הרב שרלו, איני סבור שהוא קרוץ מאותו חומר של ראש אכ"א וחבר מומריו. הרב שרלו יכול אפילו להסכים לפקודת גירוש - דבר שלדעתי מנוגד להלכה - אך הוא לעולם לא יזום רשע שכזה. כנ"ל אורלב. ניתן לומר שבאשמתו הגירוש יצא לפועל, אך אין זה אומר שהוא יזם את הפשע. הרב שרלו הוא אדם מלא אידאלים למען העם. נכון, יתכן ואני טועה, כדוגמת הרב יואל בן נון, שהטעם הצורב על בגידתו עוד עומד בפי, אך יש בין השניים הבדל תהומי: בעוד הרב בן נון עסק רבות בנושא א"י ונושאים מדיניים, הרב שרלו עוסק בנושאים חברתיים. לכן איני חושש שיפנה עורף לעמו ולאלוקיו כאותו מומר, שטרן.
בציפייה לבנין אריאל וארץ ישראל.
לשון הרע=שרית

סיפור דברים רעים,אפילו הם אמת!

*התגובה שלי..שרית

בכלל היתה אמורה להיות בשירשור של:"מכתב לראשי ארגוני הנוער"..אחרי מה שכתב ***בת-ים***("חוץ מזה, זה לא נראה לי בדיוק לשון הרע, אם הדברים הנם אמיתיים")

אין לי מושג איך היא הגיעה לכאן..עמכם הסליחה.

ממתי מעריב זה מקור אמין ?משה
לא זו הבעיה..עוזיה
אני מאמין שהמשפט הזה נכתב.. המטה המשותף אינו נוהג לכתוב שטויות לא מבוססות. אך אני מעוניין לקרוא את כל מה שנכתב מסביב למשפט זה.
זה לצערי נכון ולתועלת... ;צחקן
למה לתועלת?מוריונת

מה זה יתן לך לדעת את זה??
תעשה חרם?הרי רק משמועות אנשים כבר נחפזים להגיע למסקנות...אתה צריך את זה כתוב ככה כדי לפעול?

לדעתי סתם חבל על הוצאת שם רע וכו'...

יומצוין!

גיט שבעאס!
בצלב"א...

הכתבה הזאת היא פשוט בושהdrizt05
הכתבה הזאת היא פשוט בושה ומי שכתב אותה אין לו בושה בגרוש לדבר כך על ת"ח ,ואין לו מה לחפש פה בפורום של התנועה, וחוץ מזה אלעזר שטרן הוא סתם חולה נפש.  
סליחה על הקטנוניותרחלי ברק

אבל למה לבוא ולהגיד על אלעזר שטרן שהוא חולה נפש זה פחות גרוע? אם את טוענת ללשון הרע, זה חל על כולם. גדול כקטן...

צריך להזהר בכל מקרה...

שבוע טוב ובצלב"א.

משהו כאן לא מסתדר לי..עוזיה
אם הרב שרלו אכן כתב את הדברים ופרסם אותם, אז כנראה שהוא מעוניין שהם יפורסמו, ואין כאן לשון הרע. יתכן ויש כאן הוצאת שם רע, שכן ע"י אי הבאת הדברים במלואם גורמת לי לחשוב שדברי הרב הוצאו מהקשרם, אבל לשון הרע אין כאן. בקשר לאלעזר שטרן - "החוטא ומחטיא את הרבים - מצווה להזהיר מפניו" במקום אחר - איני זוכר היכן - נכתב שאף מותר לבזותו. אין זה אומר שהייתי מכנה אותו בכינויים שאינם נכונים כמו 'מכוער', 'טיפש' וכו', אבל אין לי בעיה לומר עליו שהוא מומר. לדעתי הוא גם חולה בנפשו, כי רק אדם חולה יהין להפנות עורף לארצו, למולדתו ולמורשתו.
אז תשים לבצחי קנטור

לקביעה שהרב שרלו כביכול "עבר לשמאל". בהתחשב בתדמית של השמאל בעיני הקוראים הפוטנציאליים, הייתי אומר שלא רק שזה לשון הרע, זה גם אמירה פוגענית ושלוחת רסן ללא שמץ של ספק לכל מי שעיניו בראשו - אני אישית מאמין  שאם רק היו רומזים לי שלדעתם אני שמאלני הייתי, בכנות, מרגיש פגוע... ואין לי ספק שהמטרה היא לבזות. אחרת למה להם לפרסם את זה (מה הנפקא מינא בשבילנו לו יצוייר שאכן הדבר כך) ולא עוד אלא ששמו את זה בראש ההודעה, עוד לפני המטרות החשובות (והחיוביות להבדיל מהנידון דידן) באמת שלהם.

אם יש פה משהו בהתבטאות הזאת שהוא לא לשון הרע, המוצא הישר מתבקש להסגירו מיידית, חי או מת - וזה לא יהיה קל.

אתה חמוד..עוזיה
ולמיטב זכרוני זה מה שאמרתי, זה לא לשון הרע אלא הוצאת שם רע. והוצאת שם רע אסורה גם לתועלת.
מהצד שזה לא האמירה כביכול של הרב, התכוונתי.צחי קנטור

דיברת על דברי הרב, ואני התכוונתי לשאר מסביבו.

ושוב,עוזיה
גם מה שמסביבו זה הוצאת שם רע, ולא לשון הרע.
התבלבלתי לגמריצחי קנטור

אז אני פשוט אקבל את מה שאתה אומר, ונסכים שזה הוצאת שם רע. ומאחר וזה רע, מן הראוי שבמחילה מכבודו של רבינו xxxבת-יםxxx היקר, האשכול הזה יוּרָד.

‏..עוזיה
אין לרז אופציה למחוק את זה.. צריך לבקש זאת מאליעד..
.צחי קנטוראחרונה

התכוונתי לבקש ממנהלי הפורום שימחקו. לא נראה לי שאליעד נמצא כרגע, אולי כדאי ששאר המנהלים יעשו את זה אם הם יכולים?

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך