הפורוםדינמית

אולי לא שמתם לב אבל כבר לפני המון זמן הפסקתי להגיב...

אין גם על מה להגיב... הפורם נהיה משעמם. אז אולי נעלה את הרמה פה?

שלום=)יוכי

מבחינת מה את חושבת שהרמה לא גבוהה? השרשורים לא מעניינים אותך? יש יותר מדאי צחוקים? אין מספיק צחוקים? תגידי מה צריך לשפר....  ואז נראה מה אפשר לעשות...

לא נמאס???שרית

חלאס!!

חרשו וטחנו ת'נושא מכל צד אפשרי!!!!!!!

כל יום פותחים כאן שירשור חדש על רמת הפורום-אני מציעה למנהלים לפתוח שירשור ובו כל המורמרים למינהם ירשמו את טענותיהם!

*ממורמריםשרית
צודקת אחותי!ברכוש
כולןן פה צודקות!!!אנונימי (פותח)

זה באמת נושא חרושש..!!!

כמה שאני לא מגיבה פה והכל ורק קוראת זה באמת מרגיז שכל שרשור שני זה על רמת הפורום!!!

נכון ;מכאל 2 3
אז תעלו נושא מעניין ומקורי כגון "עצירת אסי אבוטבול (ל"תאביעד
חחח מי זה?שרית

יש לי נושא יותר מעניין ובבכלל לא חרוש:"מצב החסה בשטחים"

קטנטנה,רחלי ברק

כבר אין שטחים!

בצלב"א.

קובבה(למדתי ממך משהו..)שרית

יש עדיין שטחים(יהודה ושומרון,גולן וכו'..)

בנימיןמכאל 2 3
שריתי..מוריונת

נראה לי רחלי דיברה על השטחים משאלון 04..

אין אותם כבר...

חים ארוכים!!

בצלב"א..

אהמ...רחלי ברק

למה לא נראה לי?

זה היה ברגע של חוסר שפיות.

בצלב"א.
שריתוש העם איתך!!!!!!ברבי
חלאס לטחון את הנושא המפגר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נמאס כבר????? דייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! שכל אחד ישמור את ההערות המפגרות שלו לגבי הפורום לעצמו... וחוצמזה- אם למישהו נראה שהרמה כאן רדודה- למה שלא יפתח שרשור על רמה בעצמו??? למה להתלונן כל הזמן??? חלאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קצת הגזמנו לא?ברכוש
חחחחחח יוכי, תקשיבי לי ברצינות.דורותי

עצם ההתייחסות הכ"כ רצינית ומקשיבה לכל בנאדם מעצבן שני שפותח פה שירשור כזה, נותנת לגיטימציה לאנשים להתלונן כל שניה, כי תמיד יהיה את המישהו שישאל מה הם חושבים ולמה. אני בכלל לא מבינה למה כל היחס הרציני הזה, את לא רואה שאנחנו עושים מעצמינו צחוק? השירשורים האלה הם הדבר היחיד שמוריד את הרמה של הפורום!

צריך פשוט להתעלם מהם! (אחרי שכל אחד אמר מה שהוא חושב עליהם...) ואם לא להתעלם, אז לפחות לא לענות בכזאת נחמדות מתחנחנת...יש גבול...זה כבר מגוחך כל שניה האנשים האלה חוזרים על עצמם בשם אחר...

אני חושבתיוכי

שגם אם נמאס לכם שאנשים באים ואומרים שרע, תנסו להקשיב, זה לא יזיק. למה ישר לתקוף? אולי יש למישהו משו להגיד ואנחנו לא נשמע אותו ונדפק בסוף??? לא חבל? תשמעו- אם אתם כל כך מסכימים עם כל מה שהולך פה לא אמור להפריע לכם לדבר על זה.... פשוט... מסגננים תשובה.. כותבים אותה לכולם וזהו... אבל.. בשביל זה אני באמת רוצה להבין מה מפריע- הבעיה היא שכולם כותבים שרע- ואפחד לא כותב מה רע....

אנשים- אנחנו נבחנים בתכונות שלנו דווקא כשמעצבנים אותנו, או כשאומרים דברים שהם נגד הדעות שלנו... זו הבחינה האמיתית של האופי- וחבל לנו להיכשל בה, זה מראה עד כמה אנחנו חזקים- וכמה אנחנו יכולים להתייחס לאדם בכבוד עם כל זה שהוא לא בדעותינו.

סבבה,כל מי שייש לו תלונות..מופנה ליוכי(במסר אישי)שרית

*שיפנהשרית
תקשיבי, ברור שיש גם קשר לעובדה שזה פורום.דורותי

ולא פנים אל פנים.

ברור שאם חברה שלי תגיד לי משהו שאני לא מסכימה איתו, אני לא אגיד לה "שתקי כבר י'מעצבנת" ברור שאני אקשיב לה עד הסוף ואתווכח אתה והכל טוב ויפה.

אבל פה יש אחריות על מי שמתחיל שירשור שכשהוא פותח יראה נכונות לדבר ולהגיד מה רע (ואם הוא יודע שכל שניה פותחים שירשור כזה, אז כדאי שהוא יכתוב את דעתו הרצינית יותר כבר בשירשור הראשון.

אני חושבת שזאת קצת בעיה שכל אחד שבא להתלונן אנחנו ישר נכנסים למן כוננות של "למה מה את חושבת שרע בפורום?" יכול להיות שיש באמת דברים רעים. אבל כל אדם שבא לתת ביקורת צריך למצוא תדרך, ואם לא עושים את זה בדרך הנכונה אז שלא יהיו להם ציפיות גבוהות.

וחוצמזה, שזה לא שמישהו חוסם פה דעות של מישהו אחר כי כידוע לך רק המנהלים (ובמקרה הזה..את...) יכולים למחוק הודעות. ז"א שאם היא נכנסת לכאן שוב וכותבת את דעתה, אם היא תהיה רצינית, היא תזכה להתייחסות! זה לא שמחקנו אותה ואמרנו ביי. פשוט כרגע, עם ביקורת כ"כ חסרת בסיס הינ לא יכולה לצפות שיתייחסו אליה ברצינות.

וזה מאד לגיטימי, וזאת הגישה שלדעתי הפורום צריך לאמץ לעצמו בנוגע ל"מתלוננים האלמונים"

דורה,yehciel666

חיכיתי לתגובה הזאת שלך...

אבל יפה, התשתפנו...- הפעם זה היה עם פחות עצבים.
ואם כבר את מתעקשת ללכת על אחת מהופציות שהבאת, אז תלכי על הראשונה. היא הרבה יותר נחמדה- פשוט לא להתייחס.

חחח זה מעולם לא היה עם עצבים...דורותי

זה פשוט היה בוטה!

בדרך הכ"כ אהובה עליי...

דורנ אני פשוט חולה עלייך אחותייייייי!!!ברבי
דיברת לעניין!!!!!!! יאללה נמאס מהאנשים האלה ונמאס שמתייחסים אליהם ברצינות.... חלאס עם זה כבר!!!!!!!! חולה עלייך אחותי!!!! אגב נכון כיף שסופסוף סיימנו עם אנגלית?????????
תודה, גם אני חולה עליך!דורותי

אין יותר אנגלית!!!

עד המועד ב'...

שום מועד ב' לא יהיה פה!!!ברבי
מותקקקק אני לא חוזרת לשאלונים יותר!!! שנה הבאה בע"פ וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!
יהיה ועוד איך...דורותי

החיבור שלי כמו תמיד לא משהו...ככה שזה בטוח לא יהיה ציון מזהיר..שלא נדבר על האנסין שאי אפשר לדעת איפה יורידו ומה יחלטיו לקבל...

רוצה קישור לתשובות?

http://www.yedtichon.co.il/FrSetMain.asp?P=14

טוב נראה לי שכדאי שנפסיק לדבר על הבגרויות פה..לפני שהחברה יתחילו להתחמם...

מותק שיהרגו!!!!!!!!!!ברביאחרונה
דורה איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!! חוץ ממה שידעתי בוודאות שטעיתי הכל נכון!!! וגם מבחינה דקדוקית!!!!!!!!!!!!! איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףף
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך